Şimdi Ara

Gigabyte Z390 AORUS MASTER ( ÇiZMİŞLER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hepsiburada.com dan 20 aralık 2018 de indirimde akşam 5 adet bilgisayar bileşeni satın aldım, bunlardan 1ci si Gigabyte Z390 AORUS MASTER anakart dı ürünleri alırken hepsinde süper hızlı teslimat seçeneği vardı yani gece teslimat yapılması gerekiyordu ürünlerin, fakat :) geceyi geçtim ürünler için aradılar bir üründe problem çıkmış 23-24 aralıkda siparişlerim ulaşırmış, hangi ürün diye sordum Gigabyte Z390 AORUS MASTER anakartım ellerinde 1 tane varmış oda arızalı ürünmüş, başka yerden sipariş edeceklermiş, 22 sin 5 ürün de teslim edildi kutu yu açmadım taa ki bu sabaha kadar, bilgisayarı toplayayım dedim artık, eksik parçalarımı da tamamlayınca, anakartın kutusunu açtım poşetinde sanki daha önce açılmış hissiyatı aldım.

    Derken poşeti tam açmadan anakartın soğutucu bloklarında çizikler var ve hafif darbe izleri var, anakartın usb,lan,wifi, girişlerin olduğu blokda sanki daha önce başka kasaya takılmış gibi hafif ezikler var.

    Hiç kurmadım direkt resimleri çekip hepsiburada.com u aradım konuyu anlatıyorum :)) yüzüme kapatıyorlar bekletip bekletip, anakartın içindeki arena bilgisayarı arıyorum, biz ürün değiştirmeyiz çizik darbe için diyorlar, hepsiburada.com benden alır hangi müşterisine satarsa satar, iade süresi var 14 gün müşterisi kullanır geri iade edebilir diyor telefonda :)) arena bilgisayar teşekkür edip kapattım. 4 cü defa hepsiburada.com u aradım ve sonunda kargo tutunagı tutturdu dedi numara verdi :) aradım geçmişe dönük tutanak tutamazlarmış, 5ci defa hepsiburada.com u arıyorum. Kendileri bu sefer talep oluşturdu, aynı üründen sıfır kullanılmamış, açılmamış kutu almak istediğimi belirttim, internet de biraz araştırınca hepsiburada.com bu iade-değişim konularında bayaga sıkıntılı şikayet konuları gördüm, ve başarılı işlemlerinde süreçleri çok uzun olabiliyormuş internet de gördüğümden!

    Gigabyte Z390 AORUS MASTER ( ÇiZMİŞLER)

    Gigabyte Z390 AORUS MASTER ( ÇiZMİŞLER)

    Gigabyte Z390 AORUS MASTER ( ÇiZMİŞLER)

    Resimleri çekebildigim kısımlar bunlar. 2000 tl verdim yazık bu şekilde sıfır diye ürün satıyorlar.
    Bu ürün de çizik darbe vesaire olmaması gerekiyor bu ürün görselliği ile ön planda!

    Bilmiyorum ama nasıl cahil insanlar var anlamıyorum , şu anakart ı eger benden önce başka biri satın alıp kullanıp , çıkartırken iade için bu şekilde çizikler oluşturuyorsa düşman malı gibi allah onu bildiği gibi yapsın. Veya inceleme ürünü ise de bu şekilde ürünü teşhir edip bunların oluşmasını da sağlıyorlarsa onlarada hakkımı helal etmiyorum haram olsun.

    Kargo da bu ürünün bu hale gelmesi imkansız, mantıklı bakarsanız ürün kasaya montaj yapılmış çünki üst taraftaki soğutucu bloğunda belirgin çizikler kasanın üstünde fan varsa onları montaj yaparken oluşmuş diye veya demontaj yapılırken art niyetle beyinsizce oluşturulmuş.

    Bu ürünü bana satan hepsiburada.com a da hakkımı helal etmiyorum. Bir daha alacakmıyım ? Degiştirsede bir daha asla hepsiburada.com dan alışveriş yapmayacağım, diğer 4 üründe problem yaşamadım jiletinli şekilde jilet gibi sıfır ürünler!

    Ama bu kabul edilmez bir şey, arena bilgisayara gelince onları da gigabyte a şikayet edicem.

    Anlamıyorum ya nasıl çizerler bu anakart ı insanın nemrut gibi bir şey olması lazım imkansız yani.

    Bi hevesle bilgisayar toplıyalım diyoruz işe bak :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcanoa -- 10 Ocak 2019; 17:24:35 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.