Şimdi Ara

2019'da sadece 24.99 TL'ye yeni bir hobi ya da meslek edinebilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
4.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Pek çok kişi için yeni yıl, yeni başlangıçlar anlamına geliyor. ‘Yeni bir yıl, yeni bir ben’ sloganıyla planlar yaptığımız, kendimize yeni yıl hedefleri koyduğumu bir dönemdeyiz. 2019, sizi hayallerinize ulaştıracak yetkinlikleri öğrenebileceğiniz yeni bir hobi keşfedebileceğiniz bir yıl olabilir.

    Yeni hobi edinmek hatta bu hobinizi mesleğe dönüştürmek için Udemy’nin online kursları size yardımcı olabilir. Udemy’de yeni yıl indirimleri başladı. İndirimler 12 Ocak saat 10.00'a kadar geçerli olacak.


    Sizin için seçtiğimiz 5 kursa ek olarak 100.000’den fazla kurs şimdi yalnızca 24.99 TL!

    Yeni bir hobi edinin: Fotoğrafçılık


    A’da Z’ye Fotoğrafçılık kursu ile elinizde fotoğraf makinesi veya cep telefonu ne olursa olsun daha iyi fotoğraflar çekebilir, fotoğraflarınızı profesyonel fotoğrafçılar gibi düzenleyebilir ve fotoğraftan para kazanmayı öğrenebilirsiniz. A’dan Z’ye Fotoğrafçılık kursu şimdi sadece 24.99 TL.


    Kendi mobil uygulamanızı yapın: Android ile uygulama geliştirme


    Sıfır yazılım ve programlama dili bilgisi ile başlayarak ileri seviye mobil uygulama geliştiricisi olabilirsiniz. Mobil uygulama fikirlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kurs içeriğinde Instagram gibi sosyal medya uygulamalarına benzer uygulamaların ve basit seviye mobil oyunların nasıl yapılacağına dair 30 saati aşkın ders bulunuyor. Android mobil uygulama geliştirme kursu şimdi sadece 24.99 TL.





    Yazılım dünyasına oyun geliştirerek adım atın: Unity ile oyun geliştirme


    Oyun dünyasına sadece oyuncu olarak değil, oyunu yaratan kişi olarak mı dahil olmak istiyorsunuz? Aklınızda herkesin severek oynayacağı güzel fikirler mi var? Oyun geliştiricisi olup bu işten para kazanmak ve kitlelere ulaşmak için birinci elden tecrübe kazanmaya ihtiyacınız varsa, sıfırdan C# 'ı ve Unity'de oyun geliştirmeyi 6 kapsamlı oyunu adım adım kodlayarak öğrenebilirsiniz. Unity C# Sıfırdan Oyun Geliştirme kursu şimdi sadece 24.99 TL.



    Enstrüman öğrenin: Gitar


    Yeni bir enstrüman öğrenmek bu yılı dolu bir şekilde geçirmenize yardımcı olabilir. Müzik dünyasına yeni bir adım atanlar için gitar öğrenmek daha kolay olabiliyor. Gece Yolcuları grubunun bas gitaristi tarafından hazırlanan gitar kursu ile klasik, akustik ve elektro gitar çalmayı öğrenebilirsiniz. A’dan Z’ye gitar kursu şimdi sadece 24.99 TL.


    Kampsamlı web siteleri geliştirin: ASP.NET MVC


    ASP.NET teknolojisi ve MVC mimarisini kullanarak kapsamlı ve dinamik web siteleri kodlayabilirsiniz. ASP.NET MVC ile web sites, web uygulamaları ve web tabanlı mobil uygulama geliştirebilirsiniz. Başlangıç seviyesinde HTML ve CSS biliyorsanız web tasarım yeteneğinizi daha da ileri taşımanıza yardımcı olacak. ASP.NET MVC kursu şimdi sadece 24,99 TL.


    Sizin için seçtiğimiz 5 kursa ek olarak yüz binlerce kursu bu bağlantıdan 24,99 TL'ye satın alabilirsiniz. İndirimler 12 Ocak sabah saat 10.00'a kadar geçerlidir.

     









  • kanka biz bu hobileri hep beleş topladık, sen forumu takip etmiyon zannedersem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haber ürün YERLEŞTİRME içermektedir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Udemy'de zaten 365 günün 360 günü kampanya ile geçiyor ve hep kurslar 25 TL
  • Keşke hobi edinmeyle iş bitseydi, Türkiye'deki dolar kuruyla hobi sahibi olmak çok lüks, hemen tüm hobi ürünleri dolarla geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shrikeen

    Udemy'de zaten 365 günün 360 günü kampanya ile geçiyor ve hep kurslar 25 TL
    Kalan 5 gün de site güncellemesi için sanırım .
  • Neden 25 değil de 24.99 çok merak ediyorum. 25 lira deyince pahalı gelip almayacak ama 24.99 diye üzerine atlayacak bir kitle var sanıyorlar...

  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    sadece bu yüzden değil, mesela kart kampanyası vb oluyor 100tl üzerine 20 tl indirim gibi

    4 tane alınca 99,96 ediyor ve indirimden faydalanamıyorsun, bu yüzden bir ürün daha ekliyorsun

    daha fazla alışveriş yapmış oluyorsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Harbiden onu düşünmemiştim. Doğru valla..
  • Udemy için açılan her reklam konusuna ekleyeceğim 1+1 istiyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdulrezakbinberrak -- 11 Ocak 2019; 10:35:48 >
  • Udemy reklamlarından tiksiniyorum, tamam kurs v.s. güzel de arkadaş insanları aptal mı sanıyorsunuz fiyatlar zaten hep 24,99, hep indirim.

  • İnsan nelere para harcamıyor. Kurs içeriklerine çok bakmadım ama eğer gerçekten iyi hazırlanmışsa (ve sabit bir geliriniz varsa) düşünülebilir.

  • Icerikler Youtube videolarindan hallice.

  • 25 TL olsa almazdım 24.99 TL olması çok sıcak fırsat kaptım 5 tane
  • Beleş kurs varsa söyle...
  • indirim bitmiyor, yalan haber beyler inanmayın. :D

  • Allah aşkına neresi 25TL ya 10 Euro ne zaman 25 TL, Ah ah

  • İnandırıcı olmayan bir haber daha...

  • https://bilgeis.net

    Bilgeiş Nedir?
    Bilgeiş Projesi, Türkiye’de işçi ve işverenlerin uyum yeteneklerinin geliştirilmesine katkı sağlanması, teknolojiye uyumu geliştirilmiş bir işgücü piyasası oluşturulmasının desteklenmesi, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin kullanımın ve etkinliğinin artırılması, işçi ve işveren düzeyinde kapasite geliştirilmesi doğrultusunda uygulanmaktadır. Bu çerçevede, Ankara, İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Gaziantep olarak belirlenen 5 pilot ilde üniversiteler, ticaret ve sanayi odaları, sürekli eğitim merkezleri, organize sanayi bölgeleri gibi paydaşlarla işbirliği protokolleri imzalanması, pilot illerde yaşayan işçi ve işverenlerin eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, işletmelerin ihtiyacına yönelik 100 çevrim içi ders oluşturulmasına yönelik faaliyetler yürütülmesi planlanmıştır.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.