Şimdi Ara

Zotac MEK Mini en küçük oyun bilgisayarları arasında yerini aldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yapısı gereği oyuncu bilgisayarları genelde belirli bir boyutun altına inemiyor. Hem dizüstü hem de masaüstü tarafında bu böyle. Bununla birlikte üreticilerin bu engeli aşmak için farklı çözümleri gündeme geliyor. Zotac MEK Mini buna son örnek.


     


    Zotac MEK Mini özellikleri


     


    CES 2019 fuarında sahneye çıkan MEK Mini oyuncu bilgisayarı dünyanın en küçük masaüstü oyuncu bilgisayarlarından birisi durumunda. Güçlü donanım sadece 9.18 litrelik hacme sahip bir kasa içerisine sığdırılmış.


     


    Ayrıca Bkz.Bose aracın dışından gelen gürültüleri engelleyecek

    Zotac MEK Mini oyuncu sisteminde altı çekirdekli bir Intel Core i7 işlemci ile Zotac Gaming GeForce RTX 2000 serisi mini ekran kartları yer alıyor. 16GB DDR4 bellek yanında NVMe M.2 SSD sürücü geliyor. İstenirse 2TB’a kadar HDD seçenekleri de tercih edilebiliyor.


     


    Zotac MEK Mini içerisinde Killer Gigabit Ethernet ve Killer Wireless bağlantı teknolojileri çevrim içi oyunlarda en hızlı iletişimi sunmayı amaçlıyor. Masaüstü sistemi olsa da Zotac oyuncuların kolay bir şekilde kasalarını gittikleri yere götürebileceklerini ifade ediyor. Yeni mini oyuncu bilgisayarı önümüzdeki aylarda piyasada olacak.


     



  • AMP Edition mı bari :))

  • iki tane xbox one fat kasa boyutunda gibi. pek küçük gözükmüyor yani
  • Zotac ın değeri bilinmiyor

  • Gerçek "mini pc" Zotac MAGNUS'tur. İçinde sıvı soğutma ve 6700+1080 kombiniyle gelir. Gerçek manada küçüktür (20cmX20cmX10cm).
    https://www.zotac.com/se/product/mini_pcs/magnus-en1080-10-year-anniversary-edition



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 11 Ocak 2019; 14:12:42 >
  • 7 yıl önce zotac aldiğimda millet benle alay etmişti.at gözlüğünü çıkartmayı beceremeyen milletimiz araştırmayı eziyet olarak görüyor..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.