Şimdi Ara

Micro genius alacağım kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • çocukluğumda başından kalkmadığım hastası olduğum micro genius oyununu tekrardan almaya karar verdimhttps://urun.n11.com/nintendo-wii/micro-genius-mc-2000a-klavyeli-atari-egitici-ogretici-set-kasetli-P284583068 ancak bu ilana baktığımda oyunlar içinde super mario ve kuş avlama gibi eskiden olan oyunlar yok acaba eski kasetlerden birini bu yeni alacağım alete takabilirmiyim birbiriyle uyumlumudur bilmiyorum. uymaması durumunda başka hangi cihazlara bakmalıyım.







  • Micro genius denen cihaz nintendo entertainment system in yani nes in cok ucuz bir kopyasi bu cihazi turkiyede internette her yerde ucuza bulabilirsin malzeme kalitesi asiri kotudur kasetleri de bulunabilir uyumludur.dikkatli kullanilmazsa cabuk kirilabiliyorlar.oyunlarini cep telefonunda internette baska konsollar uzerinde rahatca oynayabilirsin nes emulatoru yazip aratman yeterli..su an ki oyunlara gore grafik kalitesi tahammul sinirlari nin cok altinda kalmistir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 15 Ocak 2019; 19:28:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun yerine ikinci el ps2 al. emulatör cd leri ile mame,atari 2600,nes vb. bir çok konsolu oynayabilirsin.
    amacın kuş avlamak ise kuş avlamayı yapamazsın ama.
  • wii alip bilimum hayvan cinsini tavuk ordek iguana su kaplumbagasi kurbaga avlayabilirsiniz...3000tl ye ps4 alanlara aciyorum ben asil..bu arada xbox one in grafikleri ps4 ten bariz bicimde daha iyi.
    Micro genius alacağım kararsız kaldım
    Bu arada zaman dongusu konusu cokca islense de yarinin sinirinda edge of tomorrow filmi video oyunlardaki ilerleme mantigini ele alan video oyunlariyla yasayan birinin aklindan ciktigi cok belli olan ilginc bir film bu filmi daha once izlemediyseniz sasirabilirsiniz...sonucta oyunlar ve gercek hayat farkini cok iyi aciklamis matrix serisinin yapimcisi village road show son zamanlarindaki showlarina devam ediyor....iyi film...oyun oynamis kadar oldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 19 Ocak 2019; 1:39:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.