Şimdi Ara

Sınıfının En İyi Kablosuz Oyuncu Faresi: SteelSeries Rival 650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • logitech g403 wireless tek geçerim. hem tasarımsal olarak hem de tutuş ve ergonomi olarak.

  • Güzel ama pahalı.. Değer mi değer. Yıllarca kullan..

  • Güzel inceleme ancak baya dar bir kesime hitap ediyor.

    Dh'nin görece gamerlarından ve son iki mouse'u sıvı temasdan müzdarip bir zat olarak üç eksi yön yazayım.


    - Yapısı itibari ile sıvı temasa dayanıksız. (Benim gibi terli/yağlı/şireli özetle kirli mouse kullanmayı sevmeyen titiz kullanıcılar için temizlemesi sıkıntı olur. / Mouse kuru bezle silinmez. :) )
    - Kablosuz kullanım süresi aşırı kısa. (Heleki rakipler bir yıla yakın süreler vaadederken)
    - Gamer mouselarda en kaliteli elit üreticilerin ürünlerinin kauçuk malzemeleri bile zamanla eriyor. (Kalınlığı farketmez, hiç kullanılmaması daha iyi.)

    Bu açıları, fiyatlada birleştirince, teknolojisi ne kadar üst seviyedede olsa performans 10/10 kullanılabilirlik 10/3 oluyor.

    Bu özellikleri ile beraber asıl sıvı temasa dayanıklı, pil değiştirmeden 1 yıl kablosuz kullanılabilme gibi özellikler sansasyonel olurdu.

    Dipnot: Fanı değilim ama bahsettiğim konular Logitech'de var. (sıvı temas nispetende olsa,oyuncu farelerinde dahi kablosuz kullanım süresinde aşmış adamlar)

    Edit: Mesajı baya bir güncelledim :) ama somutlamak adına oyuncu faresi ferrari, porche, lotus gibi değilde; jeep, navigator, hummer gibi olmalı. Yoksa kısa sürede perte çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 9 Ocak 2019; 14:27:33 >




  • Logitech g430 kulaklık ve g302 mouse kullanan birisi olarak, mouse kullanımı ve ergonomisi pek hoşuma gitmemişti (değiştim rival 110 kullanıyorum) ancak kulaklığa laf edemem 3 seneyi geçti tık demedi g430 :) Steelseries arctis kulaklık serisini de denemek lazım.

  • köpeğe bir inceleme vidyosu istiyoruz :P

  • VİFİ , AVUCİCİ

  • dizayn dökümantasyon maus ... arada Türkçe kelimeler geçiyor en azından

  • Dokümantastasyasyashasoasyon demek zorunda mısınız? Ne iğrenç bir kelime bu...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralarda ki çıkıntılar rahatsız edici olur diye düşünüyorum. Şu Rival serisinde ki hiçbir mouse'u sevemedim. Bence şu ana kadar ürettikleri en iyi seri Sensei serisi. Çünkü, Xai gibi efsane bir mouse'un yeniden tasarlanmış haliydi..

    Wireless mouse'lar çok rahat oluyor. Herkese tavsiye ederim. Ben Sensei Wireless kullanıyorum. PC'de IPTV, Film vs. falan açıkken kumanda niyetine de kullanıyorum.

    Sınıfının En İyi Kablosuz Oyuncu Faresi: SteelSeries Rival 650




  • g602 bunu dizinde sektirir...

  • ungalath kullanıcısına yanıt
    Valla onu kimse farketmez demiştim ama helal olsun sen videoyu bayağı detaylı izlemişsin :) Valla köpeği odanın dışına koyunca bu sefer kapıya vuruyor paso dedim artık odada dursun ne yapalım :)

  • Tırnaklarını bi kesseydin keşke

  • quote:

    Orijinalden alıntı: moslevon

    Valla onu kimse farketmez demiştim ama helal olsun sen videoyu bayağı detaylı izlemişsin :) Valla köpeği odanın dışına koyunca bu sefer kapıya vuruyor paso dedim artık odada dursun ne yapalım :)
    vidyoyu izlerken bir baktım 2 tane kulak gelip geçti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LiveF0r1

    Tırnaklarını bi kesseydin keşke
    Manikür için uzatıyorumdur belki.
    Ürün inceleme videosu ile ürünü kısa slider videolarındaki tınaklarımın farkına bi bak istersen. Aralarında 1 hafta süre var. Ben o konuya çok dikkat ederim.

    Ayrıca bu tarz yorumlarda hiç hoş değil. Dış görünüş olsun veya o tür şeyler olsun. Evet olabilir tınağım biraz uzamışta olabilir. Fakat ne kadar yoğun çalıştığımızın farkında olmadığını düğşünüyorum.
    Burağın veya Mesut abinin veya Erdinin saçının başının dağınık olduğu günleride hatırlarım ben.

    Sizlerin karşınıza oldukça temiz titiz çıkmaya zaten özen gösteriyoruz. Bak sakal traşımızı oluytoruz veya düzeltiyoruz ediyoruz. Kalkıp millet saçımızada laf etsin. Ben her sabah 40tl veriyim kuaförde fönletiyim vax sürdüreyim bide çok zenginim nede olsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moslevon -- 11 Ocak 2019; 12:20:41 >




  • Video u izledikten sonra gaza gelip rival 600 modelini sipariş verdim öncelikle serilerin hic birisinde Dpi ayarı tam yapamıyorsunuz mesela G502 de ben 850dpi da kullaniyordum bunda 850 yok ya 800 ya 900 olacak arası yok ikinciside orta tuşu felaket hassas oyunlarda olur olmadık yerde dönüyor ki bu 1 günlük ürün biraz zaman geçse toptan sıkıntı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

    Video u izledikten sonra gaza gelip rival 600 modelini sipariş verdim öncelikle serilerin hic birisinde Dpi ayarı tam yapamıyorsunuz mesela G502 de ben 850dpi da kullaniyordum bunda 850 yok ya 800 ya 900 olacak arası yok ikinciside orta tuşu felaket hassas oyunlarda olur olmadık yerde dönüyor ki bu 1 günlük ürün biraz zaman geçse toptan sıkıntı
    Manuel olarak yazabiliyorsun dpi ayarı için. Ama ara sayı ekleyemezsin çoğu markada öyle. mesela 50-50 artan çok nadir. Bendeki corsairde hep kademeli 100-100 arttırılabiliyor.

    Fakat kötü bir yanı var evet. Tek profilde birden fazla dpi ekleyemedim ben. Her farklı dpi için profil eklemen lazım. O kısmıda çok aşırı uğraştırıyor.

    Yazılımını ya değiştirmeleri lazım yada adam akıllı bi hale getirmeleri gerekli. Şuan rival 300 öekiyorum ve bu videoda o bahsettiğin dpi olayını belirticem. Yazılım cidden kullanışsız.




  • levon abi selam gamex de gameekstra standında tanışmıştık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leogregory

    levon abi selam gamex de gameekstra standında tanışmıştık
    Selam kardeşim. Valla resmini görmeden hatırlamam zor olur :) Beni faceten ekle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.