Şimdi Ara

Orta seviye Asus VivoBook serisi güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Orta seviye Asus VivoBook serisi güncellendi



    CES 2019 fuarında ağırlıklı olarak üst seviye ve performans odaklı dizüstü bilgisayar modellerine rastlıyoruz. Haliyle daha aşağı seviyelerde yeni modeller aranır oluyor. Asus VivoBook serisi bu ihtiyacı karşılamak için geldi.



     



    Asus VivoBook özellikleri



     



    Asus’un orta seviyeye hitap eden dizüstü bilgisayar serisi VivoBook, CES 2019 fuarında bazı önemli güncellemeler alarak görücüye çıktı. İşlemci ve grafik birimi yanında ekran tasarımı da segmentine göre dikkat çekici.



     



    Ayrıca Bkz.Samsung’dan 98 inçlik 8K televizyon



    Yeni VivoBook serisinde firma NanoEdge tasarımına yer veriyor. İnce ekran çerçeveleri sayesinde yeni modeller agresif bir ekran-kasa oranına sahip olmuş. ErgoLift menteşe sistemi ile ekranı farklı modlarda kullanabiliyorsunuz.



     Orta seviye Asus VivoBook serisi güncellendi



    Tüm modellerde Full HD IPS ekran, sekizinci nesil Intel Core i7 işlemci ve Maxwell tabanlı Nvidia GeForce MX130 grafik birimi yer alıyor. Bağlantı tarafında ise USB Type-C, USB 3.1 Gen 1 Type-A, USB 2.0, HDMI ve microSD yuvası mevcut.



     



    Serie 14 inçlik ve 15.6 inçlik modellerde yüzde 87 ekran-kasa oranı elde edilmiş. 17.3 inçlik modelde ise yüzde 85 ekran kasa oranı karşımıza çıkıyor. VivoBook 14 modelinde farklı olarak trackpad üzerinde sanal bir tuş takımı yer alıyor ve istediğiniz zaman ortaya çıkıyor. Burada yine opsiyonel olarak bir parmak izi okuyucuya da yer verilebiliyor. Yeni serinin fiyatı henüz açıklanmadı.



     Orta seviye Asus VivoBook serisi güncellendi




    Kaynak:https://www.engadget.com/2019/01/07/asus-vivobook-chromebook-ces-2019/







  • Sonunda ekran çerçeveleri inceltilmiş orta segment cihazlar da çıkıyor, HP 15-ck004nt harici düzgün cihaz yoktu o segmentte, gerçi o HP'de 4000 TL'ya MX150-0 serisi güzel bir ekran kartı var ama yeni Vivobook serisi de agresif bir fiyatlandırma ile gelirse tercih edilebilir

  • peki neden mx150 değilde mx130 anlatsana biraz asus beyciğim

  • mx130 nedir allah aşkına ya. kaç para bir mx150
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.