Şimdi Ara

Tavan ici led lambalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaslar,
    Eski kullandigim sirket araci megane 4 icin du ve ic tavan lambalari ile plaka lambalari led isikti.Yil sonunda yeni arac geldi yine megane icon ancak plaka ve ic tavande yer alan led lambalari sari ampuller ile degistirmisler.

    Oncelikle icerisi los oldugu icin degsitirmek istedim ve 5 farkli renault servisini aramama ragmen hic birinde yedek parcasi yok.Hatta iki tanesi ilk kez benden duymus boyle bir ampul oldugunu cok ilginc.Yalnizca bir tanesi numarami alip bakip donecegim dedi.

    Sadede tekrar gelecek olursak apaci gibi bembeyaz parlak birsey istemiyorum, araci kitledigimde iceride hafif yanmasini bir ampulun beyaz digerinin mavimsi olmasini veya titreyerek yanmasini istemiyorum. Tavsiye edeceginiz urunler var midir? Onceligim doger OEM lerinde olsa orjinal led tavan ampulleri olacak.Tsk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Benim bildiğim kadarı ile tipleri uymayabilir, bende bir ara bakmıştım ancak onlar T10 değildi. Ne yazık ki yaygın değil. Orjinal bulmak daha zor servislerinde bilgisi yok ise size kolay gelsin.Gerçi serviste olsa da adet fiyatı yedek parça olacağı için çok mantıklı olmaz. Dışarıdaki 10 TL olan ampülü 50TL ye takarlar :)
  • Dün kendi aracıma taktığım t10 3030 çift smd 6k ledini tavsiye edebilirim.



    Aydınlatma bu şekilde oldu, orjinalden çok daha aydınlık oldu. Bilmem hoşunıza gidermi.

    Ürün link :



    https://m.tr.aliexpress.com/item/32867390500.html?pid=808_0011_0101&spm=a2g0n.search-amp.list.32867390500&aff_trace_key=b11d17dcd9914fa2830fd064035385fe-1544977932738-03390-UrnIAeI&aff_platform=msite&m_page_id=4071amp-nF-iWsR4z8SznQ4JAgzKpg1546962275850





    Tavan ici led lambalar

    Tavan ici led lambalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bilgi icin tesekkurler, biraz fazla parlak gibi :) ariza lambasi yakti mi veya herhangi bir titreme oluyor mu, en sik karsilasilan problemler malum.Bu arada aracinizin icini ferah gostermis, gule gule kullanin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam fiyatlari gorunce denemek istedim, 3 farkli tip aldim (toplam 9 adet) toplam 2,8 dolar :) fiyatlar saka gibi birinden biri uyar sanirim.Maalesef yol suresi 2 ay umarim ne aldigimi unutmam gelene kadar.

    Yorumunuz ve yonlendirmeniz icin tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extecher

    Bilgi icin tesekkurler, biraz fazla parlak gibi :) ariza lambasi yakti mi veya herhangi bir titreme oluyor mu, en sik karsilasilan problemler malum.Bu arada aracinizin icini ferah gostermis, gule gule kullanin
    Tavan lambasına hangi tür t10 takarsanız takin ariza ışığı yakmaz. Ama plaka lambasi icin canbus t10 almalısınız. Plaka lambasi ae7za isigi yakar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extecher

    Hocam fiyatlari gorunce denemek istedim, 3 farkli tip aldim (toplam 9 adet) toplam 2,8 dolar :) fiyatlar saka gibi birinden biri uyar sanirim.Maalesef yol suresi 2 ay umarim ne aldigimi unutmam gelene kadar.

    Yorumunuz ve yonlendirmeniz icin tesekkurler
    Flickering dedigimiz titresim yapan ledler genelde uzerinde smd cok olanlar oluyor. Benim size onerdigim cift smd, flick yapma ihtimali cok dusuk, eski aracimdada bunlardan kullanirdim, bir sorun yasamadim.

    Sadece olmasi gerekenden cok daha parlak, acikcasi aracinizdeki lamba girisleri yuzunuze donuk ise bu ledler baya bir goz alir, vag grubu araclarda lamba yuvasi surucuye donuk olmasigi halde bu ledler cok gozumu aldi, bende degisebilirim.

    Ariza isigi genelde park grubu aydinlatmalarda ortaya cikiyor, onlarda CANBUS chip li olanlardan alin, her canbus denen gercek olmuyor, urunun dip kisminda canbus yazmasi gerekiyor.

    Tavan lambalarinda ariza yaktigina ben sahit olmadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.