Şimdi Ara

Tchibo kahvelerde büyük indirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
8.390
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün Starbucks a gittim kahve almak için 250gr 45 lira deyince baya şaşırdım. Nero ya girdim o da 40 45 birşey dedi " haydaaabu kahve fiyatları ne olmuş" dedim migrosa bakayım belki vardır derken bunları gördüm 12 liraya düşmüş şaka gibi fiyat bence şu an. 250gr tchibo. Baktım aynı kampanya tchibonun sitesinde de var. Günlük kahve tüketenler kaçırmasın kahve ateş pahası olmuş resmen. 6 adet aldım 2020 2. Ay son kullanım tarihli bi 3 tane daha alabilirim son kullanım tarihinden önce bitirmek için.
    Tchibo kahvelerde büyük indirim.

    NOT:ARKADASLAR BEN TCHIBO DAN HEP GUATEMALA GRANDE ALDIM ÇOK MEMNUNDUM BUNU DENEMEDİM HİÇ DİKKAT EDERSİNİZ YOĞUNLUK YÜKSEK BAZI ARKADAŞLAR ACI, SERT TARZI YORUM YAPMIŞLAR BEN SERT SEVIYORUM AMA YORUMLARDA YAZILDIĞI GİBİ SERT SEVMEYENLER DENEMEDEN FAZLA ALMASIN VEYA HİÇ ALMASIN. FİYAT HEM MİGROSLARDA HEMDE TCHIBO TR DE GEÇERLİ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 7 Ocak 2019; 19:33:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Gerçek kahveyi nescafe gold ile karşılaştıranları gördükce ülkemizin neden bu kadar ileride olduğunu daha iyi anlayabiliyorum.

    Teşekkürler arkadaşlar, sizin sayenizde yeni şeyler öğreniyoruz.

    Coffee mate ile 1 litrelik sütü karşılaştırma postlarınızı da bekliyoruz. Evet bence de coffe mate sütten daha güzel, ben ikisini de tattım. Tercihim coffee mate
    Ben espresso cezvesi kullanıyorum, kahveyi de mehmet efendinin yöresel kahvelerinden alıyorum. En son bime geldiğinde almıştım 100GR 4,95'di 6 paket aldım.

    French press ile yaparsam daha hafif içim, espresso yaparsam daha sert oluyor. Espresso'u sulandırırsam americano oluyor. Evde uyguna geliyor her şekilde. Bir de kahveleri butik kahvecilere sorun. Bazen çoğu marketten daha uyguna gelebiliyor ama büyük paket oluyor tabi çoğu zaman.


    Bu arada arkadaş neden türk kahvesi gibi demlemiyorsunuz demiş. Elbette demlenebilir ama bunun için türk kahvesi gibi toz haline getirilmesi lazım kahvenin ve o zaman demleme olmuyor kahve pişirme oluyor. Demleme pişirme ayrı şeyler. Bu iri çekilmiş çekirdekler genelde filtre sistemleri için daha uygunlar ve çekirdeklerin process aşaması da ona uygun.

    Evde en ucuz kahve deneyimi french press ile olur. Kahvenin aromasını daha sert hissetmek istiyorsanız espresso yapacaksınız bunun da cezvesi falan 50 - 100 TL arası bazı yerler de daha pahalı cezveden ziyade moka pot deniyor daha çok ben cezve diyorum . Daha da güzel demleme yöntemleri istiyorsanız çekirdeklere uygun şekilde farklı demleme yöntemleri kullanılıyor. V60, aeropress, chemex ...

    Daha kolay seçimler için kahve makineleri devreye giriyor. Çekirdek çeken çekmeyen gibi. Ama benim tercihim makine yerine bir chemex ya da V60 alıp biraz emek gösterip kahveyi demledikten sonra zevkle içmek. Hem çekirdek yanmıyor acılaşmıyor hem de uğraştığınız için ayrıca zevkli oluyor. :))
  • Son kullanım değil de paketlenme tarihi nedir hocam?
  • Çekirdek değil mi bunlar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brezilya parasındaki değer kaybından dolayı,bu sene new york kahve borsasında arabica kahvede dolar bazında büyük bir ucuzlama yaşanıyor diye okumuştum,ama memlekette iyice pahalılanmış.Bu gold paketler barista tipi makineye uygun mu yoksa filtre kahve yapmak için mi kullanıyorsunuz?
  • Starbucks bildiğim kadarıyla granül kahve satmıyor. Starbuckstan çekirdek ya da filtre kahve bakıp sonra granül kahve alıp ucuzmuş demeniz elmayla armudu karşılaştırmak gibi olmuş.

    Edit: Öğütülmüş çekirdek kahveymiş ürün, sanırım yeni çıkmış. Yoksa bu isimdeki tüm ürünleri çözünebilir kahveydi tchibonun.


    Tchibo kahvelerde büyük indirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturkburak -- 8 Ocak 2019; 9:52:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bunları kağıt filtre kullandığım standart kahve makinamda kullanıyorum. İşyerinde de French press I'm var 10 liralık onda kullanıyorum. Çekirdek değil elbette. Ben düzenli kahve alıyorum eskiden tchibo ya gidip 250gr 17 liraya çektiriyorduk. Ama zam yapmışlar 29 olmuş Starbucks falan uçmuş gitmiş zaten. Not : paketleme tarihleri : 22.09.2018 3 aylık denebilir ama vakumlu bu paketler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 7 Ocak 2019; 18:55:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erturkburak E kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaşlar kahveden anlamıyorsanız birşey yazmak zorunda değilsiniz granül kahve değil elbette ne alaka granül le gold yazısını gördün diye nescafe çöpü mü sandın. Son postum kahve tüketenler fırsatı görür zaten ben bilgilendirme amaclı yazdım fiyat gerçekten cok uygun iyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold ve whiteblack te indirim yapmislar. 7.5tl kargo ucreti var.
    https://m.avansas.com/tchibo-professional-special-filtre-kahve-250-gr.html buda guzel bir alternatif.
    Avansasta kargo yok.bana gelen paket biraz fazla kavrulmus gibiydi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nescafe gold içemeyen bunu da içemez herhalde değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memis0051

    Nescafe gold içemeyen bunu da içemez herhalde değil mi?
    Nescafe gold’la gerçek kahve arasında dağlar var.Bu gerçek kahve instant değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 Aralık'tan beri Migros'da aynı fiyattan satılıyor bu kahve. Haberi olamyanlar için sıcak fırsat. Paketlenmiş değil de yeni kavrulmuş-veya kendiniz çekirdek alıp kavurun- ve taze çekilmiş kahve almak tadını çok farkettiriyor. İnternette hala(!) böyle uygun fiyattan satanlar var.
  • Tek tek de nasıl damlıyorlar, yukarıda bile cevaben neyin ne olduğu yazışmış ama halen nescafe gold'a takılmışlar, hayatınızda 12 liraya 250gr ( gold ) granül kahve gördünüz mü + hangi çağada ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlamourSS -- 7 Ocak 2019; 19:17:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tchibo kurukahveci mehmet efendi vs kahvelere sürekli zam yaparken (geçen yıl internetten 12₺‘Ye aldım kkmehmet efendi şu an 20.95₺) bu gold sürekli düştü.Anladığım kadarıyla bu kahveye talep yok, ben daha yüksek ücretteyken almıştım.Beğenmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filtre kahve için fiyat olarak iyi. Ben de aldım, fakat tat olarak beğenemedim, ekşi, acı bir yapısı var. Starbucksta en son 32tl idi, zam mı gelmiş?

    Kısacası tchibo goldun tadına bakmadan fazla almanızı tavsiye etmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu çekilmiş çekirdek kahve evet ama tadı granül kahve gibi. Filtre kahve seviyorsanız bunun verdiği tadı seveceğinizi çok düşünmüyorum. Ben çok önceden merak edip almıştım bir kere yaptım sonra kaldı öyle :/ Tchibo’nun mağazalarındaki çekirdek kahve çeşitlerini orada çektirip alabilirsiniz. African Blue tavsiyemdir ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nescafe gold ve tchibo gold ikisinde ictim nescafe goldun yanina bile yaklasamaz bilginiz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wiwaldicarlos W kullanıcısına yanıt
    Yeni zam gelmediyse bende bir hafta önce çekirdek kahveye 32 lira ödemiştim paketi için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wiwaldicarlos W kullanıcısına yanıt
    Yılbaşında çıkardıkları kahveyi 40'a aldım en son
    Geçen hafta da Hepsiburada'da indirim ile jacobs monarch 2x500g + french press 60₺'ya aldım bence uygundu
  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    instant nescafe gold'un mu yanına yaklaşamaz tchibo gold?
  • Giantballs kullanıcısına yanıt
    bi ara düşmüş ama tekrar yükselmiş. kilosu 3 dolar, bize gelişi 200 tl ?





    Tchibo kahvelerde büyük indirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.