Şimdi Ara

Honor 8A ve Honor 8A Pro geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçen yıl 200 milyon akıllı telefon satışını geride bırakan Huawei, her segmente hitap eden ürünlerle bu yıl 250 milyon barajını zorlamaya çalışacak. Firma giriş seviyesine yönelik yeni bir model daha hazırlıyor.


     


    Honor 8A özellikleri ve fiyatı


     


    Honor 8A olarak adlandırılan model geçen yılın Honor 7A modelinin devamı niteliğinde ancak biraz ödünler vermiş. Örneğin çift arka kamera ve parmak izi okuyucu yeni nesilde yer almıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Şarj gerektirmeyen Matrix PowerWatch 2 akıllı saati ilgi görüyor

    6.088 inçlik 1440x720 piksel çözünürlüğe sahip olan ekranda su damlası çentik tasarımı kullanılıyor. Yonga setinin ise 8 çekirdekli MediaTek Helio P35 olduğu tahmin ediliyor. 12nm üretim sürecine sahip bu verimli yonga seti Power VR 8 serisi grafik birimi ve yapay zekâ desteği ile geliyor.


     


    3GB LPDDR3 RAM yanında 32GB/64GB depolama kapasitesi sunan modelin arka kamerası 13MP çözünürlüğünde iken ön kamerası da 8MP çözünürlüğünde. 3020mAh kapasiteli batarya ise bir günü çıkaramayabilir.


     


    Honor 8A modeli için 116$-145$ şeklinde konfigürasyona göre fiyat etiketi olacak. Ayrıca parmak izi okuyucuya sahip Honor 8A Pro adıyla bir versiyon daha olacağı belirtiliyor. Yeni seri yarın itibariyle resmiyet kazanacak.


     







  • Gelmesin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Honor 8A modeli için 116$-145$ şeklinde konfigürasyona göre fiyat etiketi olacak.
    Denmiş yazıda..

    Bizde en ölüsü 1500 den başlar.

  • millet bu telefonu 116 paraya alıyor çelik çocuğun cep harçlığı. bizde 1500 tl den aşağı gelme şansı yok. napalım abi ölelimmi.

  • Bizde 10 katı fiyatla alalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uygun ama bize genele kadar 2.500 lira olur ne yazikki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben olsam almam a101 de 1299tl den satisa cikacak. Yurtdisinda vergiler ve bayii kari dahil 128 birine alinan cihaz burda 1299tl. Almayin aldirmayin. Bu kitapsizlar orantisiz kar elde ediyorlar. Olmasi gereken 1000tl. Utanmadan reklam yapiyorlar. Ihtiyaciniz varsada tuslu telefon alin kullanin mecbur fiyatlari dusuruceker. Bu karektersizlerin oyununa kanmayin. Lafim sadece huawei ye degil hepsininde turkiye disturbutorleri ac ac ac... millete gecirmek icin ellerinden geleni yapiyorlar. Devletin aldigi fais vergiler yetmiyor birde bu ac gozlulere fazladan para yediriyoruz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.