Şimdi Ara

Plantronic 780 i emekli edemiyorum :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Plantronic 780 kulaklığı yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Hala da mükemmel performansla çalışıyor. Ancak bilenler bilir kasası çok nazik ve kolay kırılıyor. Benim cihaz da kırıldı, tamir edip kullanmaya devam ediyorum.

    Kulaklığı yenilemek için epey bir uğraştım başaramadım . Önce Logitech 433, sonra hyper x, en son da corsair void pro aldım. Performans olarak hiç biri tatmin etmedi, sattım.

    Kulaklık deneyerek alınır biliyorum ama Çorum'da böyle bir imkan yok. 780 den sonra tatmin edici, fiyatta aşırıya kaçmayan kulaklık arıyorum. Kulaklığa 2000 tl vermek istemiyorum. Ne almalıyım ?


    Plantronic 780 i emekli edemiyorum :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 6 Ocak 2019; 22:11:43 >



  • Astro a40 a bakın benim imkanım olsa direk alacağım kulaklık bu fakat ben de internette araştırdığım kadarıyla biliyorum. plantronic alacaktım fakat alacağım model 1.3 metreydı o yüzden vazgeçmiştim kulaklık fiyatları da çok pahalı şu an bişey alınmıyo.sennheiser game one zero da var amazon dan 800 tl ye fln geliyo bütçeniz nasıl bilmiyorum ama zaten hyperx fln sizi tatmin etmemişse sağlam bi kulaklık lazım size.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SheKilLll

    Astro a40 a bakın benim imkanım olsa direk alacağım kulaklık bu fakat ben de internette araştırdığım kadarıyla biliyorum. plantronic alacaktım fakat alacağım model 1.3 metreydı o yüzden vazgeçmiştim kulaklık fiyatları da çok pahalı şu an bişey alınmıyo.sennheiser game one zero da var amazon dan 800 tl ye fln geliyo bütçeniz nasıl bilmiyorum ama zaten hyperx fln sizi tatmin etmemişse sağlam bi kulaklık lazım size.
    Hocam selam. Linkteki ürünü düşünüyorum. Yurtdışı ile aşağı yukarı aynı fiyat. Amazon yorumları olumlu. Ses kailtesi konfor ve pil ömrü konularında beğenilmiş. Hatta bahsettiğiniz astron'a göre daha iyi diyenler var. Sadece xbox kullananlarda sıkıntı çıkmış gibi duruyor. Kullanım alışkanlığı beni yine bu markaya yöneltti. Piyasada fiyatlar çok uçuk seviyede. Bu duruma göre F/P olarak iyi duruyor.
    https://www.hepsiburada.com/plantronics-rig-800hd-kablosuz-dolby-atmos-pc-oyuncu-kulakligi-p-HBV00000CGMNV



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 16 Ocak 2019; 21:41:24 >
  • seninde sap kısmından plastik parçamı kırıldı? nasıl ramir ettin acaba 3 senedir yatıyor kulaklık:(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oldie But Goodie

    seninde sap kısmından plastik parçamı kırıldı? nasıl ramir ettin acaba 3 senedir yatıyor kulaklık:(
    Kafa süngerinin uç kısımlarını sağdan soldan kesip, o kısma plastik bir parçayı dört somunlu vida ile vidaladım. Oldukça sağlam oldu. Yaklaşık bir yıldır böyle kullanıyorum. (Fotoya yakından bak anlarsın)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 19 Ocak 2019; 20:56:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: homebird

    Kafa süngerinin uç kısımlarını sağdan soldan kesip, o kısma plastik bir parçayı dört somunlu vida ile vidaladım. Oldukça sağlam oldu. Yaklaşık bir yıldır böyle kullanıyorum. (Fotoya yakından bak anlarsın)

    Alıntıları Göster
    Ben aslında polyester ile kaplamayı düşündüm ama denk gelmedi bir türlü üşengeçliğime geldi ya garantideyken hırbolar garanti kapsamına girmiyor diye salağa yattılar halbuki plastik kaynak yerinden imalat hatası olduğu apaçık bu üründe.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldie But Goodie -- 19 Ocak 2019; 23:34:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.