Şimdi Ara

IPS Ekranlı Laptop Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, fotoğrafçılıkla uğraşıyorum. 3000-3500 TL bütçe ile (bu bütçeye ancak ikinci el olur) bilgisayar arıyorum.

    Baskı da aldığım için renk doğruluğu çok önemli, bu yüzden IPS panelli modellere bakmak durumundayım. Azıcık güçlü grafik kartı olan modeller arayınca oyuncu bilgisayarları çıkıyor karşıma sürekli. Onların panellerinde oyunlarda renk doygunluğu vs. için özelleştirme yapılıyor mu?

    Photoshop kullanıyorum haliyle, bu yüzden grafik kartına ihtiyacım var. Ara sıra da oyun oynarım. Bu şartlar doğrultusunda model önerisi olanları bekliyorum.

    Şöyle de yapabilirim; IPS ekranlı bir model bulamazsam bütçeyi biraz daha aşağı çekip fotoğraf işleyeceğim zamanlarda kullanmak üzere uygun fiyatlı bir monitör + laptop da olabilir. Yakın zamanlarda bilgisayar almış arkadaşlar bi el atın bakalım. :)







  • DELL G3
  • Gaming laptoplara bakmamanızı öneririm hocam. Yeri gelecek yanınızda taşıyacaksınız bilgisayarınızı çok yük olur size.

    Benim size tavsiyem ikinci ele hiç bulaşmadan bu laptopu almanız.

    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/hp-2qh30ea-15-ck004nt-i5-8250u-8gb-256gb-ssd-2gb-mx150-fhd-156-P293576415

    Photoshopta Premiere de mutlu olursunuz üstünde çalışırken, ilerleyen süreçte güzel bir de monitör alırsınız bence size uygun bu bilgisayar.
  • Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumunuz için. Ben size cevap yazana kadar cihazın fiyatına 100 TL güncelleme yaptılar. :D
    Aslında mobilite sorunum fazla yok. Bilgisayarımı sadece müşterime sunum yapacağım zaman ya da çekimden sonra ihtiyacım olacaksa vs. taşıyacağım yanımda. Dün bir ultrabook için görüşmüştüm biriyle ama bugün göremedim, satılmış sanırım.

    İkinci ele bulaşmamayı ben de çok isterim ama Macbook Pro alamadığım için böyle bir arayışa girdim. İşlerimi düzene koyduğumda yapacağım ilk işlerden biri Macbook pro almak olacak. Belki de iMac, duruma göre artık.

    Hem bu sebepten, hem de İstanbul gibi yerde ikinci elde temiz ürünler bulma imkanım olur diye ikinci ele yöneliyorum. Baktığım zaman bilgisayar tamir görmüş mü görmemiş mi anlayabilirim. Daha önce ikinci el bilgisayar aldım ve sorun yaşamadım, yine de riskli biliyorum ama kısıtlı bütçe ile başka seçenek bulamıyorum malesef.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.