Şimdi Ara

Şu konuya beraber nokta koyalım mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar . İngilizce konusunda belli başlı bi alt yapım var. Eskiden bu uygulamaya karsı bi önyargım vardı lakin kendisini cok cok güzel geliştirmiş ve cok pratik bi uygulama olmuş , burdan yapım sirketine teşekkürlerimi sunuyorum.

    Günlük olarak kendime hedeflerim dogrultusunda planlama yaptım .

    Minimum olmakla beraber ...

    Duolingo Çalışması : 20Dakika Memrise Oxford3000 Kelime Çalışması:15 Dakika Sesli İngilizce Kitap okuma : 25 Dakika Listening Podcast Çalışması : 1 Saat

    Speaking : Günlük olarak gittigim kursa mümkün oldugunca yabancı hocamla ingilizce dinleyip ingilizce konusmaya calısıyorum . :) yakın zamanda cambly düşünüyorum lakin fiyatları cok pahalı

    Olmakla beraber her gün en az 2 saat bu sekilde bi calısma planladım . Lakin Aklımda olan sorular sunlar evet sesli okuma yapıyorum .Lakin anlamadıgım ksıımları gidipde cevirip aaa bu kelime böyleymiş gibi yapmıyorum . Sadece kelime telafuzlarımın gelişecegini söyledikleri ve yapıları daha güzel ögrenecegimi belirttikleri için bu çalışmayı yapıyorum . ( buna ekleme olarak tavsiye edeceginiz bi durum var mı ?)

    Duolingo Çalışması olarakda günlük pratik ve başarı ilerlemeye calısıyorum . Tekrar amaclı güzel oluyor.

    Memrise Oxford3000 Kelime calısması olarakda : 15 dakika memrise uygulaması sayesinde oxfordun belirledigi en cok kullanılan 3000 kelimeyi sırayla calısıyorum suan 50.sıradayım :)

    Listening Podcast olarakda : seviyeme uygun bazen 1 tık yukarı seviyedeki podcastleri bazı dönemlerde anlamaya calısarak bazı dönemlerde yolda müzik yerine onları acıp dikkat etmesem dahi dinledigim dönemde oluyor.

    Bunun dısında cok etkisi oldugunu düşünmedigim ve eskilerden kalan 1 kurum oldugundan dolayı bi ingilizce kursuna 2 saat egitime gidiyorum haftanın 5 günü , lakin bana sadece kendimi konusma yönünden hafifde olsa zorladıgım için kursu bırakmadan devam ediyorum . Kurum bittigi gibi iletişimi kesicegim :)

    hedeflerime gelirsem : önümde erasmus sınavı var marta kadar belli caplı birşeyleri oturtmam lazım Ondan sonra YDS veya YÖKDİL sınavım var . Akademisyenlik yolunda .... Mayıs ayında Alanyada Turizmle alakalı bi işim var speakingimi geliştirmem gerekmekte .

    Bu yoldaki hedeflerim bunlar . Bunlar dogrultusunda sizce dogru mu gidiyorum ekleme yapacagım bir durum var mı ? vakişt konusunda ekleme yapabilirim yeterki beni geliştirsin bu sınavlara hazırlasın.

    Ekstra olarak grammer teknikleri calısıyorum baya bi teknigi var sadece oturtmam gerekiyor kafamda o kısımdayım :)


    Sizce nelerde eksigim var neler yapmam lazım nedir ne değildir ? böyle günde 2-3 saatini verip yanlıs şeylere verdigi için kaybeden insan olmak işstemiyorum :)







  • Önerdiğiniz bu yöntemi çok değil sadece 2 hafta deneyip çalışın.Yorumunuzu çok merak ediyorum.
    Çünkü çok karmaşık bir sistem olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rat.planet

    Önerdiğiniz bu yöntemi çok değil sadece 2 hafta deneyip çalışın.Yorumunuzu çok merak ediyorum.
    Çünkü çok karmaşık bir sistem olmuş.
    önermedim hocam sadece kendim yapıyorum . dogru mu yapıyorum yanlıs mı yapıyorum yorumları almak istedigimden dolayı yazdım buraya :)
  • zeblinbalik Z kullanıcısına yanıt
    Yanlış yazmışım oraya ''yazdığınız'' yazacaktım.
    Cidden çok karmaşık görünüyor.Daha az kaynak kullanıp tekrar çalışmalarını arttırabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.