Şimdi Ara

Tam Ekranda Kapanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle forumun yeni yılını tebrik ederim. Arkadaşım yeni bir bilgisayar almış ,sistem özelliklerini aşağıda paylaşıyor olacağım. Problemimiz bilgisayarı normal kullanımda herhangi bir sıkıntı olmamasına rağmen bir oyuna girdiğimizde mönitörün sürekli olarak git gel (pır pır) yapması. Örneğin oyunu pencere modunda kullandığımızda sorun olmamasına rağmen tam ekran yaptığımızda bunu yapması kafa karıştırıcı. Steam ekranında bile tam ekran penceresini açtığımızda görüntü kayıp oluyor. Konu hakkında değerli yardımlarınıza ihtiyacım var.

    İşlemci : Ryzen 5 1500x Anakart : MSI A320M Pro-vh plus Ekran kartı : MSI AMD RADEON RX 570 ARMOR 8GB O.C RAM : CRUCİAL 8GB BALLİSTİX SPORT AT 3000MHZ POWER : COOLER MASTER WATT 80PLUS 600W MONİTOR : AOC 24" G2460VQ6 1MS 75HZ FREESYNC KASA : RAMPAGE CARISMA-V1 HARDDİSK : WD CAVİAR BLUE 1TB 7200RPM 64MB SSD : CRUCİAL 120 GB BX500 ( OKUMA 540MB/YAZMA 500MB )







  • MSI AMD RADEON RX 570 ARMOR 8GB O.C RAM monitör ile uyumsuz bu amd kötülükleri dostum driver konusundan hep böyle bu sorun bi kaç yerdede görmüştüm duruma göre çözüm üretmeye çalışırım dönüş yaparım iyi forumlar https://my.aoc.com/download_driver.php monitörün adını yaz güncel driver güncelleyin bilmiyorsanız egerhttps://www.youtube.com/watch?v=YcsSeoU1cHc dk 14 sonra izle güncelle tahmini amd driver sorunu inş o degildir çok ugraştırıyor iyi forumlar dostum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ST0RMHAWK -- 1 Ocak 2019; 14:35:5 >




  • Hocam yardımların için teşekkür ederim. Dediklerinizi harfiyen yaptım monitörü güncelleştirdim , fakat problem halen devam ediyor.
  • Arkadaşlar display portla sorunu çözdük. HDMI kullanıyorduk sanırım bu yüzden yapıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.