Şimdi Ara

Araç seçimi (E90-F20-W204)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese iyi seneler dilerim.

    Arkadaşıma araç bakıyoruz, bütçesi 85.000 TL.

    Aklında sadece E90 320d-316i, F20 116i-116d ED veya W204 C180 Kompressor var. Sanayiyle arası pek iyi değildir, sorunsuz olmasını tercih ediyor. E90’lar genelde kilometreli oluyor, okuduğuma göre 177hp dizellerinde kronik bir triger zinciri sorunu varmış, harici pek sorun çıkarmıyor deniliyor. 150-200 civarı 20d’ler sorun çıkarır mı, daha az kilometreli 316i’lere mi yönelmek lazım yoksa.

    Benim kendisine önerdiğim 116d ED, hem düşük yakıt tüketimi hem de nispeten daha yeni olması. Fakat kendisi hala kararsız, sizin de yorumlarınızı bekliyoruz.

    Not: Araca en az 2 sene binilecek, ilerde satışı hiç önemli bir kriter değil bizim için. Bu 3 araçtan en baskını E90 ve F20. Lütfen Megane veya Egea önermeyin.

    Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ben de aynı elemelerden geçtim ve tercihimi 3.16i den yana kullandım. Çok memnunum. Şuan ilanda değil ama yakında satıp ev almayı düşünüyorum. Bmw'de temiz araba bulmak biraz zor olabilir ama temizini bulduktan sonra insanı gerçekten mutlu ediyor. Şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım arabadan kaynaklı. Benim birkaç aylık araştırmalarım sonucu para pul konusunda hiç bir sıkıntısı olmayan zengin bir ailede orta yaş bir kadının istanbul sakarya arası gidip gelmesi için alınmış sakin kullanılmış bir araba buldum. Hemen kaptım tabi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozeba O kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkürler, aracınız 116hp olan versiyon mu? Yakıtı, gidişi, varsa kronik sorunları hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Bir arkadaşımda bir önceki kasa 116hp 116 vardı, gitmeyip çok yaktığından şikayetçiydi.



    Ek olarak, yakın zamanda aracınızı satmayı düşünürseniz PM atın lütfen, 1-2 hafta içinde almayı düşünüyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twincharged Injection kullanıcısına yanıt
    Drivvo diye bir uygulama var bilirsiniz belki orada aldığım yakıtları kaydettiğimde ortalamam 9 litre lpgydi. Ortalama hızım 35km/s civarı bir tüketim bu. Yani kısmen s.içi kısmen s.dışı. çoğu kişi inanmakta zorluk çekiyor ama böyle. Gidiş konusu beklentiyle alakalı bence. Ben memnunum. sağda solda apaçilik yapmadığım, millete makas atıp canlarını tehlikeye atmadığım için bir eksiklik hissetmedim. Ben arabaya binerim trfik nasıl akıyorsa ona uyup efendi gibi okul ev arası git gel yaparım(öğretmenim) Kronik bir sıkıntısı bildiğim kadarıyla yok. Kozmetik sıkıntısı var. Sağ yolcu iç kapı kolu kaplaması soyuluyor. Tamiri mümkün ama uğraşmak istemedim bu güne kadar. Onun dışında negatif bir yönüyle karşılaşmadım 2 senedir. Ayın 10una kadar bir haber bekliyorum. Ev alımıyla alakalı. O zaman karar vereceğim tam olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el bmw alınmaz neden derseniz instagram ve youtube de görüyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyasız hasar kayıtsız olsun takıntınız yoksa 184 lük 320 d bu listede en mantıklı seçenek 204ün makyajlısı makbul 316 da performans düşük değil yok nerdeyse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SMTRSLN

    boyasız hasar kayıtsız olsun takıntınız yoksa 184 lük 320 d bu listede en mantıklı seçenek 204ün makyajlısı makbul 316 da performans düşük değil yok nerdeyse
    Hocam boya veya hasar kaydı takıntımız yok, aksine yetkili serviste yapılmış, değişen her civatasına kadar kayıtlı olması daha uygun olur. Fakat şasede oynama olmaması lazım.



    Beni çekindiren şey, o fiyat bandındaki 3.20d’lerin kilometresi yüksek oluyor. Eskiyen her parça masraf şansı demek. Eğer sorunsuz bir motorsa güvenip alacağız ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twincharged Injection kullanıcısına yanıt
    250binden sonra masraf yapma durumunuz var ama kötü bakıldıysa oda , servis geçmişi belli araçta kmde rutin değişimler yapıldıysa sıkıntı çıkmaz o serinin en sağlam motoru 184lükler
  • E90 kasa 3.16 çöp bisiklet alsa daha iyi. W204 yaramaz. F20 gibi duryor en ideali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.