Şimdi Ara

Vestel 12000btu Wi-fi Klima Almayı Düşünenler.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu klimayı almak istiyorsanız bunları bilin ondan sonra alın alacaksanız. Vestelde okur belki geliştirir.

    1. Dış ünite çok ama çok sesli. Motor sesi din lemek hoşunuza gidiyorsa alın. Motor sesinden çok vibrasyon sesi.
    2. Dış üniteyi servisin dediği yerden başka yere kurduramazsınız. Kolaya nereye geldi oraya kurar.
    3. Wifi her modemi beyenmez. Bu yüzden 15 gün wifi tanıtamadım. Servis geldi yapamadı. Sonra defalarca aradım. Whatsapp müşteri temsilcisi gibi saçma uygulama var.Oraya derdimi anlattım 1 hafta o oyaladı. Sonra şikayetvar.com yazdım. Anında döndüler. Fabrika servisi geldi. Onlar kart değiştirdi olmadı. Meğer klimamız modem beyenmemiş. Oysa evde 10 a yakın cihaz var hepsi beyeniyor.neyse komşunun modemine bağladık şuan sıkıntı yok.
    4. Evin aklı diye programla kontrol ediliyor. Telefondan kontrol etmen için telefonu yan tutman gerekir. Tablete göre yapılmış tek elle kullanamazsın. Google home adepde edemezsin. IFTTT yede edemezsin.
    5. İç ünite hava kanadı çarpık simetri hastalığınız varsa gözünüze takılır.
    6. İç ünite anormal sesler gelebilir şaşırmayın. Sağlam bir görüntü vermiyor. Ama şık da sayılır.
    7. Dışarısı 10 dereceye kadar ısıtmada sorun yok. Ama 5 derecede başlıyor sorunlar(-5 demedim dikkat) Klima 20 dereceye ayarladınız diyelim. Odayı 20 derece olmaz. 2 derrce eksiği olur. Çünkü motor en düşük devire geçer ve iç ünitedeki petekleri tam ısıtamaz ısıtamayınca fan hızını yüksek dahi yapsan üflemeyi en düşeye getirir soğuk üflememek için bu seferde oda ısınmaz. Arada motor devri yükselir fan hızı artar ama yetmez. Anca 24-26 yapman lazım ki ısıtsın. Bu seferde normal klimadan farkı kalmaz. -5 olan yerlerde verim alamayabilirsin veya yakar. Ben bunu salona akşam 10 sabah 8 dışarısı 5 derecede 24 ayarlı oda en fazla 21 olur 6 kw yakıyor.
    8. Odayı hisset özelliği aktif olsa bir üste yazdığım sorun olmayacak.
    9. Kanımca bu klimayı açtınmı kapatmıcaksın.
    10. Turbo moduna aldığında 22 ayarladın diyelim turbo modu süresi bittimi klima duruyor ve ısınan hava yukarı çıktığından tekrar devreye girmesi zaman alıyor ve sen üşüyorsun.
    11. Gece modu yazılımı güzel. Ama dışarısı 10 dereceye kadar.
    12. Bunlar için servis çağırsam hiç bişey değişmicek sinir olmaya gerek yok.
    13. Size tavsiyem fazla değil 200-300 fazla verin diğer yerliye bakın hem servisi iyidir hemde kaliteli benim gibi basiretiniz bağlamasın.
    14. Yok motoru lg miş felan hikaye bildiğin sesli kardeşim. Komşularınız rahatsız olabilir demedi demeğin. Dış ünite bildiğin plastik sesin çoğu plastik oluşundan.
    15. Ya kardeşim hiç mi iyi yanı yok. Parasına göre. İlla vestel acaksanda daha ucuz olan seg felan alın. Yoksa 200-300 fazla verin başka bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknoline2002 -- 30 Aralık 2018; 9:20:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Gece modu haric led isigini kapatmak mumkun degil gece modu ilede belli saat sonra klima kendini kapatiyor yavas yavas donuyorsun. Denklemde hep kaybeden müsteri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trabzonizm kullanıcısına yanıt
    Aynen öğle çalışıyor arkadaşım. Yazdıklarımda hatalı olan yer varsa söyleyin düzeltelim. Haksız yere karalamayalım..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teknoline2002 T kullanıcısına yanıt
    Müsteri hizmetlerini aradım sordum bu led neden kapanmiyor gece klima odasinda uyuyan bu isikla uyumaya mi alismak zorunda yoksa bandliyalim mi uzerini diye biraz kizip kayit biraktirdim. Led isigini kapatmak mumkun degil miş f/p diye aldik urunu ne az yaktigni dusunuyorum nede f/p oldugunu şu anda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trabzonizm kullanıcısına yanıt
    Gece zifi karanlıkta odayı aydınlatıyor. Okadar büyük yapmanın anlamı nedir ki. Çok zordeğil bunlar yazılıma bakar sadece. Bu klima ılıman hava kliması dışarısı 5 dereceye düştümü normal klımaya dönüyor. Fe içerisini daha yüksek sıcaklığa çıkarman gerekki klima ısıtsın yoksa fan hızında düşer ısıtma gücünde düşer. Ben bu klimayı salona aldım çünkü doğalgqzda salon peteğini açınca aşırı artıyor. Fakat bu klima doğalgazı aratttı. Çok aman aman az yakmıyor. Ses yok mu o ses evin diyer ucundan dıyarsın vibrasyon sesini

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • modem ayırt etmesi ilginç wifi hangi marka modemlerde çalışıyor.
    ısıtması nasıl. bir de şunu sorayım. klimanın ısıtması kaloriferin ısıtmasından farklı mı? klima ile ısınınca kalorifer ile ısınmaya göre bir değişiklik hissediyor musunuz. çünkü klima hava sirkülasyonu yapıyor. tabi klimanın ısıtması ile elektrikli fanlı ısıtıcının ısıtması da farklıdır diye düşünüyorum.
  • wa$abi kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yaklaşık 3-4 yıllık zyxell ile olmadı. Evde 10 tane wifi le çalışan cihaz var. Hiçbiri modemi beyenmemezlik yapmadı. Modemden olacağı aklıma geldi fakat bunca cihaz bağlanıyor siz olsanız başka mpdem denermisiniz. 3 kez servis geldi yapamadı.şikayetvar.com sayesinde fabrika servisi geldi. Onlarda kart arızalı dediler değiştirdiler olmadı yine boşuna klima iç ünite söküldü. Sonra kendi telefonlarını modem olarak tanıttılar oldu. Mpdem uyumsuz dediler gittiler. Servis gittikten sonra modemde yapmadığım ayar kalmadı nafile portları açtım olmadı. Acces point denedim olmadı. Komşunun türktelekom modem wifisine bağladım oldu. Modemi değiştircem korkuyorum olmaz ise diye.
    Devamlı ısınacağım derseniz kalorifer. Ama akşamları eve geliyorum anında ısınsın derseniz klima. Ben salonu kapatıyordum misafir gelince acıyordum petekleri onun için alldım. Gakat bir kaç gece geceden sabaha yaktım ve bütün güne orantıladım fazla yakıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_yanlis&view=yanlis&kelimez=71

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Wifiye bağlanamama sorununu arkadaşımda şifreleme türünü wpa2 den wpa ya alarak çözmüştük. O da olmazsa wep i deneyin mutlaka bağlanıyor.
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Çok sağolasın hocam bir onu denemedim deneyeceğim şimdi. Hiç aklıma gelmedi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Hocam web protokolü güvenlik açısından sorun teşkil eder mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teknoline2002 T kullanıcısına yanıt
    wep tabi ki çok güvenli bir şifrelemek metodu değil ama bu şekilde çalışacaksa mac filtreleme yapıp sadece bağlanacak cihazların mac adreslerini ekleyin. En azından bir şekilde şifreyi bulsalar bile mac engeli yüzünden bağlanamayacaklardır.
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Tamam haklısın o şekil yaparım veya. Bağlanan cihazlara arasıra bakarım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Agent_TR kullanıcısına yanıt
    Evin disindan baglanamayacaksak ne anlami kaldi. Evin disindan baglaniyorum suan sikinti yok. Ben modemi degistirince butun sorunlarim cozuldu. Evin disindan baglanamiyorsaniz sikinti var biryerlerde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Agent_TR kullanıcısına yanıt
    Hic izin mizin vermedim direk baglaniyor. Ogle bir izin gerekse bu klimayi alanlarin %95 i yapamaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vestel 12000btu Wi-fi Klima Almayı Düşünenler.

    Mayis ayinda yeni arayuz ve dikey kullanim gelecek mail yazdim geri donduler sagolsunlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @Teknoline2002

    2 sorum olacak size;

    Vibrasyon sesini ne yaptınız hocam merak ettim.

    Defrost oluyor mu hiç. Benim vestel flora 12000 klima tamir gördü. Şu anda hava 10-15 derece arasında günde 2-3 kere defrost moduna giriyor. Vestel müşteri hizmetleri normal diyor buna
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.