Şimdi Ara

Toyota Garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar;

    Garanti sürem 11.01.2019 da doluyor. Bana gelen mesajda extra iki yıl garanti için 965 yerine 780 fiyat yazmışlar. Müşteri hizmetleri yılbaşından sonra fiyat değişir diyor. Yetkili bir kişi de garanti bitmeden bir hafta önce indirim oluyor dedi. Sizce yolum uğramışken garantiyi uzatayım mı oksa dediği süreyi mi bekleyeyim.



  • Yaptırın mutlaka, zaten fiyat her türlü değişecek. Elinizi çabuk yutup değişmeden yapın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti ekstrayı ben yaptırdım fakat pek bir ihtiyacım olmadı. Çok fazla gerekli birşey olduğunu düşünmüyorum yarın öbürgün tekrar bitecek tekrar mı yatıracaksınız ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat yeni yılda artacağını söyleyen bir yetkiliye uyarak riske atmadım ve 2 yıl uzattım. Aracı iki yıl içinde satmayı düşünüyorum. Satarken fark ettiriyor. Riske girebilen varsa deneyen yazsa iyi olur.
  • Değişir 965 TL olur. Garanti uzatmanın ve yetkili servis bakımlı olmasının birçok avantajı var günümüzde. Sebebi parça fiyatları çok arttı,paramızın pul olması ve yeteri kadar stok verilmemesi en büyük etken. Aracın garantisi bitse bile araç servis bakımlı olmak şartı ile servis müşterisi kapsamında garanti ciddi katılım payı ( %90 gibi oranlarda) veya tamamen garantiden değişim yapılıyor.

    Tek bir parça değişimi örneğin ABS beyni arızası gibi garantiden değiştirilse dışarıya verdiğiniz parayı kat kat karşılıyor. Basit bir parça ama 5-10 bin TL aralığında standart binek bir araçtaki fiyatı. Tabi tercih meselesi, risk tamamen sizin oluyor bu konuda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.