Şimdi Ara

KZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
13
Favori
36.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KZ ZSN'yi Aliexpressten aldım ve 1 aydır kullanıyorum. Yurtdışı incelemelerde de söylendiği gibi 20 dolar altı alınabilecek en dengeli kulaklık şuanda.

    KZ ZSN'de her kulak için 2 adet sürücü mevcut. Bunlardan birisi BA (balansarmatür) tizler için, diğeri ise 10mm çapında sürücü bas ve midler için. Toplamda 4 sürücüye sahip oluyorsunuz.

    Hernekadar 10 sürücülü (her kulağa 5 sürücü) KZ ve diğer markalarda kulaklıklar olsa da 30 40 dolar civarına, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ses kalitesini arttırmak için bukadar sürücüye ihtiyacınız yok.

    KZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesi

    -Baslar çok doygun ve derinden gelen bir sese sahip. Uğultu kesinlikle yok. 10mm sürücü çok iyi iş çıkarıyor. Baslar hızlı ve derin. En hızlı dupsteplerden tutun en derin ve uzun orkestra bas seslerine kadar hepsine uyum sağlamakta.


    -Midler; erkek vokallere sahip jazz ve blues tarzı müziklerde çok çok çok iyi. Bas sürücüsünün de yardımıyla siyahi vokallerin ses tonlarına çok iyi uyum sağlıyor. Vokaller çevresel sese sahip. Yani aynı odada ama sizin önünüzde yer alan sanatçılara sahip oluyorsunuz.

    Kadın vokaller de çok iyi olmakla birlikte mutlaka burnin den sonra birkez daha dinlemekte fayda var zira burninden sonra mid ve tizler tam olarak yerine oturuyor ve çok yumuşak bir mid ses alıyorsunuz.



    -Bu kulaklıkta midler gerçekten ön planda. Okadar açık bir vokal ses alıyorsunuzki yüzünüz gülüyor. Kulaklık slikonlarını widebore denilen slikonların uçları daha geniş tiplerden seçerseniz aliexpressten, midler iyice önplana çıkıyor. Kişisel zevkinize göre mutlaka birçok kulaklık slikonunu denemelisiniz. Boyu çok önemli olmakla birlikte tip de çok önemli. Widebore dediğimiz eartiplerde tüm sesi hiçbiryere sıkıştırmadan direk olarak alıyorsunuz.

    Sünger eartiplerde tizler ve baslar birmiktar sönümlenmekte bunun yanında hat safhada ses yalıtımı sağlamakta süngerler. Aliexpresste birçok model mevcut 3 5 çifti 1 2 dolar mutlaka alın deneyin. Ben medium slikon widebore kullanıyorum. Ses yalıtımı çok iyi baslar maximumda bunun yanında midler tüm çıplaklığıyla kulağımda.



    -Tizler, BA sürücüsü kulaklığın slikon takılan ön borusunun tam içinde olduğu için çok doygun bir tiz alıyorsunuz. Gitar seslerinde ilk birkaç saat fazla gelse de hem kulaklık burnin'i hem de kişisel beyin burnin'ii tamamlandıkça uyum sağlanıyor. Ve ucuza satılan basshead kulaklıklardan sonra tüm enstrümanları ayrı ayrı duymaya başladığınız için yüzünüz gülüyor. Tizler fazla gelirse süngertipi eartip az gelir ise widebore tipi eartip kullanın. Kutudan çıktığı haliyle oldukça dengeli ve berrak. KZ ZS6 ve benzeri kulaklıklardaki SSSSSSSSSSSS benzeri hıslamara rastlamıyorsunuz. Kulak tırmalayıcı bir tislenme kesinlikle yok.

    KZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesi

    -Dengeli bir kulaklık olduğunu söylemiştim. Benim aldığım fiyat kampanya ile 14dolar. Şuanda 16 18 dolar arasında bir fiyatı var ve bu fiyata bu kulaklık kaçmaz. Kablosunun çıkarılabilir yapıda olması, kablo ucunun kendinden memory yapıda olması, eski Kz kulaklıkların kablosundan çok daha iyi olması, kulaklık malzeme kalitesinin 50 dolarlık çoğu kulaklıktan çok daha iyi olması, istediğinizde blutooth kablo ile kablosuz hale getirebilmeniz, yedek parça olanakları... Bu maddelerin hepsini topladığınızda gerçekten çok iyi bir kulaklık olduğunu görüyor ve duyuyorsunuz. Mutlaka sipariş edip deneyin.


    Bassheadleri de mid ve tiz hastalarını da dengeli yapısıyla mutlaka etkileyen bir kulaklık.

    KZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesi

    Bundan sonraki deneyeceğim kulaklık büyük ihtimalle 30dolar civarında satılan CCA C10 (10 sürücülü) olacak. Ses olarak kutudan çıktığı halde neredeyse birebir KZ ZSN ile aynı sayılır. Ama burninden sonra daha çevresel daha derin bir ses aldığımız söylenmekte.



    Kısacası 20dolar altına başka kulaklığa bakmayın. Kz Zsn her müziğe uyumlu yapısıyla TRN IM1den de (kendisi monitör tip kulaklıktır) daha iyi bir kulaklık.

    20 30 dolar arasına TRN V80 tercih edin. Birçok kullanıcı trafından Kz ZS10dan ve KZ AS10dan da daha iyi bulunan bir kulaklık.

    30 dolar üstüne CCA C10 tavsiye ederim. Yeni çıkan bir kulaklık olmasına rağmen oldukça beğenilen bir kulakiçi kulaklık. Kz firmasının kardeşi diyebileceğimiz bir marka CCA. CCA C10 zaten birebir Kz zsn ile aynı tasarıma sahip. Sadece 10sürücülü.

    KZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesi

    Eartipleri mutlaka deneyin. Kulağınıza tam oturmayan bir eartip sesi çok fazla etkilemekte. Mesela en büyük boy eartip ile baslar neredeyse yüzde 30 erimekte benim kulağımda. Çünkü kulakiçi kanala tam olarak girmemekte. En küçük eartip ise kulak içine en derine girmekte ama kenarları boş kaldığı için dış ortam sesleri çok fazla duyulmakta. Bu da gürültü önleyici özelliği azaltmakta. Ayrıca baslar yine yüzde 20 civarı erimekte. Medium ise tam oturmakta baslar yüzde 100 geliyor ayrıca dış ortam gürültüsü yüzde 40 sesten itibaren neredeyse duyulmamakta.


    Bu kulaklık bu fiyata kaçırılmamalı malzeme kalitesi, şıklığı ve ses kalitesi ile inanın fazlasıyla tatmin edici bir kulaklık.



  • Arkadaşlar selamlar. Elimden birçok kulaklık geçti bugüne kadar. Audio technica da bose de koss da sennheiser da... Bir sürü kulaklık denedim ve bir şeyler yazabilcegimi düşünüyorum.
    Öncelikle kulaklik elime 2 gün önce geçti. Ondan önce sennheiser cx 5.00 kullanıyordum. Evimde kz zs6 ve kz ed4 modelleri var. Ayni zmaanda bir de ath m50x im var. Ath m50xle karşılaştıranlar var yabancı forumlarda. Buna kanmayın m50x kalitesi çok farklı. Sonuçta biri referans biri iem kulaklık.

    Amaaa gel gelelim ZSN ye. Eger bu müzik hakkında bişey biliyorsam şunu diyebilirim ki ZSN gerçekten fiyatına göre mükemmel ötesi bi kulaklık. Zs6 ile çok yakin ses kalitesi hatta midleri zs6dan daha iyi. Malzeme kalitesi ikisinin çok benzer ama zs6 biraz kaba. Zsn ayni zamanda kibar da bi kulaklık. CX 5.00 ile kıyaslamam gerekirse, CX 5.00 in kazanacağı tek yer kutu içeriği olur. Açıkçası cx 5.00a verdiğim paraya her geçen gün daha fazla acıyorum :( Bu kulaklığı bu kadar sevilme nedeni ne diye sorabilirsiniz. Size direk cevabını vereyim. Sahne. Bildiğiniz gibi kulaklıklarla müzik dinlerken size aslında hayali bir alan sunarlar. Düşük seviye kulakliklarda sahne küçük olduğu için bas tiz gitar piyano hepsi birbirine girer ve ayristiramazsiniz. Bu kulaklıklarda bunu yapabiliyorsunuz. Size gerçekten tatmin edici bir sahne sunuyor. Eger daha önce referans kulaklık tarzı bir kulaklıkla müzik dinlemediyseniz bu kulaklik sizi kendine hayran bırakır. Sahne Zs6 dan sadece bir tık daha dar. Ama arada mid ses farki inanın sahneden cok daha fazla. Eğer 10 20 dolar arası kulaklık arıyorsanız, aramayın. Zsn tüm görkemiyle karşınızda.

    Daha ucuz bir kulaklık isteyen arkadaşlara da ed4 öneririm. Zs6 yi alirkrn yaninda denemk icin atmıştım sepete alt ustu 25 30 lira bisey diye ve gerçekten f/p orani mükemmel. Ed4 un rakibi jbl t110 öyle anlatayım ben size.

    ZSN in rakibi ne derseniz. Shure SE215
  • Daha önce xiaomi piston 3 kullandım gayet başarılıydı ona göre ses kalitesi nasıldır ? Şuan 3 model arasında kaldım xiaomi hybrid pro hd, memt x5 ve bu model siz hangisini tavsiye edersiniz ?
  • GoldenPaw kullanıcısına yanıt
    Dinlediğiniz müzik türü nedir bilmiyorum ama Kz Zsn saydığınız modellerden daha iyi bir kulaklık.



    Kendim de Xiaomi Hybrid Pro Hd kullandım uzun süre. Kz Zsn ile kıyaslayınca ilk fark ettiğiniz şey sesin berraklaşması.



    Xiaomide kulak başına 3 sürücü düşmesine rağmen Kz Zsn kulak başına 2 sürücü ile daha berrak ve doygun bir ses üretmekte.



    Kz Zsn baslardan Xiaomi Hybrid Prodan daha iyi. Daha hızlı ve derin bir basa sahip. Ekolayzır ayarına anında karşılık alıyorsunuz. Bas az gelirse bir iki tık bas hertzini arttırırsanız kulakların titremesi olası. Kutudan çıktığı halde V Shape dediğimiz bir ekolayzırla geliyor. Tüm müziklere uyumlu olması için ve dinamik bir ses üretmesi için buşekilde kodlanmış. Kz firmasındaki çoğu üründen daha dengeli olduğunu söyleyebilirim yine de. Ses kodlaması Kz Es4 ile neredeyse aynı. Ama Kz Es4ten tabiki çok daha iyi.



    Midler widebore eartipler ile çok iyi. Xiaomide ince bir perdenin arkasından geliyor gibi hissediyorum.



    Tizlerde bendeki Xiaomi Hybrid Pro ile aynı sayılır. Kz Zsnde çoğu kulaklığın yaşadığı sssssssssssss sorunu yok. Müzikte t, s, ş, ç gibi seslerin tıslayarak gelmesine de sibilance deniyor. Ve kulak tırmalar gerçekten. Kz Zs6 bu sorundan muzdarip. Kz Zsnde ise bu sorun yok.



    Malzeme kalitesi daha iyi. Daha şık. Kablo kalitesi çok çok daha iyi. Ayrıca kablo değişebiliyor. Bluetootha çevirebilirsiniz. Sırf bunun için bile Zsn tercih edilmeli.



    Piston 3 ise bir alt sınıf bir ürün. 3 dolara satılan Vido Earbud çok daha temiz ve çevresel ses üretmekte Piston3e göre. Gerçekten herşeyin bas olmadığını 3dolarlık dandik kasalı Vido yu dinlediğinizde anlıyorsunuz :)



    Tercih ettiğim eartip Mavi renkli Widebore olan. Siyah ise kutudan çıkan orjinallerden. Wideborelarda ses sıkışmadan geldiği için mid ve tizler çokdaha ayrıntılı duyulmakta. Memoru foam eartip yani Sünger tipleri de mutlaka deneyin.

    KZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 29 Aralık 2018; 0:32:6 >
  • mutu07 M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle çok teşekkür ederim gerçekten uğraşarak yorum yapmışsın sanırım dinlediğim müzik türlerinde zsn daha iyi ama ben yinede 1,2 şarkı yazayım sonra ters köşe olmayalım tiz mid olaylarından pek anlamıyorum :)) melancholy man,if you want me , düş sokağı sakinleri tüm şarkıları,dilek taşı ve bildiğimiz rap işte genelde bu tarz şarkılar dinliyorum en mantıklısı yine zsn sanırım bu arada ses kalitesinde çok fark olucaksa 130 civarına çıkabilirim
    Edit:bir yerde dışarı çok ses veriyor denmiş ne kadar doğrudur ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenPaw -- 29 Aralık 2018; 20:16:5 >
  • GoldenPaw kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Öncelikle aşağıdaki siteye girin ve ZSNyi inceleyin mutlaka. 10 üzerinden 9.1 puan alan kendisinden çok daha pahalı modellerden daha çok beğenilen bir kulaklık.

    http://www.thephonograph.net/kz-zsn-review/


    Elime geçen tüm kulaklıkları deneyen birisi olarak maddi olarak daha pahalısını da alabilecek düzeyde olmama rağmen Çin-Fi de denilen bu uygun fiyatlı İEM lere merakım çok fazla. Zira fiyatına göre gerçekten ciddi düzeyde kaliteli ses üretmekteler.

    Bu firmaların başında da genele hitap eden KZ geliyor. Her ne kadar birçok Çin firması olmasına rağmen en çok satılan modeller iki elin parmağını geçmez.

    Kz firmasında her ne kadar birçok model olmasına rağmen hatta neredeyse her hafta bir model çıkarmalarına rağmen :) dengeli ses isteyen kullanıcılara halen önerilen modeller sabit.

    Zsn çıkmadan önce her müziğe hitap eden model KZ ZST ve KZ ES4 idi. ES4 halen sevilen bir model. ZSN çıktıktan sonra ise hepsinin pabucu dama atıldı tabiki. Ses öznel birşey. Kimi sever kimi sevmez. Bir kulaklık herkese hitap edemez tabiki.

    Ama ZSN herkese hitap etme konusunda epey yol ilerleyen bir model. Kime dinletsem gerçekten çok beğendiler. Ben ağırlıkla Vokallerin ön planda olduğu parçalar dinlerim. Hertelden diyebileceğimiz bir zevkim mevcut. Klasik-Jazz-Blues-Türk Halk Müziği-Sufi Müzik :) aklınıza ne gelirse. Enstrüman duymayı ve müziğin içinde bu enstrümanları ayırmayı seviyorum.

    Bu müzik türlerinin tamamına hitap eden bir kulaklık bulmak çok zor olsa da KZ ZSN kutudan çıktığı hali ile bunu gayet iyi başarıyor. Ufak tefek Ekolayzır ayarı ile çok daha iyi hale getirilebiliyor.

    Ben ZSNyi herkese tavsiye ediyorum. 15-16 dolara böyle bir kulaklık yok. Malzeme kalitesi tasarım ve ses olarak böyle bir kulaklık hiç yok. Çevremdeki 5 arkadaşıma aldım hepsi memnun.

    Gece olunca film izlemek için ZSNyi tercih ediyorum. Dinamik yapısı ile filmlerde efsane bir sanal ortam oluşturmakta. Kaliteli bir sese sahip filmin direk içine giriyorsunuz.

    Ayrıca telefonlar ile de gayet başarılı çalışmakta. Kolayca sürülebiliyor telefonlar tarafından. Yüzde 70 seste artık kulakları zorlamaya başlıyor. Çoğu kulaklık bu ses kuvvetine yüzde 100de erişemiyor.
  • mutu07 M kullanıcısına yanıt
    Sağolasın geçiyorum siparişi
  • kz as10 nasıldır ?
  • Çok benzer bir fiyata amazon ya da massdrop dan Koss Ksc75 alınabiliyor. Audio dünyasına yeni adım atan birine sizin öneriniz hangisi olurdu?
  • Merhabalar herkese,
    bu tarz kulaklıkları (trn v80, kz zsn, kz zs6 vb.) bluetooth aparatıyla kullanan ya da deneyen var mı acaba? spor yaparken kullanmak için kulaklık arıyorum o nedenle kablosuz olması ve tere karşı dayanıklı olması gerekiyor. Şuanda anker slim+ kullanıyorum ve bataryası ölmek üzere o nedenle yeni bir kulaklık arayışına girdim. Bluetooth adaptörü ile kullanımı tavsiye eder misiniz? Yoksa direk bluetoothlu olan modellere mi yöneleyim (kz bte, miuzu ep52 vb.) ?

    Teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y-ZiyA

    Çok benzer bir fiyata amazon ya da massdrop dan Koss Ksc75 alınabiliyor. Audio dünyasına yeni adım atan birine sizin öneriniz hangisi olurdu?
    https://www.head-fi.org/showcase/koss-ksc75-portable-stereophone-headphones.6373/



    Yukarıdaki sayfadan yorumlara ve incelemelere mutlaka bakın. Youtubedan da izlersiniz zaten incelemeleri.



    Iki kulaklık ayrı dünyaların kulaklıkları olmakla birlikte KZ ZSN iem dediğimiz In Ear Monitor sınıfına girmekte. Yani kulak içi kulaklık. Bunun yanında ses kalitesi olarak da aralarında baya bir fark mevcut.



    Zsn kulakiçine girdiği için ses yalıtımı olağanüstü, basslar aşırı doyurucu kullanım olarak benim için daha rahat, konfor 10 üzerinden 10, kulaktan çıkma düşme sorunu hiç yok.

    Spor yaparken sorunsuz kullanılabilir. Kablosu değişebiliyor. Bluetootha çevirebilirsiniz.



    Ksc75de ise kendi sınıfına göre basları ortalama bulunsa da İemlerle karşılaştırınca çok sönük. Dip frekansları hiç yok. Konfor zayıf, sürekli bir düzeltme çabası mevcut, kulaktan düşme kayma sorunu mevcut. Yürürken veya koşarken kullanamazsınız. Kablosu değişmiyor koptu at çöpe.





    Bunları toplayınca herevde bir Zsn olmalı mutlaka. Peki binlerce kullanıcı Zsnyi neden bukadar çok övüyor. Çünkü bu paraya bu kaliteyi ve bu sesi veren başka bir kulaklık yok. Hermüziğe uyması ise büyük bir artı. 80tl gerçekten para değil. Mutlaka bir adet edinip keyfini sürmeli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

    kz as10 nasıldır ?
    http://www.thephonograph.net/kz-as10-review/



    https://www.head-fi.org/showcase/knowledge-zenith-as10.23246/reviews



    KZ AS10 Kz firmasının en pahalı zirve kulaklıklarından şuanda. Ben deneme imkanı bulamadım ama ürettiği sese göre fiyatı bir miktar yüksek bulunmakta. Zira bu fiyatlara çıkınca rakiplerin elleri de boş değil. Ciddi anlamda sağlam ses üreten modeller mevcut.



    Her kulağa 5 armatür sürücü mevcut. Ayrıntılı incelemelerde bazı kusurlardan bahsedilmiş ama bence denemeden tercih edilmemeli. Zira Fiyatı yüksek bir model. 15dolarlık bir modeli beğenmezseniz hediye eder geçersiniz ama 50 60 dolarlık bir kulaklığı naparsınız bilmem :)



    Mutlaka pişman etmeyecektir ama acaba 20 30 dolarlık bir model de benim beklenti mi karşılar mıydı sorusu hep akılda olacaktır :) Kablosunun kendinden memory yapıda olmaması benim için büyük dezavantaj. Ben eğilip bükülen kabloları sevmiyorum. Kulağa geçen bölüm fabrikadan bükülü gelen memory kablolar çok daha kullanışlı.
  • mutu07 M kullanıcısına yanıt
    Hocam olumlu yorumlarınızın etkisi ile bir adet KZ ZSN siparişi verdim. Mikrofonsuz kablosu olan çok makul fiyatlara geldiği için siyah mikrofonsuz olanı aldım.

    Fiyat yakın olsaydı Mor gibi bir renge sahip olan mikrofonlu da kaldı gözüm.

    En kötü tecrübenin bedeli der bir arkadaşıma hediye ederim.
  • Ben de buradaki incelemeden sonra biraz araştırdım ve kafama yattı doğrusu. Kz Edr1'den sonra iyi gelecektir diye düşünüyorum. Genel olarak herkes kulaklığı beğenmiş. Malzeme kalitesi güzel bulunmuş. Tek sorun olarak sibilanstan bahsediyorlar. (t s ş gibi tiz seslerde patlama diyebiliriz). Bunu da biraz ekolayzır ile çözebileceğimi düşünüyorum. Gerçi head fi kullanıcıları daha üst seviye dinleyici olduklarından belki benim hissetmeyeceğim bir sibilanstan bahsediyorlardır umarım haksız çıkmam 😊 İnceleme için teşekkürler. Unutmadan belki birisi görür diye sormak istiyorum bu kz gibi chi-fi markalar neden görünüşü iğrenç transparan kablolar üretiyorlar fikri olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y-ZiyA

    Hocam olumlu yorumlarınızın etkisi ile bir adet KZ ZSN siparişi verdim. Mikrofonsuz kablosu olan çok makul fiyatlara geldiği için siyah mikrofonsuz olanı aldım.

    Fiyat yakın olsaydı Mor gibi bir renge sahip olan mikrofonlu da kaldı gözüm.

    En kötü tecrübenin bedeli der bir arkadaşıma hediye ederim.
    Hayırlı olsun hocam beğeneceğinize şüphem yok. Kendime Siyah eşime ise Mor renk olanından aldım. 1 ayı geçen süredir kullanıyoruz. Rahatlığı ve ses kalitesi sebebi ile günlük kulaklığım haline geldi ZSN. Ayrıca birçok arkadaşım da severek kullanıyor.



    Mor rengin kablosu bir miktar farklı. Ohm direnci ölçüldüğünde Mor rengin kablosu bir tık daha başarılı dirence sahip siyah ve yeşil modele göre. Ayrıca mikrofonsuz kablolar da bir tık daha iyi ohm değerlerine sahip. Mor rengin kablosu siyah rengin kablosuna göre daha şeffaf beyaza yakın.



    Bu ses farkını normal bir kullanıcı kesinlikle hissedemez. Ancak çok temiz kayıtlarda iyi bir kulak belki çok çok az hissedebilir. Satılan harici kablolar (kalın,gümüş yoğunluğu daha fazla) kulaklıklarda ses farkı oluşturmamakta. Daha çok görüntü ve dayanıklılık için tercih edilmekte.



    Mor rengi ben dışarıda kullanmak için cesaret edip alamadım kendime :) Eşim çok severek kullanıyor ama...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 10 Ocak 2019; 22:15:39 >
  • mutu07 M kullanıcısına yanıt
    Detaylı inceleme ve tecrübe paylaşımınız için teşekkür ederim. Bu kulaklığın genel tasarımı zaten yeterince ilginç :)

    Dolayısı ile mor olması sadece çektiği ilgiyi bir tık arttırır diye düşünmüştüm. Ama o modelinde indirim yoktu.

    Gelince buradan tecrübelerimi yazarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y-ZiyA

    Detaylı inceleme ve tecrübe paylaşımınız için teşekkür ederim. Bu kulaklığın genel tasarımı zaten yeterince ilginç :)

    Dolayısı ile mor olması sadece çektiği ilgiyi bir tık arttırır diye düşünmüştüm. Ama o modelinde indirim yoktu.

    Gelince buradan tecrübelerimi yazarım
    Alan arkadaşların yorumlarını ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Ne de olsa denemeden alıyoruz çoğu kulaklığımızı. Kullanıcı yorumları böyle durumlarda çok önemli oluyor.



    Mor modelin önceki mesajımda da belirttiğim gibi kablosu birtık farklı ama sese etkisi yok. Gerçi dilenirse daha kalın daha gösterişli kablolar da aliexpressten alınabilir görüntü ve dayanıklılık için. Zsn nin kablosu gerçekten çok dayanıklı.



    Blutooth kabloları pahalı olmasa tercih edilebilir aslında ama blutooth 4.2 teknolojisinde ses ile izlenen görüntü arasında ufak da olsa senkron kayması oluyor. Blutooth 5.0 ile bu sorun minimuma indi. Blutooth 5.0 kablolar ise pahalı kulaklıkla aynı para :)





    KZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesi





    KZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesi





    KZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesi





    KZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesi





    KZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesi
  • Merhaba hocam,konunuz sayesinde bu kulaklık ile tanıştım. Sanırım yurtiçi satın alma opsiyonumuz bulunmamaktadır. Şu anda gearbestin sitesinde siyah mic ile 89 tlye satılmakta,sanırım daha uygunu yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0EFAD0126

    Merhaba hocam,konunuz sayesinde bu kulaklık ile tanıştım. Sanırım yurtiçi satın alma opsiyonumuz bulunmamaktadır. Şu anda gearbestin sitesinde siyah mic ile 89 tlye satılmakta,sanırım daha uygunu yok.
    Aliexpresse de bakın hocam orada da fiyatlar 14 18 dolar arasında zaman zaman gezinmekte. Satıcı ile konuşup pazarlık da yapabilirsiniz 1 2 dolar.





    Aşağıdaki satıcıdan 14.59dolara 4 adet almıştım. İkişer ikişer. İndirimsiz fiyatı 14.59dolar idi. Konuşup indirim isteyebilirsiniz. Farklı satıcılardan bu kulaklıktan 7tane aldım çevreme. En ucuzu 14.59dolar en pahalısı ise 16.87 dolar imiş :) Bu arada kulaklıklar elime 15gün civarında geçti.



    Gearbest de çok iyidir. Oradan da alınabilir.



    US $17.30 17%OFF | KZ ZSN Headset with Mic Hybrid Technology 1BA+1DD HIFI Bass Earbuds In Ear Monitor Sport Noise Cancelling Earbuds

    https://s.click.aliexpress.com/e/SV3Tv5Q
  • merhaba kulaklığı takınca kulakta şu şekilde mi duracak?

    https://img.newfrog.com/products/2/5/2/252436.01/252436.01-2.jpg



    kablonun kulak arkasından geçmesi şart mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N4F

    merhaba kulaklığı takınca kulakta şu şekilde mi duracak?

    https://img.newfrog.com/products/2/5/2/252436.01/252436.01-2.jpg



    kablonun kulak arkasından geçmesi şart mı?
    Aynen hocam bu şekilde duruyor kulağınızın büyüklüğüne göre. Kablo kulak üstünden dolacak. piyasadaki neredeyse tüm IEM lerde buşekilde.



    Taktığınız en rahat en konforlu kulaklık bu diyeceksiniz. Aralıksız 6 7 saat taksanız bile kulakta bir ağrı bir rahatsızlık oluşmuyor. Bazı iem lerde bu sorunu yaşarsınız mesela. Kulaktan çıkma kayma sorunu da bulunmuyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.