Şimdi Ara

Hiçbir Şeyi Beğenmeyen Tayfa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün adım gibi eminim hepsi asgari ücreti 1800 TL cıvarında bekliyordu, ona göre konum almışlardı, yazacakları söyleyecekleri bile hazırdı. Ama 2020 TL gibi güzel bir rakam açıklandı. Şimdi de diyorlar ki her şeye zam gelecek, işveren işçiyi çıkaracak, enflasyon artacak vsvs. Üstüne bir de doğalgaz ve elektrikte yüzde 10 indirime gidileceği de açıklanmış. Daha ne yapsın adamlar ya. Açık açık çık şunu de kardeşim ağzınla kuş tutsan da ben seni eleştireceğim umrumda değil de ona da razıyım. Ama öyleydi de böyleydi de lafı dolandırmayın artık, nefretinizi itiraf edin.



  • sen önce alım gücü ile ücret zammı arasındaki farkı öğren. kavramları öğren.al eline bi "iktisada giriş" kitabı önsözünü falan oku sonra gel burda saçmala



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 25 Aralık 2018; 16:52:39 >
  • Doğru sandığınız çok fazla yanlış var.
  • Güzel bişiy yaptılar da biz mi beğenmedik
  • Her şeyi beğenip biat eden tayfadan iyidir.
  • adam %25 zam yaptı. + 2 kere %4 de alacaklar kimseye yaranamaz ak parti maalesef. erbakan asgari ücretliye dünya zam yaptı da kime yarandı. kim arkasında durdu 28 şubatta. olay başka. o yüzden haddini bilmeyen. herşeye bir şey bulan bu tayfayla karşılıklı diyaloğa da fazla girmeye gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ispirliyik

    adam %25 zam yaptı. + 2 kere %4 de alacaklar kimseye yaranamaz ak parti maalesef. erbakan asgari ücretliye dünya zam yaptı da kime yarandı. kim arkasında durdu 28 şubatta. olay başka. o yüzden haddini bilmeyen. herşeye bir şey bulan bu tayfayla karşılıklı diyaloğa da fazla girmeye gerek yok.
    Kesin sen Erbakan'ın arkasında durmuşsundur. Hatta, 15 Temmuz'da tankın egzosuna atlet de sokmuşsundur.
  • webbie kullanıcısına yanıt
    ve ne yaptığı kime hizmet ettiği belli olmayan wibi de sahneye çıkar. tam evlere şenlik olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ispirliyik

    ve ne yaptığı kime hizmet ettiği belli olmayan wibi de sahneye çıkar. tam evlere şenlik olur.
    Hah, sonunda casus da olduk.
    Sen muhtemelen kendinden yola çıkarak "Bir insan burada yorum yapıyorsa, kesin para alıyordur. Hele ki biraz entel takılıyorsa, kesin dış güçlere bağlı çalışıyordur ve benden daha çok alıyordur." diye düşünüyorsun ya, işte durumun aslı öyle değil. Bizde vatan sevgisi ve onur kavramları paranın önündedir her zaman ve para için hiçkimseye sevimli görünmeye çalışmayız.
    Eğer öyle olsaydı, bugün o ofise gelir, hepinizin yazdığından çok daha iyi yorumlar yazar ve sizi işsiz bırakırdım ama vicdan işte; sen bilemezsin bu duyguyu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.