Şimdi Ara

Ps4 Pro - Xbox One X Deneyimlerim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
7.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

    Genel olarak Exclusive oyunlar multi platform oyunlardan 1 tık üstün oluyorlar.Bunun nedeni de donanımı en verimli şekilde kullanmaları.Yılın oyunu seçilen oyun bir exclusive oldu,ayrıca mevcut nesilde genel olarak övgü alan oyunların içinde exclusive oyunlar fazlasıyla ön planda(Nintendo Switch Exclusive oyunları da mesela).Microsoftun yaptığı satış elde ettiği kâr beni ilgilendirmiyor,bir tüketici olarak kaliteli oyun oynamak isterim,bunu da exclusive oyunlar daha iyi sunuyor.Microsoftun Forza serisi hariç diğer Exclusive oyunları malesef bu nesilde çok zayıf kaldı.Gears ve Halo dışına çıkıp risk alarak daha inovatif yapımlar çıkartmaları lazım ki gelecek nesil bir Playstation bir Nintendo gibi kaliteli Exclusive oyunlar üretebilip rekabet edebilsinler.Ps3 den kat kat daha iyi olan Xbox 360 dan sonra gördüğümüz üzere Microsoft bu nesilde savaşı kaybetti.Umalım gelecek nesil daha fazla rekabet,ve bize de oynayacak dolu dolu kaliteli oyunlar sunsun

    Alıntıları Göster
    Forza, Gears of War, Halo Pc'ye çıkınca kalitesinden ödün mü verdiler? Microsoft'un yaptığı kar seni ilgilendirmiyor ama Microsoft'u ilgilendiriyor. Microsoft Dünya'nın en değerli şirketlerinden birisidir milyonlarca bilgisayarda bu adamların ürettiği işletim sistemi kullanılıyor. Sen burada exc oyun diyorsun adam Forza, Gears of War oyunlarını Pc'ye çıkartınc hopp karı bilmem yüzde kaç artıyor. Sony exc oyumlarına bakalım hangi biri satış listelerinde sürekli satılıyor, 80 milyonluk konsol satışında 40 milyon satış gören bir tane exc oyun var mı? Oyuna uğraşılmışsa kalitelidir bunun platformu yok. Sony basıyor paraı bir oyuna bilmem kaç milyon dolar, elde ettiği karda çok fazla oluyor mu acaba? Sen tüketicisin ya bir tane exc oyun zarar etsin bak bakalım devamı çıkıyor mu? Hani nerede The Order'ın, Driveclub'ın, Resistance'ın, Killzone'un devamı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 27 Aralık 2018; 0:33:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yahu Microsoftun kârından,yaptığı satıştan bana ne ? Beni ilgilendiren konu oyunları,ben bu nesilde yetersiz buluyorum Xbox ın oyunlarını,kabul etseniz de etmeseniz de bu konuda Ps4 daha başarılı.Ben oyundan aldığım keyife bakarım,burada insanlara gayet objektif şekilde görüşlerimi aktarıyorum sen bana gelmişsin Microsoftun kârından bahsediyorsun.Ben napiyim Microsoftun kârını kardeşim benim cebime mi giriyor para ? Senin yukarıda başarısız olarak saydığın The Order,Driveclub,Resistance,Killzone kadar Microsoftun Exclusive oyunu yok.Sony gitmiş 2 katın kadar konsol satmış o zaman bi çuvaldızı kendine batır,düşün ben nerede hata yaptım diye.Aynı hataları Sony yapsa ben yine aynı şeyleri söylerim,takım tutar gibi şirket tutmak gibi bir alışkanlığım yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İstan34bul

    Güç tüketimi ve ısınmada önemli.

    Xbox one X tam yükte 4K da 172watt

    Ps4 pro tam yükte 310watt

    Bu aradaki fark 12 saate 1656watt eder = ~ 1tl

    30 günde 12saat çalışsa = ~ 30tl eder cafeler için xbox daha iyi.

    ne kadar az watt o kdar serin çalışma
    Xbox daha serin

    Ayda 30tl olsa bile 10 cihazda 300tl kâr bırakır xbox one x
    Evet bu durum fan sesine de yansıyor.Ps4 Pro bazen jet motoru gibi ses çıkartırken Xbox One X neredeyse çık çıkartmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 Pro ve One X sahibi olarak bende yazayım...Xbox gamepad ds4 ten daha iyi benim için keşke pro da oynayabilsem o kolla... Xbox da arayüz bence ps den daha kötü Tema olayı ps de var xbox da yok Tema deyip geçmeyin çok güzel oluyor oyuncu kitlesi ve toplulukları ps de daha yoğun ve alakalı xbox da çevrem vardı ama beni tatmin edicek bi çevre değildi galiba Xbox da Pubg oynadım ama Ps dekinde daha çok keyif aldım ortam çok önemli oyuncu çok önemli bir sonra ki nesil kesinlikle xbox a bulaşmam ps de daha çok zaman geçiriyorum...Live oyunları çöp game pass ile işin boku çıktı resmen live fiyatları da arttı ps de indirimler daha güzel şu zor dönemlerde bile gözden çıkarttım xbox ı diyebilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın birde hep güçlü cihaz olacaksın hemde az tüketeceksin birde hepsi yetmezmiş gibi sessiz olacaksın.



    Sıvı gaz buhar soğutma sistemi kullanıyor. sıvı ısınınca buhar oluyor, soğuyan buhar tekrar sıvı oluyor. Boş bir bakır plaka ve üzerine fan koymamışlar.

    vapor chamber soğutma sistemine sahip. Bunlar hem maliyet para.



    Ama Ps5 de sony iyi birşeyler yaparsa ona geçebilirim yoksa xbox x ea access uygulaması yıllık 65tl ucuz yollu oyun deneyimi 40 a yakın oyunu ve aylık ilave oyunlar eklenmesi miss



    Playstationun da bunun gibi yada bundan daha iyi birşeyler yapması gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki nesilde donanım olarak çok bir fark olcağını düşünmüyorum iki konsol arasında.İlk konsol olarak tercihim Ps5 olacak benim,malum Türkiyede Xbox oyun pazarı çok zayıf,RDR 2 çıktıgı gün 200 TL ye almıştım mesela kutulu olarak.Benim için en önemli faktör bu şuanda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 27 Aralık 2018; 10:50:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exclusive oyun mu 😊 Xbox one x kullanıcısı olarak bu durumdan şikayetçiyim. Sadece tek tip oyun çıkarıyorlar psde öyle mi? Halo tuttu, gears tuttu tamam fanları var 6 7 8 diye uzatırlar, farklı tarzda oyun çıkartmaya kaçınırlar. Forza güzel olabilir ama araba oyunları dikkatimi çekmiyor. Madem exclusive ile ilgi çekemiyorsunuz, oyun fiyatlarında rekabet yaratın. Gold üyelik almak istiyorum fiyata bakın 440tl, sadece online için bu ücret abartı, hediye oyunlar leş. Ps abd de 60dolar olmasına rağmen ülkemizde 180 tl ile jest yapmış. Türkiye'yi de Zaten takmıyorlar, rekabet çıkarma amaçları yok, eğer olsaydı tr altyazı koymak zor bir şey değil. Şu indirim dönemine bakın arkadaşlar indirimde olan oyunlar senelik oyunlar, yeni oyun indirimlerinde bütün platformların çok gerisinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 Pro nun Xbox One X den bir tane bile üstün yanı yok. Sony nin Microsoft dan üstün olan tek yanı var oda yılda fazladan 3 tane özel oyunları çıkartmaları. Sırf bundan dolayı kimse main platformu PS4 yapmaz yapan varsa zaten ya Sony hayranıdır ya da yıllardır Sony ve ürünlerini kullanıyordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 28 Aralık 2018; 20:23:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    PS4 Pro nun Xbox One X den bir tane bile üstün yanı yok. Sony nin Microsoft dan üstün olan tek yanı var oda yılda fazladan 3 tane özel oyunları çıkartmaları. Sırf bundan dolayı kimse main platformu PS4 yapmaz yapan varsa zaten ya Sony hayranıdır ya da yıllardır Sony ve ürünlerini kullanıyordur.
    Bu nesilde Sony 65 Milyon konsol satarken Microsoft 30 Milyon sattı.Burada nerede hata yaptım diye düşünüp yeni nesile hazırlanırsa Microsoft için en iyisi olur.Siz bu düşünce yapısını benimserseniz Microsoft cephesinde Halo 26 Forza Horizon 28 gibi oyunlar görüp başka exclusive oyun göremeyeceğiz.Sizin tercihiniz exclusive oyun değilse farketmez tabiki sizler için Ama gelip de Ps4 kullanıcılarına fanboy demek asıl sizi fanboy yapıyor burada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 29 Aralık 2018; 1:9:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: malitoo

    Exclusive oyun mu 😊 Xbox one x kullanıcısı olarak bu durumdan şikayetçiyim. Sadece tek tip oyun çıkarıyorlar psde öyle mi? Halo tuttu, gears tuttu tamam fanları var 6 7 8 diye uzatırlar, farklı tarzda oyun çıkartmaya kaçınırlar. Forza güzel olabilir ama araba oyunları dikkatimi çekmiyor. Madem exclusive ile ilgi çekemiyorsunuz, oyun fiyatlarında rekabet yaratın. Gold üyelik almak istiyorum fiyata bakın 440tl, sadece online için bu ücret abartı, hediye oyunlar leş. Ps abd de 60dolar olmasına rağmen ülkemizde 180 tl ile jest yapmış. Türkiye'yi de Zaten takmıyorlar, rekabet çıkarma amaçları yok, eğer olsaydı tr altyazı koymak zor bir şey değil. Şu indirim dönemine bakın arkadaşlar indirimde olan oyunlar senelik oyunlar, yeni oyun indirimlerinde bütün platformların çok gerisinde.
    Evet bahsettiğim konu bu.Ben burada iyi düzeyde bir Gaming Laptop,Ps4 Pro ve Xbox One X sahibi olarak objektif şekilde görüşlerimi iletiyorum.Pc de oynamayalı zaten aylar geçti,Xbox One X in forza horizon 4 harici beni kendine çeken bir oyunu da yok.Cross platform oyunları zaten Ps4 Pro - Xbox One X arasında ayırmıyorum,hangisinde daha uygunsa orda alıp oynuyorum.Ama burada Ps4 ün exclusiveleri benim konsoldan kopmamamı sağlıyor,sürekli konsolu kullanmaya itiyor.Saysam zaten sayamam da,Ps4 ü aldığımda beri oynadığım Uncharted,God of War,Detroit Become Human,Last of Us,Spiderman gibi başyapıtlar ve dün indirimden satın aldığım Horizon Zero Dawn var yeni başladığım Ki bu yazdığım oyunların hepsi mevcut nesilin en başarılı oyunları arasında.Şimdi bazı arkadaşlar beni fanboy olarak nitelendirecek fakat ben objektif şekilde kendi deneyimlerimi aktarıyorum burada.Bir konsolun en güçlü albenisi olan yanı Exclusive oyunlarıdır,ki şuanda ben Microsoftun tüm oyunlarını PC de oynayabiliyorum.Ortadaki bu tablo da haliyle Playstation 4 ü daha tercih edilebilir bir konsol durumuna getiriyor benim için.Eğer tek bir konsol alma imkanınız varsa,sadece 1-2 oyun oynayacaksınız gidip Xbox One X alıp oynayın,oynayın ama burada gelip de saçma sapan tespitlerinizle diğer insanların kafasını da bulandırmayın kardeşim.Yapacaksınız yorumunuzu objektif yapın,takım tutar gibi Sony i de Microsoft u da tutmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt
    Microsoft neslin başında yaptığı ölümcül hatalar ile (Güçsüz donanım+ zorunlu kinect dayatması+ 100$ yüksek fiyat) kendi fanlarını bile konsoldan soğuttuğu için fark bu kadar açıldı. Ben ex meraklısı değilim ex ler gelip geçici 10 saatte bitir sil bunun için konsol tercih etmem bütün yıl oynanan oyunların hepsi multiplatform oyunlardır. Ha ex meraklısı arkadaşlar içinde Microsoft güzel şeyler yapmaya başladı, bir sürü stüdyoyu bünyesine katmaya devam ediyorlar. Bir sonraki nesil baya çekişmeli olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 29 Aralık 2018; 1:25:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Microsoft neslin başında yaptığı ölümcül hatalar ile (Güçsüz donanım+ zorunlu kinect dayatması+ 100$ yüksek fiyat) kendi fanlarını bile konsoldan soğuttuğu için fark bu kadar açıldı. Ben ex meraklısı değilim ex ler gelip geçici 10 saatte bitir sil bunun için konsol tercih etmem bütün yıl oynanan oyunların hepsi multiplatform oyunlardır. Ha ex meraklısı arkadaşlar içinde Microsoft güzel şeyler yapmaya başladı, bir sürü stüdyoyu bünyesine katmaya devam ediyorlar. Bir sonraki nesil baya çekişmeli olacak.
    Tabiki hocam herkes istediği platformu seçer oynar,kimi gider mobil oynar switch oynar vs tamamen zevk ve tercih meselesi.Fakat gidip de burada bir platformu tutup diğerini gömmek doğru değil,benim kastettiğim bu.Ben elimden geldiğince açıklamaya çalışıyorum Xbox-Ps4 almak isteyen birinin aldıktan sonra karşılacağı durumları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 29 Aralık 2018; 1:24:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

    Bu nesilde Sony 65 Milyon konsol satarken Microsoft 30 Milyon sattı.Burada nerede hata yaptım diye düşünüp yeni nesile hazırlanırsa Microsoft için en iyisi olur.Siz bu düşünce yapısını benimserseniz Microsoft cephesinde Halo 26 Forza Horizon 28 gibi oyunlar görüp başka exclusive oyun göremeyeceğiz.Sizin tercihiniz exclusive oyun değilse farketmez tabiki sizler için Ama gelip de Ps4 kullanıcılarına fanboy demek asıl sizi fanboy yapıyor burada.

    Alıntıları Göster
    Verdiğin rakamlar yanlış.



    41.8 milyon xbox one, 88.9 milyon ps4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 29 Aralık 2018; 10:32:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler düzeltme için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Microsoft resmi satış rakamlarını yıllardır açıklamıyor onlar tahmini rakamlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Microsoft resmi satış rakamlarını yıllardır açıklamıyor onlar tahmini rakamlar.
    Tahmini değil dağıtılan rakamlar. Dağıtılan rakamlar tahmini olamaz, tabii bill gates satılsın diye 1 milyon tane kendi evine aldıysa orasını bilemeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Xbox satışları 100 milyonun üzerinde ama bunu nazar değer diye açıklamıyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Xbox satışları 100 milyonun üzerinde ama bunu nazar değer diye açıklamıyorlar.
    Hay maşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllarca tüm konsolları kullanmış birisi olarak bende tarafsızca yazayım madde madde.

    Gamepad: XBOX ONE X ( Bunun birde elite olanı var alanında rakipsiz )
    Donanım Kalitesi : XBOX ONE X
    Grafik : XBOX ONE X
    Servis memmuniyeti: XBOX ONE X
    Store'dan rahatça oyun satın alabilme: XBOX ONE X
    Gold ve PSN: GOLD
    Yazılım gücü: XBOX ONE X
    Oyun servisleri: EA Access ve Gamepass ( zaten PS4'de oyun üyeliği yok )
    Exc. oyun: PS4 PRO
    Arayüz: PS4 PRO



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 29 Aralık 2018; 21:21:57 >
  • iki cihazda güzel cihaz

    Ölçülecek pek şeyleri yok.

    Playstation daha popüler

    Ama her evde iki cihazda olması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.