Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 şaşırtacak mı ? | Mobilite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Samsung'un yeni nesil amiral gemi akıllı telefon modelleri Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus için geri sayım başladı. Şubat ayında lanse edilmesi beklenen yeni telefonlar için son dönemde arka arkaya pek çok sızıntı yaşandı. Peki Samsung bu defa şaşırtmayı başaracak mı, gelin hep birlikte son detaylarına Mobilite'de göz atalım. 



  • arkadaş nasıl beğeniyorsunuz anlamıyorum şu s10 plusdaki çift selfie kamerasını.

    resmen kocaman delik gibi ölü piksel gibi duruyor orası.Bence çok kötü bir tasarım.

    tek kamera bir nebze kabul edilebilir ama orda çift kamera resmen çok itici ve kötü.

  • Samsung bizi şaşırtır ve 2. kamera TOF kamera olursa güzel olur. TOF sensör özelliği yüzünüzün renkli 3 boyutlu görüntüsünü alıp güvenlik dahil çeşitli amaçlar için kullanılabilir. Apple'ın yaptığı gibi kocaman çentiğe gerek kalmıyor. Sanırım ilk Vivo tercih etti.

  • videonun özeti apple 'ın qualcomm ile samsungun çinlilerle başı dertte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım isteyen istediğini beğenir. İlla sizin gibi düşünmek zorunda değil insanlar.

  • Fp telefon cikartirsa beni şaşirtir onun harici şaşirmam

  • en iyisi popup bence.ekrana gömülü çentikten iyi olsada genede kurtarmıyor.
    popup>gömülü>çentik

  • Çift kamera daha iyi selfie tarafında. Tek kamera o performansı almıyor. Çok yüksek yer işgal ettiğini düşünmüyorum eğer geniş ekransa ki plus versiyonu öyle.
    Ayrıca kayan kızak tasarımın handikapları var. Kılıf olayı da sıkıntı .
    Kılıf demişken s8 , s9 vs gibi cihazların büyük oranda camdan oluşacaksa ekran ve arka camların çok daha güçlendirilmesi gerekir. Bir yere Çıt deyince kırılıyor ve özellikle ekran çok pahalı. Mobilite de bu sorundan da bahsedebilirsiniz.

  • Tam ekran olması handikap bence. Az da olsa ekran da hat olmalı. Samsung un en iyi telefonu Note 7 DE dır. Çift kamera olması sınırsız ekran olması bir telefonda olunması gereken özellikler değil. En önemli özellik yazılım olmalı. Güvenlik olmalı . 30 kamerada olsa boş. Bir çok kişi çoklu kamera tercih etmiyor. Tek li veya çiftli kameraların özelliklerinin artırılması yönünde çalışma yapmalılar. Ekranı telefonun kendisinden pahalı bir telefona gerek yok. Hâlâ en iyi telefon note 7 . Sadece bu telefonu geliştirse işlemci kamera özellikleri geliştirilse çok iyi olur. İnanın diğer samsunglardan çok satacaktır.

  • Çerçeveyi özledik, kulaklık girişini özledik, çıkarılabilir bataryayı özledik.

    Yeminle geriye gidiyoruz akıllı telefon tarafında.

  • Adamlar sırf 10. yıl şerefine çok önemli değişiklikler yaptık diyebilmek için S8 serisi ile S9 arasına fazla önemli değişiklikler yapmadılar -ki S10 da çok iyiy özellikler koyabilsinler. S9 a koysalar S10 da fazla önemki geliştirmeler yapamazlardı. S10 da çok fark olsun diye S9 u arada bıraktılar...

  • S10 serisi ve Note 10 önümüzdeki yılın Android lideri olacak bu çok açık. Tasarımsal olarakta güzel görünüyor ve herşeyden önce özgün tasarım anlayışını devam ettiriyor. Halihazırda da toplam pakette Note 9 en ideal Android telefon gibi duruyor. Zira herşeyi ortalamanın üzerinde iyi yapan telefon benim için iyi telefondur ancak Mate 20 Pro bazı şeyleri çok iyi yaparken bazı şeyleri sınıfının çok gerisinde yapıyor bu telefonun zirvede olma ihtimali yok. Sene sonunda bu daha da belirgin olacak Note 9 halen iyi bir telefon olarak kalacakken Mate 20 Pro yapamadıkları ile geride kalacak. Ama Huawei iyi ki var sektöre bir motivasyon katıyor ve firmaları ciddi anlamda zorluyor.

    Apple tarafında belki de en iyi telefonlarını bu sene çıkarttı. Ancak fiyatlar olsun, patent ihlal davaları olsun bunların hepsi telefonları gölgede bırakıyor. Apple'ın da fiyat konusunda iyileştirmeler yapması gerekiyor ve artık piyasanın lideri benim anlayışından uzaklaşması gerekiyor. Bugün sokaktaki son kullanıcı dahi Mate 20 Pro'nun çok iyi fotoğraf çektiğini Xioami'nin hızlı olduğunu biliyor. Bu yüzden Apple bu gerçekleri öngörebilmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 24 Aralık 2018; 12:43:58 >




  • Bu kamera tasarımı çentikten daha çok hoşuma gitti, evet tek kamera daha güzel duruyor, önümüzdeki yılın tasarım modası böyle olur gibime geliyor. Yukarıda açılır kameradan kastınız mekanik olarak hareketli, açılır kapanır bir aksan ise ben tek parça, hareketsiz ve sağlam duran bir yapıyı tercih ederim.

  • Android üreticilerinin, twitter hesaplarından iphone ile paylaşım yapmasını nasıl karışıyorsunuz? Mesut bey ve Erdi bey?
    https://twitter.com/iPhonedoTR/status/1077276322265587727 En son vaka Xiaomi'den geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi michael01 -- 24 Aralık 2018; 22:1:44 >
  • Çentiğe o kadar laf söylerken ekranın ortasını delmek bana daha anlamsız geliyor. Delikle çerçeve arasında kalan alan tamamen ölü. Ayırca yakınlık sensörünü nereye koymayı planlıyorlar. Kameranın çevresine yerleştirirlerse sağ ve sol el kullanımında problem yaşama ihtimali yüksek.

    Kendi açımdan damla şeklinde ortada bulunan çentikleri daha kullanışlı ve tasarımsal buluyorum.

    Neyse cihaz gelsinde tekrar değerlendiririz.

  • s9 efsane kasa olarak kalacak gibi gözüküyor s10 böyle çıkarsa :)
  • Yakında Erkeklerde kadınlar gibi çanta yada torba taşımak zorunda kalacaklar Bu kadar Büyük ekranlı telefonlar için. Önemli olan Telefonun büyüklüğü ya da kamera çokluğu değil işlevselliğidir. Ekranların sonsuz olması için elle kullanım değil de gözle yada telepati yoluyla kullanılması gerekir Telefonların. Böyle giderse doyuma ulaşmış bir sektörün sorunu büyük ekran ve çoklu kamera değil. As kamera ile çok kaliteli ve işlevsel özelliğe sahip telefonlara ağırlık verilmeli. Yazılım geliştirilmeli. En iyiTelefon NOTE 7 idi. Yeni Telefonlar için yaz kış mont yada ceket giymeli insanlar zira torbaya ihtiyaç var

  • Bırakın artık ön tarafa kamera koymayı, benim nacizane fikrim arka kamerayı geliştirsinler ve telefonun arkasına küçük selfi ekranı eklensin derim. Ön kamera ile arka kamera arkasındaki piksel farklılığı artık can sıkıyor.

  • izzet altınmeşe modelini beğenenleri de görmek ilginç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.