Şimdi Ara

ISS Firmaların Hukuksuzluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aynı konuyu ekşi sözlüğe de açtım göz göre hukuksuz davranıyorlar. Lütfen hakkınızı arayın. 1 tl dahi olsa uğraşın.

    quote:

    türkiye gibi bir hukuk devletinde olmasına şaşırdığım hukuksuzluktur. olay tam olarak şu büyük ihtimal hepinizin başına gelmiştir.
    superonline denen firma benden 24 ay taahhüt aldı. ben bu 24 ayın 23 ayını bitirdim ve şimdi son ayı kullanmadan turk.net e geçtim. bu vatandaşlar bana şuan 15 günlük bir fatura ve taahhüt bitimine kalan 1 ayın bedelini istiyorlar. şimdi bu gibi durumlar 12 aydan kısa süren sözleşmelerde normal. yani aboneliğinizin 11. ayında sözleşmeyi iptal etmek isterseniz sizden ya son ayın faturasını ya da 11 ayın indirim miktarını talep etme hakları var ancak bu durum 12 aydan uzun süren taahhütler için geçerli değil. ben kendilerini hem tüketici hakem heyetine hem de btk ya şikayet ettim. sonucu buradan paylaşacağım.
    ancak bu başlığı açmamın sebebine gelecek olursak. bu gibi durumlarla karşılaşan arkadaşlardan ricamdır lütfen şikayet edin ve paranızı geri alın. hem bu kadar kalitesiz hizmet verip hem de vatandaşın cebinden ne var ne yok almaya çalışan firmalara koz vermeyin.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.