Şimdi Ara

Twitter kronolojik sıralamaya geri döndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Twitter’ın sosyal medya hayatına başladığı günden itibaren yer verdiği tersine kronolojik gönderi listeleme tasarımı yani en son gönderinin en başta listelenmesi 2016 yılında yerini popüler gönderilerin en üste gelmesi sistemi almıştı.


     


    En son gönderi en başta


     


    Takip ettiğiniz hesapların en çok beğenilen ve etkileşim alan gönderilerinin listelenmesi tasarımının kullanıcının daha fazla ilgisini çekeceği düşünülmüştü. Aradan geçen 3 senede ise en çok eleştiri alan konu tersine kronolojik sıralama seçeneğinin olmaması idi zira kullanıcılar takip ettikleri kişilerin son olarak neyden bahsettiğini bilmek istiyordu.


     


    Ayrıca Bkz.Türkiye liginin olduğu PES 2019 mobile geldi

    Twitter her ne kadar kullanıcıların büyük kısmının popüler gönderiler sıralamasını beğendiğini ifade etse de yılın başlarından bu yana tersine kronolojik sıralamanın seçenek olarak eklenmesi konusunda çalışmalar yapıyordu.


     


    Nihayet çalışmalar son aşamaya geldi ve iOS uygulamasında tersine kronolojik sıralama seçeneği sunuldu. Kullanıcılar sağ üst kısımdaki parlama ikonuna tıklayarak popüler gönderiler veya en son gönderiler seçeneği arasında tercih yapabilecekler.


     


    Özellik şu anda sadece iOS uygulamasında sunuluyor ve bölge bölge mağazalara gelmeye başladı. Yakın zamanda Android platformuna da sunulacak olan özelliğin web tarafına ne zaman geleceği ise bilinmiyor.


     





     


     



     







  • Oleeeey...

  • Çok çok daha iyi olmuş, çünkü hep saçma sapan şeyler popüler oluyor ülkemizde!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke şu bot olayı da çözülsede salak saçma etiketler gündem olmasa. Tv izlemeyen insanlar için yegane gündemi takip etme aracı ama aptalca etiketler cidden yıldırıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke donanımhaber'de bir zamanlar olduğu gibi mobilde mesajları sıralama seçeneğini tekrar getirse. Bu konuda bir zamanlar talebim olmuştu. Ama sağolsun ilgili arkadaşlar pek takmadılar sanırım. Ben ilk mesajın en başta olmasını istiyorum mesela. Çünkü sondan başladığımda özellikle yorumlar karşılıklı cevap şekline dönüşmüşse olayın başını bilmediğim için bişey anlamıyorum. Yorumların en başına gitmesi de tam bir işkence olduğu için vazgeçip sayfayı kapatmak daha kolayıma geliyor :)

  • Facebooktada aynı durum.

  • ben güncelledim ama bende o secenek neden yok

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slifer45

    ben güncelledim ama bende o secenek neden yok
    Aynen bende de yok.
  • Youtubenin bot olayu hiç bi ile yaramadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.