Şimdi Ara

Meizu 16th Klubü - Yeniden Satışa Sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
17
Favori
45.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonu alanlar memnun mu? Ben almak istiyordum ancak şuam satışta yok. Akıbeti ne olacak bilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CDBurnerXP -- 26 Aralık 2018; 23:3:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben çentikli ekrana gelemeyen biriyim. 16th de olur 9T de olur. Kas gücü olarak 16th daha güçlü. Alt üst simetrik. Kasanın verdiği hissiyat daha iyi. Ses çıkışı daha iyi. Eksi tarafı android rakamı değişmiyor. Ama 4 sene civarı firma güncelleme desteği veriyor.

    9T ise daha büyük ekrana ve daha büyük pile sahip. Android sürümü de en kötü bir rakam yükselir. Ayrıca custom rom felan da yükleyebilirsiniz. Tek eksi yüz tanımayı kullanmak problem.

    Yazılım tarafını kurcalamayı çok seviyorsanız meizu almayın. Root atmak kolay ama custom rom seçeneği yok.
    Saçma sapan nicklerle değil hocam ben doktorum

    YediGüzelAdam hesabına girer bakarsanız.

    Xiaomi Mi Band Anakonu ve sıkça sorulan sorular konusunun bana ait olduğunu görürsünüz
    Girer bakarsanız
    Xiaomi Mi Notebook Pro İnceleme konusunun bana ait olduğunu görürsünüz
    Galerimde ise birden fazla Xiaomi ürünü var 40 a yakın Xiaomi ürünü kullanıyorum. YouTube sayfama girer bakarsanız yine görürsünüz.

    Amazfit Pace in Türkçeleştirmesi yine bir diş hekimi arkadaşıma ait Pacefied rom üzerinde bulunan amazfit Pace i Türkiye de ilk kullananlardan ve belki en çok tavsiye edenlerdenim. Türkçe ye çevrilmesi içinde çaba gösterdik.

    Önce tanıdığınız bildiğiniz kişiymişim gibi konuşup iftira atmayın. Sorduğunuz soruların cevabı teknoseyirde var.

    Ayrıca bu ürün Xiaomi Mi8 Pro muadili

    Distribütör Garantili Mi8 Pro ne kadar Hocam? Bu cihaz Mi8 Pro değil Distrübütör garantili Mi8 fiyatına satılıyor. Siz ölücü olduğunuz için öldürmek istediğiniz fiyatı yazıyorsunuz.

    Türkiye de Ekrandan parmak izi okuma ve Sd845 e sahip en ucuz ürün kaç para? Mi8 dediğiniz modelde stereo hoparlör yok, 3.5mm Jack yok, Hifi Dac yok, Ekrandan Parmak izi okuma yok, sıvı soğutma yok, 16th de üst kalite Super Amoled ekran var, 100.000:1kontrast veriyor, mi8de Amoled ekran var 60.000:1 kontrast veriyor. 16thde 316L cerrahi sınıf paslanmaz çelik gövde var. Mi8 de aliminyum 16th 24W hızlı şarj destekliyor Mi8 18W 16th de 6 PARÇALI Ring flaş var ve LASER otofokus var. 2 modelde de dual pixel pdaf var. 16th nin gece çekimi çok daha iyi

    Mi8 de ise daha gelişmiş yüz okuma teknolojisi var. 16thde gece yüz okuyor ama Mi8 daha gelişmiş. 390mAh daha fazla batarya var. Buda kullanıcıya 45dakika ekran süresi olarak dönüyor.

    Facebookta ki Xiaomi gruplarında yılların xiaomi kullanıcılarından iki cihazı da kullanan birçok kullanıcı var hepsi 16th diyor ve siz Mi8 le denk tutuyorsunuz nereden kıyaslama videosu seyretmişsiniz bilmiyorum ama yalan yanlış yerleri takip ediyorsunuz. Diş Hekimi diye nick koymanın saçmalığı nedir bununda açıklayın herkes öğrensin dentist diye onlarca nick var forumda İngilizce mi yazmam gerekiyordu.

    Eğer gerçekten merak ediyorsanız


    https://teknoseyir.com/inceleme/xiaomi-mi8-mi-meizu-16th-mi-oneplus-6-mi

    Şuradaki kıyaslamayı okuyabilirsiniz.

    Mi8 in bile distrübütör fiyatı onca eksiğin rağmen 16th den pahalı iken, Mi8 Pro muadili bir cihaza çok pahalı diyorsunuz.

    Mi8 Pro ile farklarını yazayım

    16th de stereo hoparlör
    3.5mm giriş hifi dac var
    Parmak izi okuma başarıları benzer ikisinde basınca dayalı algılama yapıp optik olarak okuyor teknoloji aynı
    SUPER AMOLED 100.000:1 ekran var pro daki ekran Mi8 ile aynı
    Cerrahi sınıf paslanmaz çelik kasa var.
    Batarya ikisininde neredeyse aynı 16th 10mAh fazla
    Ekran süresinde Super Amoled olduğu için pil tüketimi daha az
    PRO nun tek avantajı yüz okuma
    Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun bende daha önce xiaomi kullanıcısı ve taraftarı olarak mi9 t redmi not 8 pro derken meizu 16th aldım şuan için samsung not fe kullanıyorum memnununda aslında değişiklik olsun istedim diğer saydığım cihazları boyutların dolayı almadım yoksa 8 pro çok daha uyguna alınıyordu fiyat olarak. meizu 16th işe batarya konusunda maalesef 3000 mah'la yetersiz olsada boyut ağırlık müzik ses kalitesi işlemci olarak bana daha cazip geldi bakalım üzecek mi yoksa bir tebessümle elimize alınca mutlumu olacağız bende heyecanla kargoyu bekliyorum 😇
    İşlerimden ötürü isteğimle kendimi uzaklaştırdım. Forum 3-5 tane antipatik çıkarcı yalancıya kalmış. Bu söz ne size ne de size cevap veren arkadaşa yazıldı yanlış anlamayın. Cihazda çift tıklamayla Ekrandan Uyandırma özelliği var. Meizu da birçok modelde var. Eğer bir şey öğrenmek istiyorsanız.

    Resmi Foruma yazabilirsiniz.

    https://meizuturkiye.org/

    Resmi Fan Facebook Grubuna sorabilirsiniz.

    https://www.facebook.com/groups/meizuturkiyeorg/
    Meizunun telefonları "Meizu Türkiye Garantili" adı altında güven vermesi amaçlanarak satılmaya çalışılıyor, ancak Biztech ithalatı, KVK teknik servis garantili telefon veya başka bir cihaz alırken, almadan önce bir kez daha düşünün. Aralık 2018'de aldığım Meizu 16th telefonu teknik servise vermem gerekti ve Bakırköy Kvk teknik servise götürdüm. Götürdüğümde Meizu diye bir markaya hizmet verdiklerinden habersiz çıktılar. Sistemlerinde Meizu adında bir marka bile yok. Bilgisayardan çıkması gereken teknik servis formunu el ile dolduruyorlar ve veriyorlar. Sonrasında cihazın teknik servis durumunu öğrenmek istediğinizde takip dahi edemiyorsunuz. Telefonu servise vermemden bu yana 13. gün oldu ama hala telefonun kaydı sistemlere işlenememiş ve bir belirtsizlik var. Sonuç olarak "Biztech" ithalatı ve "Kvk" garantili bir telefon veya başka bir teknolojik aleti satın almaya karar vermeden önce bu söylediklerim aklınızda olsun. Dikkatli olmak gerek. Garantisine hiçbir şekilde güvenip satın almayın. Benim yaşadıklarımı siz de yaşamayın.
  • Az getirdiler az sattılar. Alanlar telefonlarını iyi korusun derim. Meizu tr de zor satar. Servis garanti soru işareti ve telefonda fiyat performans olarak çok iyi değildi. Meizu 16x getirmeleri lazımdı tr ye 2200-2300 den baya satardı o telefon. Fakat meizu 16 daki durumu gördükten sonra meizu alan çıkacağını sanmıyorum.
  • Meizu 16 daki durum neymiş hocam ki gören almazmış anlamadım. Ben kullanıyorum ilk alanlardanım. Herhangi bir sıkıntım yok telefonla ilgili. Garanti konusunda ise işi garantiye düşen verebilir bilgiyi. Sonuçta samsungun bile garantisinin tırt olduğu bir ülkedeyiz(çok fazla samsung cihaz kullandım). O yüzden apple harici garantiden bişey beklememek lazım tüm markalar aynı. Fiyat olarakta gayette fiyat performans ürünü idi. Mi8 nasıl fiyat performans ürünü ise bu cihazda fiyat performans ürünüdür. Benim mi8 yerine 16th tercih etme sebebim ise müzik dinlediğim için dac içeriyor olmasıydı. Bulabilene tavsiye ederim 3000 bandında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

    Az getirdiler az sattılar. Alanlar telefonlarını iyi korusun derim. Meizu tr de zor satar. Servis garanti soru işareti ve telefonda fiyat performans olarak çok iyi değildi. Meizu 16x getirmeleri lazımdı tr ye 2200-2300 den baya satardı o telefon. Fakat meizu 16 daki durumu gördükten sonra meizu alan çıkacağını sanmıyorum.
    Neden bu kadar eleştiriyorsunuz Meizu'yu. Çok ayıp.

    (ironi yaptım)


    Velhasıl, Meizu yeni distribütörü ile çok şenlikli başladı. Kolay kolay toparlayamaz. 2019 olur 2020 Meizu 17, 18 çıkar biz de bakar dururuz...
  • 3089 tl Fiyatla gittigidiyorda satışa çıktı an itibariyle. Çok yüksek fiyattan girdi yalnız...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustaac

    3089 tl Fiyatla gittigidiyorda satışa çıktı an itibariyle. Çok yüksek fiyattan girdi yalnız...
    Hocam mi8in fiyatlari malum. 3000 altina pocophone disinda cihaz yok o da zaten iyi e but e telefonu. Mi8e karsi ercih edilir mi meraktayim dogrusu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi8 den gerek tasarım gerek malzeme kalitesi olarak fersah fersah ötede.3000 civarının fp kralı bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustaac

    3089 tl Fiyatla gittigidiyorda satışa çıktı an itibariyle. Çok yüksek fiyattan girdi yalnız...
    İki tane link var meizu 16 2799 tl

    Diğeri 3199 tl



    Biri yanlış ama bilen var mı?



    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/meizu-16-64-gb-meizu-turkiye-garantili-403199218?utm_source=epey&utm_medium=ocs&utm_campaign=21&utm_content=102edc4cc9e9fa145e8c50d6939f0b&utm_term=1774&scxid=14489-197538-2357-0

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Snapdragon 845 li model meizu 16th diye geçiyor. Çift hoparlör cam kasa 3199 tl. Tr de kolay geldiği için bu cihaza meizu 16 diyenler var. Ama aslında meizu 16th kutusunda da bu şekilde...

    Snapdragon 710 lu ve tek hoparlörü arka kasası metal olan model meizu 16 (ya da meizu 16x)diye geçiyor. Bunun fiyatı ise 2799 tl.

    Konuyu açan arkadaş model ismini yanlış girdigi için bu karışıklık oldu. Onun bahsettiği model meizu 16th. Ben konuyu meizu 16(namı diğer 16x) zannettim. Pahalı olduğunu düşündüğüm fiyat 16x e ait. Şu anda 2799 a düştü ama bu hali bile pahalı bence. Meizu 16th fiyatı ise tam ayarında hatta 3k seviyesine inerse satış rekoru kırar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 26 Aralık 2018; 21:58:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustaac M kullanıcısına yanıt
    Hocam haklisiniz bir karisiklik olmus simdi duzelttim basligi tesekkur ederim. Siz konuya halim gibisiniz meizu 16th tasarim olarak cok guzel gozukuyor ama meizu yazilim destegi verir mi suphelerim var siz ne dersiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi rengi güzel görünüyor alan kullanan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Hocam bende baktım iyi fiyat 16th le de aralarında hiç bir fark göremedim neden böyle 16 th 3200tl gözüküyor bi arkadaş 16x falan demiş başlıkta öyle bir şey de yazmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eşime bir ay önce meizu 16 th aldım.gayet memnun şuana kadar.özellikle ön kamerası mükemmel.bir kaç güne telefonla iligili deneyimleri yazacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdaroviç

    eşime bir ay önce meizu 16 th aldım.gayet memnun şuana kadar.özellikle ön kamerası mükemmel.bir kaç güne telefonla iligili deneyimleri yazacağım.
    Hocam o zaman sizden inceleme bekliyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    16 modeli orta seviye olan snapdragon 710 islemcili versiyon. Bizim konustugumuz 16th ise snapdragon 845li gercek amiral gemisi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdaroviç

    eşime bir ay önce meizu 16 th aldım.gayet memnun şuana kadar.özellikle ön kamerası mükemmel.bir kaç güne telefonla iligili deneyimleri yazacağım.
    hayırlı olsun. ekrana çift tıklayarak uyandırma özelliği varmıdır acaba. saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1999 -- 27 Aralık 2018; 21:16:6 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker1999

    hayırlı olsun. ekrana çift tıklayarak uyandırma özelliği varmıdır acaba. saygılar.

    Alıntıları Göster
    teşekkürler.yok galiba hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaroviç -- 27 Aralık 2018; 22:51:6 >
  • ilker1999 kullanıcısına yanıt
    İşlerimden ötürü isteğimle kendimi uzaklaştırdım. Forum 3-5 tane antipatik çıkarcı yalancıya kalmış. Bu söz ne size ne de size cevap veren arkadaşa yazıldı yanlış anlamayın. Cihazda çift tıklamayla Ekrandan Uyandırma özelliği var. Meizu da birçok modelde var. Eğer bir şey öğrenmek istiyorsanız.

    Resmi Foruma yazabilirsiniz.

    https://meizuturkiye.org/

    Resmi Fan Facebook Grubuna sorabilirsiniz.

    https://www.facebook.com/groups/meizuturkiyeorg/




  • Yurtdışı 8-128 lik modeli bugün aldım daha önce mi8 ve pocophone da kullanmıştım kesinlikle mi8 ile mukayese edilemez kalite olarak xiaomilerden önde bi telefon yalnız güncelleme yapamadım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okan_cehapelioglu

    Yurtdışı 8-128 lik modeli bugün aldım daha önce mi8 ve pocophone da kullanmıştım kesinlikle mi8 ile mukayese edilemez kalite olarak xiaomilerden önde bi telefon yalnız güncelleme yapamadım
    Hocam ozellikle mi8 ile iyi bir karsiastirma yaparsaniz eminim benim gibi arada kalan bir suru insanin merakini gidermis olursunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.