Şimdi Ara

Xiaomi Mijia fotoğraf yazıcısı satışa çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Genelde akıllı telefonları ile tanısak da Çinli üretici Xiaomi’nin pek çok sektörde kendisine pay aradığını biliyoruz. Bu sektörlerden birisi de kompakt fotoğraf yazıcıları. Firma farklı çözümlerle tüketici karşısına çıkıyor.


     


    Xiaomi Mijia Photo Printer özellik


     


    Yılın başlarında zengin gerçeklik odaklı XPRINT fotoğraf yazıcısını piyasaya süren Xiaomi şimdi de Mijia markası altında yeni bir yazıcı hazırlıyor. Xiaomi Mijia Photo Printer adındaki yazıcı modeli sade tasarımı ile öne çıkıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Haftaya A101 marketler Türkiye’de ilk kez Samsung Android Go telefonu satacak

    Xiaomi Mijia Photo Printer sadelik ve kolay kullanıma odaklanmış. Açma-kapama için bir tuş barındıran model ayrıca WiFi bağlantısı, güç ve eşleşme için bildirim ışıklarına da sahip. Sağ kısımda kartuş haznesi yer alırken kart girişi arka kısımda.


     


    6 inçe kadar fotoğraf basabilen yazıcıda kimlik kartı, Polaroid, kartpostal için baskı modları olacağı da ifade ediliyor. Uyumlu uygulama üzerinden kullanıcılar fotoğraflarını yazıcından bastırabilecekler.


     


    Xiaomi Mijia Photo Printer için şimdilik bir fiyat yok ancak ilk model 60$ civarındaydı. Bu bakımdan kaynaklar 70$ civarında bir seviye bekliyor. Yazıcının satışına 19 Aralık tarihinde başlanacak.


     



  • Yazıcıyı ucuzdan verip kartuşunu kagıdını geçirir diğer firmalar gibi taktik hep aynıdır genelde.

  • HP Sprocket ve Canon Zoemini gibi ürünler varken onlardan pahalıysa çok tutmayacaktır. Ayrıca fotoğraf baskısı için kullanılan kağıtların fiyatları hiç hoş değil hiç. :)

  • Xiao Mi = DARI
    Xiao Yi = FAYDA
    Mijia = Mi +

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.