Şimdi Ara

Laptop kendini sürekli yeniden başlatıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Yaşadığım sorun konu başlığında paylaştığım gibi. Detayları vereyim biraz.

    Casper Nirvana C500 laptop kullanıyorum. Yaklaşık 2 ay önce hard disk değiştirdim. SSD + hdd kullanıyorum. 2+2 gb iki ram vardı. Aynı tarihlerde yerlerine elimdeki tüm değerleri aynı 4 gb'lık iki ram taktım. Bu süre zarfında hiçbir teknik sorun yaşamadım. Bilgisayarda yaptığım 2-3 şey var temel olarak. İnterneti kullanmak, discord üzerinden görüntülü yazılı sohbet ve WOW oynamak. Dün bu iki uygulama açıkken bilgisayarım kendini resetledi ve o andan beri masaüstüne ulaşamıyorum neredeyse... pin ekranına geldiğinde yeniden başlıyor sistem. 1-2 kez bunu yapıyor, sonrasında sorun çözme ekranı geliyor. Her bir seçeneği denedim (başlangıçta onar, sistem geri yükleme, vb ) çözüm bulamadım.

    Şimdi denediğim yöntemlere geleyim. Hard Disk ile olabileceğini düşündüm. Farklı hdd ve SSD ile denedim. Olmadı.
    Ramlerle ilgili olabileceğini düşündüm. Ayrı ayrı denedim, eski ram'leri taktım, ram'leri ve yuvalarını temizleyip denedim. Devam ediyor aynı sorun.
    Az önce artık yapacal bir şey yok deyip Windows'u tekrar kurdum. Açıldı ama güncelleştirmeleri yaparken yine aynı döngüye girdi.

    Buna benzer bir problemle karşılaşan var mıdır? Ne tavsiye edersiniz? Sorunun sebebi ne olabilir yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.