Şimdi Ara

Google Pixel 3 ve 3 XL kullanıcıları bu kez de çağrı kalitesi sorunları yaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü Pixel 3 ve 3 XL akıllı telefon modellerinden yana oldukça sıkıntılı günler yaşıyor. Tanıtıldıkları günden bu yana birçok problemin yaşandığı cihazlar geçtiğimiz günlerde bir güncelleme almışlardı. Ancak gelen haberler, akıllı telefonlarda başka sorunların da meydana geldiği yönünde.

     


    Google'dan açıklama bekleniyor


    Pixel Kullanıcı Topluluğundaki kullanıcılardan bazıları, telefonla konuşurken seslerin kesildiğini, yankılandığını ve net olmadığını belirten bir dizi şikayeti dile getirdiler. Problemin çözümünü yardım sayfalarında aramak zorunda bırakılan kullanıcılar bu durumdan oldukça şikayetçi durumdalar.


    Geçtiğimiz hafta yayınlanan düzeltme güncellemesinin de sorunlarını çözmediğini ifade eden Pixel 3 sahipleri, buna karşın sorunun daha da kötü bir hal aldığını ifade ediyorlar. Problemin yazılımsal olduğu düşünülürken, konunu muhatapı Google ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmış değil.

      







  • ne çektiniz be

  • Bu editörün kendisinde Google Pixel 3 veya 3XL var sanırım telefon ne sorun yaşasa burada haber paylaşıyor sevgili dostum öncelikle Google Pixel model cihazlar TR ye resmi olarak gelmediler el altından getirenler ise garantisiz kayıtsız telefona 5000 TL istedi dolayısıyla TR piyasasında herhangi bir yer edinemedi Google Pixel her sorun yaşadığında bu foruma haber yapmayı mı düşünüyorsunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Vallahi billahi hocam yok google pixellerde bilmem ne sorunu yok yeni vivo telefonu yok oppo ucuz modelini açıkladı ne iş görüyorlar ben anlamadım yeni cep telefonu modelleri çıkıcak samsung hariç hiç birini bilmiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.