Şimdi Ara

Roma ( 2018 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Film, , 1970’lerde siyasi kargaşanın hüküm sürdüğü Roma’da geçiyor. Cleo, Meksiko’nun orta sınıf ailelerinin yaşadığı bir Roma mahallesinde bulunan bir evde hizmetçi olarak çalışan genç bir kadındır. Bir yandan ev işleri ile uğraşan Cleo, bir yandan da evdeki dört çocukla ilgilenir. O tüm zamanını hizmetlisi olduğu evde geçirse de kendisine ait bambaşka bir dünyası vardır. Genç kadın, gönlünü Fermin adındaki bir adama kaptırmıştır. Fakat bu ilişki pek de Cleo’nun düşlediği gibi sonuçlanmaz. Bu sırada evin dört çocuk annesi olan hanımı Sofia, kocasının yokluğu ile başa çıkmaya çalışır. Birbirinden farklı hayatlara sahip olsalar da benzer travmalar yaşayan Cleo ve Sofia, siyasi kargaşanın hüküm sürdüğü bir ortamda birbirlerinin en büyük destekçisi olur.

    Roma ( 2018 )


    Alfonso Cuaron'un senaryosunu yazıp görüntü yönetmenliğini de yaptığı dram türündeki filmde Yalitza Aparicio, Marina de Tavira, Diego Cortina Autrey, Carlos Peralta, Marco Graf, Daniela Demesa, Nancy Garcia Garcia ve Veronica Garcia oynuyor.



    Film, bugün itibariyle ülkemizde vizyon diyor.







  • Baya övülüyor, aynı derecede merak ediyorum. İndirmeye aldım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah beyaz olmasından sebep daha da merak ettiğim bir film Bağcılar'a gelir mi bilmiyorum
  • Sade ama çok güçlü bir film. Kesinlikle senenin en iyilerinden. Yalnız yönetmen Alfonso Cuarón olunca tabi insan uzun plan çekim bekliyor fakat beklediğimden daha az ve kısaydı. Yine de filmin değerini düşüren bir şey olmamış kesinlikle. Ayrıca film görsel ve işitsel (neredeyse hiç müzik olmamasına rağmen) bir şölen bu yüzden sinemada izlemenizi tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AH.C -- 15 Aralık 2018; 17:51:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AH.C

    Sade ama çok güçlü bir film. Kesinlikle senenin en iyilerinden. Yalnız yönetmen Alfonso Cuarón olunca tabi insan uzun plan çekim bekliyor fakat beklediğimden daha az ve kısaydı. Yine de filmin değerini düşüren bir şey olmamış kesinlikle. Ayrıca film görsel ve işitsel (neredeyse hiç müzik olmamasına rağmen) bir şölen bu yüzden sinemada izlemenizi tavsiye ederim.
    Bana göre yaşayan en iyi 2 görüntü yönetmeninden biri olan, yönetmenin önceki filmlerinde çalıştığı emanuel lubezki bu filmde yok sanırım.

    Filmi ben de çok merak ediyorum ama keşke renkli olsaymış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre bildiğin çöp.
  • Gayet iyi filmdi, dram yönü artabilirdi. 8.5'tan 9.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntüleri, sahneleri, olay örgüsü, yansıtılışı, baştan sona her şeyiyle çokk güzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.