Şimdi Ara

İndirme hızı ve hat kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar TTNet 24 mbps paketini kullanıyorum. İndirme hızım testlerde 21-26 arası çıkıyor, yükleme hızım ise 2.50-3.20 arası değişiyor. Benim sorunum yükleme değil gayet normal ancak indirme hızım genelde 0.80'e falan düşüyor bu ise bütün online oyunlarda ping yaptığı gibi video falan izlenmez hale getiriyor. TTNet ile konuştuğumda ise bizim verdiğim hız normal gözüküyor diyorlar. Dışarıdan gelen kablo benim baya eskiymiş ancak kablo işe yaramaz olsa arada sırada 26 hızı nasıl görüyorum ? Kablo kötüyse yükleme hızım neden sürekli stabil ve kaliteli ? Splitterlı ve splittersız denedim fark yok. Sadece Laptop'da da değil bu arada Xbox'da ve Telefonda da aynı her yerden hız testi yaptım. TTNet ile destek ekibi için konuştum ancak yollayacaklarda ben göreceğim baya oldu pek taktıklarını söyleyemem. Sorun modemde olabilir mi ? Yoksa kesin olarak dışarıdan gelen kabloda falan mı sorun vardır ? 3-4 aydır bu sıkıntıyı çekiyorum pek oyun oynamadığım için sorun etmiyordum ancak bu sıralar fazla oyun oynuyoruz arkadaşlarla kanser olacağım. Eğer kabloda sorun var diyorsanız kendim alıp takabilir miyim ?







  • Sorunun cevabı çok basit..Hani şu çok yırtınarak istenen "kotasız internet" olayı sebebiyle Türk Telekom tüm abonelerini cgnat'a almaya başladı.Milyonlarca aboneye kotasız internet vermek için altyapıları yetersiz olduğundan böyle bir kaçış yolu buldular.

    Aynı ip üzerinde binlerce kişi olacak bundan sonra..
    Nasıl, kulağa hoş geliyor değil mi ?..
    Yoğun pingten online oyunları falan unutun..

    13.12.2018 akşam saatlerinden itibaren bende nette ağır sorun yaşamaya başladım.Mevcut hızım 14Mbps bu zamana kadar 10Mbps civarı alıyordum ve bana yetiryordu.1080p videoları donmadan izleyebiliyor online oyunlarda 20 civarı sabit ping alıyordum.
    Şuan hızım 1Mbps pingim 30..
    Fiyatları geçirseler yine iyidi eski konfordan da olduk..

    Topluca bir protesto yapılmadığı müddetçe bizleri sömürmeye devam edecekler.
  • 08arnavut08 0 kullanıcısına yanıt
    Usta bende akk'nin kalkmasına karşıyım. Türkiye'de bunu kaldıracak altyapı yok ha akk'yi aynı fiyata 2 kat arttırabilirlerdi güzel olurdu. Millet hep toz pembe görüyor herşeyi bizde isteriz 1000 mbps internet limit yok ama şartları göz önüne alacaksın biraz realist olacaksın. Yılbaşından sonra fahiş fiyatların yanı sıra dahada leş gibi internet geleceği kesin gibi duruyor.

    Ayrıca ilgilenenler olursa hat değerlerimde mi sorun var ? Yarın kabloyu değiştireceğim büyük ihtimal cat6 alacağım kabloda sıkıntı yoksa modemde mi sıkıntı vardır bilemiyorum artık cidden sıktı.
    İndirme hızı ve hat kablosu




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.