Şimdi Ara

Lg 29' 29UM68-P Işık Sızması sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba ,

    dün itibariyle bu monitörü yukko üzerinden aldım. Bir haylide hevesle aldım. Bugün monitörü kurdum hemen bi ölü pixel testi sağladım , ölü pixel çıkmadı 0 ölü pixel var. ghosting problemide yok.

    fakat ışık sızması problemi var gibi , oyunda veya ne bileyim videoda hiç bir problem yok ama monitörü kasa kapalı açtığımda siyah ekranda sağ üstten ışık sızmalarını farkettim . IPS panel sonuçta sizce bu makul düzeydemidir ? İade etmelimiyim , ileride ışık sızmaları artarmı . Lg 29" 29UM68-P Işık Sızması sizce ?Lg 29" 29UM68-P Işık Sızması sizce ?

    farklı farklı sitelerden iki tane monitör aldım iade ettim ölü pixel yüzünden bu 3. monitör artık yoruldum cidden. sizce ne yapmalıyım .

    Bilgili arkadaşlardan yardım talep ediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capoch -- 13 Aralık 2018; 18:14:21 >







  • biraz ışık sızması sorunu var.gereğinden fazla kenarlarda beyaz ışık.ancak monitoru kullanırken boyle karanlık ortamda oturmuyorsanız ve oyunlarda ve filmlerde cok geriden seyredip oynamiyorsanız pek sorun olmuyor sizinde dediginz gibi.renkler o ısık sızmasını kapatıyor.ancak ilerde satarsanız filan uğraştırır, alıcı kişi bunu kabul etmesi gereke bilir.
  • tşkler iade ettim monitörü , biraz canımı sıktı insanında bir kere gözüne takıldığı zaman hasta gibi sürekli köşelerdeki yansımayı görüyor film izlerken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: capoch

    tşkler iade ettim monitörü , biraz canımı sıktı insanında bir kere gözüne takıldığı zaman hasta gibi sürekli köşelerdeki yansımayı görüyor film izlerken.
    egerki ips panel monitor kovaliyorsan bu goruntuyle cok karsılasaksin.sıfır ısık sızması simsiyah panel diye bişey yok hocam.
  • O ışık sızması normal iade etseniz de yeni alacağınız monitör de de olma olasılığı yuksek, ışık sızması tüm panellerde var ve malesef üreticiler tarafından çözülemeyen bir sorun, bu ışık sızması sorunu için samsung va panel monitörlere bir göz atin en azından bunların panellerin de paneli kaplayan bir isik sızması olmuyor köşelerde kenarlarda minimal düzeyde oluyor.
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    aynen va panel bakıcam sanırım , çok teşekkürler herkesin cevabı için arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.