Şimdi Ara

Türknet Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bu olay eminim çok kişinin başına gelmiştir.Sesimi müşteri hizmetlerinde zaten duyuramıyorum ,oyüzden buradan konu açarak herkesin duymasını istiyorum.Normal kullanığımız interneti il dışına (Köye)gideceğimiz için dondurduk.Olaylar bundan sonra başladı.9.11.2018 tarihinde ailem eve geri geldi interneti açtıralım dediler.Bununla ilgili destek kaydı açtık(müşteri hizmetlerine sözlü olarak zaten ulaşamıyorsun).45 dk içinde açılacağını söyledikleri internet ne olduysa bugün de dahil açılamadı.Hergün Ttnete attıkları arıza talep formunu benimle paylaştılar.Benim onlardan daha çok takip ettiğim kesin :) Hergün sorununuz çözüldüğünü söylüyorlar teyit edermisiniz diye otomatik bir cevap ve benim kendilerine attığım sorunum çözülmedi çözülmüş olsa teknik bilgilerden modemin ip aldığını görürsünüz mesajım.Neyse uzatmayayım .Kendilerine bir destek kaydı daha açtım bakın interneti kullanamıyorum bana fatura çıkarmayın diye.Aşağıda resimlerde de görebileceğiniz gibi öyle şey mi olur modunda mesaj attı kendileri.Bugün 112 tl lik fatura kesmişler kullanmadığım internet ile ilgili.Müşteri hizmetlerine ulaşmak ne mümkün ki şikayet edelim.

    Umarım burada bir yetkili bu başlığı okur.Hakkınızda dava açacağımı ve hakkımı sonuna kadar arayacağımı tarafınıza bildirmek isterim..


    Türknet pişmanlıktır derlerdi inanmazdım.Rica ediyorum herkes uzak dursun..

    İmla hatalarım için şimdiden affola.
    Türknet RezaletiTürknet RezaletiTürknet RezaletiTürknet RezaletiTürknet RezaletiTürknet RezaletiTürknet RezaletiTürknet RezaletiTürknet RezaletiTürknet RezaletiTürknet Rezaleti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byzasz -- 11 Aralık 2018; 17:24:39 >







  • Rezanet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Gerçekten bu firma ne yapıyor anlamak mümkün değil. Benzer ekran görüntüleri bende de var, ancak daha saha ekiplerine yönlendirme yapıldı, sayenizde sonraki aşamaları da öğrenmiş olduk. İyi tarafı kör topalda olsa 4-5 Mbit internet varda bağlanabiliyoruz.

    Para bizde ise istediğimiz yerde harcarız, onlar düşünsünler. Vodafone net hala benden bir kuruş kazanamaz mesela!! Kolay unutmam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.