Şimdi Ara

Far Cry New Dawn (2019) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
4
Favori
4.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Far Cry New Dawn (2019) [ANA KONU]





    Çıkış Tarihi: 15.02.2019


    Ubisoft'un en eğlenceli serilerinden bir tanesi olan Far Cry, sahip olduğu mekanikler ve açık dünyası sayesinde kendine büyük bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı. Son olarak beşinci oyunuyla oyuncuların karşısına çıkan yapım, oyunculara azılı bir tarikatı ve tarikatın lideri Joseph Seed'i göstermişti. Far Cry 3 oyununda karşılaştığımız kötü adamımız Vaas'tan sonra Far Cry serisinin en sevilen kötü adamı haline gelen Seed'in dahil olduğu macera onlarca saat oyuncuları ekran başına kitlemişti. Şimdi ise geçtiğimiz günlerde yeni Far Cry için kısa bir fragman yayınlayan Ubisoft, The Game Awards töreninde yeni oyunu duyurdu. Far Cry New Dawn adını alan yeni oyun, kıyamet sonrası dünyada geçecek.

    Diğer bir yandan fragmanın sonunda Joseph Seed'i de görüyoruz. Beşinci oyundaki karakterimizin yeni oyunda nasıl bir rol üstlenecek şimdiden merak konusu oldu. Diğer bir yandan fragmanda gözüken iki adet kötü kadın karakterin gözüktüğünü görüyoruz. Oyuncular bu kötü karakterlerin, oyunun ana kötüleri olacağını düşünüyor. Bakalım Far Cry New Dawn, piyasada nasıl bir etki bırakacak?
    Kaynak : MK.


    Bir oyundan çok dlc paketini andırıyor. Primal gibi bir ara oyunda diyebiliriz. Senaryo ve harita dışında tüm mekanikler aynı gibi. Ayrıca diğer far cry serilerine göre daha bir arcade katılmış oyuna. Renk paletleri daha canlı. Ayrıca videoda gördüğümüz kadırıyla gece gündüz ayrımlarınında çok iyi yansıtıldığını görüyoruz. Konu olarakda Far Cry 5’in sonuyla bağlantı olcağı yüksek bir ihtimal.



    https://store.steampowered.com/app/939960/Far_Cry_New_Dawn/

    quote:

    Küresel nükleer felaketten 17 yıl sonra, dönüşüm geçirmiş, canlı Hope County, Montana'ya hoş geldin.
    Kasabanın son kaynaklarını da ele geçirmeye çalışan Highwaymen adındaki haydut grubu ve bunların zalim liderleri The Twins'e karşı mücadelede diğer kasaba sakinlerine katıl.

    KIYAMET SONRASI DÜNYADA HAYATTA KALMAK İÇİN SAVAŞ
    • Dönüşüm geçirmiş, öngörülemez bir dünyada tek başına veya koop modunda bir arkadaşınla birlikte silahlarını kuşan

    İKİ YENİ DÜŞMANA KARŞI SAVAŞ
    • The Twins liderliğindeki Highwaymen haydutlarına karşı savaşmak için Guns and Fangs for Hire denilen eklektik kast ile ittifak kur

    HAYATTA KALANLARI ÖRGÜTLE HOMEBASE ÜSSÜNÜ OLUŞTUR
    • Homebase'ini geliştirmek için Specialistleri topla, onların yardımıyla silah ve donanım üretimi de dahil bütün yeni özellikleri aç

    HOPE COUNTY VE ÖTESİNDE KAYNAKLAR İÇİN SAVAŞ
    • Turf Wars savaşlarında Highwaymen'a karşı savaş, ABD'nin dört yanındaki mekanlara Expedition gezilerine çık


    Far Cry New Dawn (2019) [ANA KONU]


    Far Cry New Dawn (2019) [ANA KONU]


    Dil seçenekleri konusunda ubisoft yine şaşırtmadı bizi. 15 Dil arasında Türkçe’miz yine yok.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Oyuna başlamadan önce açıkcası Far Cry 5 in bir ek paketi düşüncesine sahip olsamda oyuna başladıktan sonra bu düşüncem tamamen değişti.Oyun önceki Far Cry oyunlarına benzer bir açılışta başlıyor ve ardından ilk görevi tamamladıktan sonra tam anlamıyla kontrolü size bırakıyor.Oyun ilk görevi bitirdikten sonra sizi ana base ulaştırıyor ve oyundaki en değerli şey olan etanol yardımıyla burayı geliştiriyorsunuz.Oyunda daha önce belirtildiği gibi hafif rpg ögeleride yer alıyor.Örneğin hem kullandığımız ekipmanların hemde düşmanların seviyesi bulunuyor.Bu seviyeler normalden elite kadar değişiyor.Sadece insanlarda değil açık dünyada karşılaşacağımız her canlıda aynı durum bulunuyor.

    Oyunda toplamda 22 adet ana görev,8 adet yan görev ve 30 Outpost görevi bulunuyor.Outpostlar ilk olarak en düşük seviyede oluyorlar ve etanol elde etmek için zorluğu artırarak tekrar oynanabiliyor.Bunların dışında ise Far Cry 5 den tanıdığımız Guns For Hire yani yanımıza aldığımız Specialistlerin görevleride bulunuyor.Far Cry 5 oynayanlar açık dünyada gezinirken oyunun sürekli bir aksiyonda tutma girişimini gözlemlemişlerdir.Bunda ise aynı sistem korunurken ek olarak belirli sürelerde düşen Supply Droplar iyi loot imkanı sağlıyor fakat droplara npcler giderse onlarda açabiliyorlar.Yeni eklenen bir görev çeşidide bulunuyor.Expeditions adı verilen bu görevlerde toplamda 21 adet olup oyunun ana haritası dışındaki yerlerde geçiyor.Daha çok co-op oynamaya yönelik olsada yinede yanınızdaki specialistler yardımıyla bitirebiliyorsunuz.Kısacası oyun içerik olarak epey aktivite sunuyor.
  • copy+paste.again.
  • Far Cry New Dawn (2019) [ANA KONU]

    CPY COMİNG..şerefsizler sakın Türkçe eklersiniz..229 TL nah veririm..
  • Bazı yönleriyle Fallout 76 kopyası gibi duruyor:

    -Yeni bir oyundan çok bir önceki oyunun mod paketi gibi olması
    -Oyunda üs kurma ve burada çeşitli silah, vb inşa edebilme
    -Post apokaliptik ambiyans
    -Koop modunda online oynanış

    Bunların yanında oyun ilk günden 50gb yama almasına rağmen bug festivali formatında olursa ve 200$'a naylon çantalı FarCry Collector's Edition olayını da görürsek tamam şimdi her yönüyle "FarCry 76" oldu derim.
  • Merlin Özel: Far Cry New Dawn oyunculara neler sunacak?

    https://www.merlininkazani.com/merlin-ozel-far-cry-new-dawn-oyunculara-neler-sunacak-oninceleme-104887

    Güzel bir ön inceleme olmuş. Videoda farcry 5 ile ilgili spoiler vardır dikkat lütfen :)
  • Bildiğimiz dlc bu
  • Steamde önyükleme başladı.Oyunun toplam boyutu 20 indirme boyutu ise 16.6 Gb.
  • Ne indie oyunlar acayip fikirler var. Ubisoft Sandbox harita koysa, kıyamet sonrası dönemde belli faction,çete,grup vs bişeyler olsa. Oyunun başında bunlardan birni seçsek ,karakter oluştursak. Sonra görev vs para,nam kassak. çevremeizde adamlar toplsak. craft özellikleri ev ,üs vs inşa etsek. Diğer facitonlara ticaret,ittfak vs olsa. Diğer çetlerle savaşsak ,ganimet toplasak. Bukada güze grafik ve animasyonları olan oyunu sikimndirik hikayeyle sunuyorlar ya çıldırıyorum. Ne indie fikirler var adam oyun motoru ,grafik,animasyon kıtlığından oyunları oynanmıyor. Ah ubi ah .
  • Steam'de önyükleme ile inen dosyalarda oyunun HD Doku paketi bulunmuyor.Bu nedenle boyutu düşük ve HD Doku paketi ile birlikte oyunun toplam boyutu 19.3 gb dan 39.2 gb a yükseliyor.Far Cry 5 de HD Doku paketi isteğe bağlı olarak yükleniyordu aynı durum New Dawn içinde geçerli ve oyun dosyaları açıldıktan sonra isteğe bağlı olarak HD Doku paketini ayrı olarak indirebiliyorsunuz.
  • millet çok kızdı ama ben far cry serisine güveniyorum adamlar hiçbir şey yapamasa oynanışı 10 numara akıcı yapıyorlar şuanda zaten düzgün single player fps oyunu yok kesinlikle oynamaya değer

    inşaAllah bu kez father reyizle dost oluruz adam 9/10luk psikopat
  • Oyun dosyaları açıldıktan sonra Steam'de DLC kısmına gelerek oyun için HD Doku paketini indirmeniz gerekiyor.HD Doku paketi ek olarak 12 GB lık bir indirme gereksinimi duyuyor.Bu eklentiyi isteğe bağlı olarak yüklüyorsunuz çünkü ekran kartı bellek kullanımını yükseltiyor.Performansa ise olumsuz bir etkisi yok sadece oyun içi textureların daha yüksek çözünürlüklü olmasını sağlıyor buda beraberinde ek bellek gereksinimi oluşturuyor.

    Performans ise Far Cry 5 ile aynı seviyede diyebilirim.HD Doku paketi yüklü iken 4K Ultrada Ortalama 65 Fps,2K Ultrada ise 105 Fps lik bir değer elde ettim.
  • Merhaba, oyunu aldım başlamadım - 20+ yaşında ve düzgün interneti, sistemi ve mikrofonu olan biriyle oynamak istiyorum; DC kanalım burası;https://discord.gg/zTpSu5S sıfırdan başlayıp beraber 2-3 gün oynayabiliriz.
  • Yabancı sitelerde indirim almış oyun ücretsiz sürüm çıkacak gibi yakında
  • Oyun son derece stabil ve akıcı bir performansta çalışıyor.Far Cry 5 ile benzer performans değerleri elde ettim.Far Cry 5 dahil olmak üzere serinin tüm oyunlarını oynadım.New Dawn her ne kadar 5 in bir ek paketi görünümünde olsada yinede klasik Far Cry deneyimini sağlayan bir oyun olduğunu söyleyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 17 Şubat 2019; 1:53:31 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.