Şimdi Ara

Apple, hızlı şarj aletini satışa sunuyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaSSive

    Güldürme beni, bahsettiğin kişisel verileri, dosyalayıp analiz edip, reklam şirketlerine,firmalara peş keş çekmeyi,

    Apple da, Samsung da, Google ın Pixeli de alâsını en kralını yapıyor.

    Chrome, Whatsapp, Facebook, instagram vbleri bunların hepsi zaten kullandığın telefon markası hangisi olursa olsun,yükeldiğin zaman zaten reklam anlaşmaları karşısında, reklama hizmet eden, yüklerken OKUMAYIP direkt sözleşmesini kabul edip, izin verip kullandığın, kişisel verilerini de kullanmalarına izin vermiş olduğun, ama güncelleme adı altında, ama iyileştirme adı bildirdiğin geri dönüşler, feedback adı altında bir güzel senden bilgilerini, bıraktığın izleri çekiyorlar merak etme sen.



    Ha Xiaomi bunu alenen yapıyormu yapıyor.Bazen can sıkıcı olabiliyormu, olabiliyor. Sonuç da öyle de fişleniyorsun, böyle de.

    Alıntıları Göster
    Siz beni sıradan kullanıcı sandınız sanırım internette çoğunlukla anonim dolaşan biriyim tek fişlendiğim yer WhatsApp o da ihtiyaç artık dünya nüfusunun çoğunluğunun kullandığı uygulama hala telefon şirketinin arkadan haberin olmadan bilerek açık bıraktığı kapıdan iyidir.




  • Seneye kutu gonderirlerse şükret 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaSSive

    Huawei yi fiyat politikasından dolayı ve bahsettiğin yayınladıkları, manupile ettkikleri kendi test sonuçlarından dolayı, zerre kanım ısınmamış bir markadır.

    Link de Kasım ayı Antutu sonuçları.



    Birine bakıp sürekli ya da hepsi hile yapıyor diyemezsin.



    Apple ile Samsung müşteriyi pota ya alıp iyi sağıyorlar da, Çinli firmalarla durum değişti.



    https://forum.donanimhaber.com/antutu-kasim-ayinin-en-performansli-android-telefonlarini-acikladi--136169922

    Alıntıları Göster
    Çinlilerin piyasayı fiyat olarak değiştirmesinden başka bir faydası olmadı zaten çinliler arasında OnePlus cidden iyi iş çıkarıyor bunu kabul etmeliyim ama o da kendini çok beğendi yer yıl çıkan telefonlara bir güzel zamı geçiriyorlar 500 dolardan başladı işe 800 dolara çıktı 5g li telefonlarını 1000 dolar altında tutmaya çalıştıklarını söylediler tabi kocaman bir bahane 5g olayı Amerikada tutturduk işi hadi geçirelim mantığına geçtiler... Xiaomi, Apple ve Samsung piyasadan şu saniye silinse o da geçirecek bize bunuda biliyoruz bence bizi sığır gibi sağan firmalar için daha fazla tartışmaya gerek yok...




  • gereksiz. ben çinden ugreen marka aldım 2.4a çıkışlı 2 yıldır kullanıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-6B5A59FD1

    Siz beni sıradan kullanıcı sandınız sanırım internette çoğunlukla anonim dolaşan biriyim tek fişlendiğim yer WhatsApp o da ihtiyaç artık dünya nüfusunun çoğunluğunun kullandığı uygulama hala telefon şirketinin arkadan haberin olmadan bilerek açık bıraktığı kapıdan iyidir.

    Alıntıları Göster
    Ben sizi hiçbirşey sandığım yok.Umrumda değil açıkçası. Nasıl gezersen gez, ister VPN kullan ister başka birşey. Android kullanıyorsan bitmiştir olay. Yüklediğin birçok uygulama zaten açık kapı veriyor. Samsung u da Apple ı d bunu yapıyor diyorum. Firmanın menü de reklam alması vermesi, 3.parti yazılımlar da ki reklam karşılığı sunduğu ücretsiz uygulama mantığı ile aynı.



    Hepsinin de arkada bilerek açık bıraktığı kapı var merak etme sen. Xiaomi gibi menü de reklam vermeseler xe İşlerine gelince hepsi o arka kapıyı kullanıyor.



    İster whatsapp dahi kullan kullanma.



    Ayrıca sizin tabirinizle sığır gibi sağılan şu aşama da ortada zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yakında bu fiyatlara satılırsa şarj adaptörü kredisi diye bi kredi türü çıkabilir arkadaş bu ne ya ben baseus adaptör ve kablosunu kullanıyorum sadece ikisi beraber 80 verdim hızlı da şarj ediyor hem de led ışıklı olduğu için karanlıkta bile şarja takabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    O da birşey mi ben iphone 6 plus için, 60 tl ye baseus battery case aldım. iddia edilen, tahattüd ettiği mah değerlerini tam olarak vermese de, arada bu şarj cihazı, iphone için uygun olmayabilir dese de iş görüyordu.

    Hızlı şarj adaptörüne bukadar para vereceğine, bu fiyata 2 tane biri iş yerine, birini eve battery case alsan, kim takar qucik charge ı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaptörün içinde kablo yokmu şimdi şaka mı bu. Nasıl bir şirket bu ya inanılmaz. Son zamanlarda Apple denesem mi diyorum ama adamlar dünyayı yönetse nefes almak parayla olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evdeki Apple cihazlarini bozulmasinlar, cizilmesinler diye kullanmaya cekinir olduk son Apple zamlarindan sonra
  • Haberde "şarj aletini kullanabilmeniz için Lightning - USB Kablosu'na da ihtiyacınız olacak ve onun da fiyatının 149,00 TL olduğunu belirtelim" diyor, bu kablo iPhone cep telefonuyla gelen bir kablo degil mi zaten? Hizli sarj etmek icin bu kablodan bir tane daha mi almak gerekiyor? Haber biraz fiyati oldugundan daha fazla gostermeye yonelik olmus gibi sanki.

  • Kaliteli yapıyormuş daaaaa, ondan dolayı pahalıymış. Yoksa yani bedava. Çünkü kaliteli.
    Ben ise Epılcıların haberdar olmadığı Anker adında kalitesiiiiz, leeeeeşşş, çööööp Amerikan markası bir şeyden haberdarım.
    O yüzden bana pahalı geliyor.

    Dünyanın en iyi markası ama Epılın tırnağı olamaz. Çünkü: OMO OPOL ON KOLOTOLOSONO YOPOYOR..

    63 WATT !!! , 36 Dolar:https://www.anker.com/products/variant/powerport-speed-5-ports/A2054111
    Görün bakın ne kadaaaarr kalitesiz bi şey...

    Apple, hızlı şarj aletini satışa sunuyor




  • MrKattchup kullanıcısına yanıt
    Bir kere S9+ kullan, bir daha iPhone kullanmazsın. Apple fanatiği bir arkadaşım geçti. İyi ki geçtim diyor. Üstelik yeni geçmedi. Uzun süreli fikri bu...

  • MaSSive kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bir ihtiyaç büyük pilli afyonlarla birlikte veriyorlar fındık kadar 1 amperlik adaptörü saatlerce şarj olmasını bekliyorlar.



    2.5 seneden fazla oldu Galaxy S7 kullanıyorum hızlı şarjla 1.5 saatte telefon doluyor. Nexus 4 kullandığım zaman 3 saat şarj olmasını bekliyordum.



    Hızlı şarjı kullanmayan değerini anlayamaz.



    Apple kıytırık maliyeti 5 dolar bile olmayan adaptörü kaç katı fiyatla kitlemeye çalışıyor. Şimdi diyecekler ki arge var ben size diyim vermişlerdir bir Çinli firmaya bana şu akımda şu gerilimde çalışacak adaptör yap demişlerdir bitmiştir. Hiç öyle ahım şahım üzerinde uğraştıklarını sanmıyorum. Çünkü mesele adaptör yapmak değil mesele telefonum içindeki pili yönetecek güç yönetim çipini yapabilmek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona 8 10 bin verene 378 TL 37 TL gibi gelebilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona 8 10 bin verene 378 TL 37 TL gibi gelebilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Aynen niye yetişti niz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8-10 bin tl ye telefon al içinden 50-100 tl lik aksesuar çıkmasın. Kaliteli bir marka olabilir ama insanları bu kadar da kazıklamak nedir ya.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung, Note 4 modelinden beri bunu ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor. 378₺ Nedir yahu Bunu da geçtim XsMax modelinin bile kutusundan çıkmıyor sen 12.000₺ ye telefon sat + hızlı şarj adaptörünü kablosunu kutuya koyma + kulaklık dönüştürücüyü de kutudan çıkar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem095 -- 7 Aralık 2018; 16:31:3 >
  • Çok büyük inovasyon. Akıllı telefon tarihinde resmen devrim. Artık insanlar daha mutlu olacak çok sevinçliyim. Yaşasın Epıl

    Bkz: İmza
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.