Şimdi Ara

AnTuTu, Kasım ayının en performanslı Android telefonlarını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Popüler test aracı AnTuTu düzenli olarak yayınladığı en yüksek performanslı Andorid telefonlar listesini Kasım 2018 için güncelledi. Uzun süredir listenin tepesine hakim olan Snapdragon 845 daha alt sıralamalarda yer bulmaya başlamış.

    Kirin 980 zirvenin yeni sahibi


    Geçtiğimiz ay gibi bu ay da listenin ilk üç sırasına Kirin 980’li cihazlar hakim. Kirin 980 ile güçlendirilmiş Huawei Mate 20 serisinin tanıtılmasıyla liste oldukça farklı bir hal aldı. Huawei Mate 20, AnTuTu testinden aldığı 309,425 puan ile birinciliği ele geçirdi. Arkasından Huawei Mate 20 X 304,087 ile ikincilik, Huawei Mate 20 Pro ise 302,871 puan ile üçüncülük koltuğuna oturdu. Kısacası Kasım 2018’in en performanslı cihazlar listesine tam anlamıyla bir Huawei egemenliği hakim.


    Huawei’yi alt markası Honor'ın Magic 2 modeli takip ediyor. Beşinci sırada ise Xiaomi’nin güncellenmiş oyun telefonu Black Shark Helo bulunuyor. OnePlus 6T, ilk Black Shark, Nubia X, OnePlus 6 ve Xiaomi Mi 8 ile son bulan liste, tamamıyla Çinli firmalar ile doldurulmuş.


    Ayrıca Bkz.Snapdragon 855 en iyilere karşı

    Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Snapdragon 855 işlemcisini kullanan cihazlar gelmeye başladıkça bu liste de tekrar büyük değişikliklere uğrayacaktır. Ancak Kasım ayı için Huawei zaferi görünüyor.








  • dördüncü sıradaki ZTE değil haberi yapan arkadaş düzgün çevirmemiş.

    Honor magic 2 olacak o.Verdiğiniz kaynakta honor magic 2 olduğu da yazıyor zaten...

    https://www.gizmochina.com/2018/12/05/kirin-980-devices-head-the-list-of-antutus-top-10-devices-for-november/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    https://unite4buy.com/Huawei-Honor-Magic-2-antutu/





  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Uyarı için teşekkürler. ZTE Red Magic 2 ile karışmış
  • kirin 980 geçen yılın tepe işlemcisi sd 845 i kıl payıyla da olsa kesin bir şekilde geçmiş anlaşılan. ancak aradaki farkın az olduğuna bakılırsa sd 855 gene fark atacak kirine..
  • Haber içeriklerinde liste içerikli bir açıklama yapacağınız zaman karmaşık içerik yazmak yerine alt alta listeleseniz bizler için çok daha iyi olacaktır emin olabilirsiniz. Genelde bunu hiç kimse yapmıyor.

    1. Abc
    2. Abc
    3. Abc

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 855 gelene kadar böyle.

  • Huawei'nin benchmarklarda hile yaptığı haberlerinden sonra güvensek mi bilemedim.

  • Hepside çinli telefonlar Helal adamlara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.