Şimdi Ara

Türknet Memnuniyetsizlik Sonrası geçebileceğim Alternatif.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Arkadaşlar bir sürü konu açılmış olabilir baktım taradım ettim ama güncel olarak yardımınızı isteyeceğim.



    2-3 aydır sorun yaşıyorum türknette;
    33 gün internetsiz kaldım bir türlü kimse sorunumu çözmedi en son bir müşteri temsilcisi bayan 2 dkka çözdü o gün bugün soğudum aslında ve devamında bir sürü sorun gelmeye başladı.
    25 mblerde olan eski hızım 14 15 e düşürüldü konuşmama rağmen defalarca hallettik dendi pek hızla da işim yok aslında iş güç eve gidiyoruz 5 gibi 3 saat oyun oynayacağız 3-5 kere kopma yaşıyorum bunu bir türlü gideremediler yeni modem filan da aldım evde sıfır 1 yıllık yani kesin sağlayıcı ile ilgili bir sıkıntı var bir türlü çözüme ulaşamadım değiştirmek istiyorum 4 yıldır kullandığım türkneti ulaşamıyoruz filan can sıkmaya başladı tavsiyelerinizi alabilir miyim?

    fiber desteklemiyor evim.
    türknet eskiden vdsl adında yapa olarak 25 mb veriyordu
    İstediğim en önemli 4 şey var.

    1-) AKNsiz AKKsiz 30- ping (turknette 35 40 arası şuan speedtest)
    2-) Hız 16mb minimum
    3-) Aradığımda müşteri temsilcisi ilgilenecek ve sorunum hızlı giderilecek telesekreterli filan bir firma kesinlikle düşünmüyorum.
    4-) fiyat max 80 tl olacak taahüt filan sorun değil taahütsüz 4 senedir kullanıyorum zaten.

    Bunları alabileceğim firma adı önemsiz sorunsuz kullanabileceğim bir firma arıyorum yardımcı olabilir misiniz? kendim araştırdım yıl başını bekle diyor herkes ama sıkıldım yani







  • Oris-Milennicom

    Netspeed de ping sıkıntısı olabiliyor.

    Taahhüt veririm ve ping önemli değil diyorsanız en güzeli Superonline Fiberoptik

    89 liraya 1 yıl taahhütle 25 mbps AKK'sız internet veriyorlar.

    Ben eski adresimde 100 mbps 250 gb akk'lı kullanıyordum. Yurtiçi 4-5 ms pingler alırdım.Online Battlefield 1 oynadım çok fazla.Jitter,packet loss olmazdı hiç yağ gibi akardı.
  • kesinlikle millenicom denemelisiniz en iyi ping değerleri için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avatarınız altında türkneti önermişsiniz :) onlar gibi arayıp ulaşamayacağım veya 1 2 milyon abone yapınca sapıtacak bir firma ise uzak durmak istiyorum
  • yavuzyildiz kullanıcısına yanıt
    önermek değil hocam o kullanicinin şu anki kullandigi iss.Millenicom'a üşenmesem bende geçicem 69 liralık tarifesine.Hattım 95mbit destekliyor.Turknette akşamları ping sıkıntısı oluyor halen kalıcı bir çözüm bulamadılar.Millenicom,Superonline sunucularını kullanıyor yani tüm yurtiçi-yurtdisi trafigi superonline uzerinden o yuzden daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben türknetliydim. 2 hafta önce birden online oyunda kopma yaşamaya başlamıştım. o kadar uğraşmama rağmen türknet kendisinde sorun olmadığını söyleyip desteği kapatıyordu. ama benim sorunum barizdi bir tek ben oyunda 5 10 dk kalabaliyordum diğer herkes sorunsuz oynuyordu. ayrıca telefonda pc de bazı siteler açılmıyor ama 4k video rahat izleniyordu. anladıki türknet bunu çözmeyecek netspeede geçtim geçerkende portum ve hiçbir şeyim değişmediği için aynı sorunu yaşamaya devam ettim. destekle birebir konuşarak çözmeye çalıştık, onlara örnek gösterdim baktılar bugün ilk kez 4 saat oyunda kalabildim hala testlerim devam ediyor ama çözüldü gibi.

    sanırım verilen ip aralığında bazı kullanılan siteler serverler flood alıgılanıyormuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.