Şimdi Ara

TürkTelekom 100 mbit sınırsız 85 tl AKKSİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler az önce tahaaütüm bitti diye müdürlüğe gittim 57 tl kullandıgım 35 mbit 100 gb akk paketimi tahaaüt bitti diye 86 tlden veriyordular dedim bu kadar zam olurmu iptal ediyorum dedim hemen iptal birimine yönlendirdiler.100 mbit 50 gb akk paketi seçtim ocaktan itibaren akk kesin kalkıyor dedi ordan burdan duyduklarınıza inanmayın tamamen kalkacak dedi 85 tl 100 mbit sınırsız olucak ocakta hatta fiyatın yükselmeyeceginin garantisini aldım ses kaydı aldım fiyatta herhangi bir değişiklik olursa kanıt olur diye.

    Yani iptal edicem ve vodafone fiber var ona geçicem dedim böyle teklif sundu adamlar yoksa 150 tl gibi bir fiyat çekmiştiler ilk.



  • Taahhüt yaptıysanız zaten fiyat değişmez sizin için önemli olan yeni müşteriler için olan fiyat veya yeni paket seçecekler için nasıl olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Data

    Taahhüt yaptıysanız zaten fiyat değişmez sizin için önemli olan yeni müşteriler için olan fiyat veya yeni paket seçecekler için nasıl olacak
    Zaten yeni müşteri gibi muamele yaptı.Kapattım hattı ilk sonra yeniden aktif ettiler.
  • Harika fiyata harika bir paket almış olmuşsunuz, hayırlı olsun. Ben şu an devam eden taahütümde 88 tl veriyorum 50 mbit 200 gb akn'ye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.