Şimdi Ara

Skechers marka ayakkabıda meydana gelen deformeler ve hakem heyeti süreci

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba; yaklaşık bir yıl önce Skechers marka ayakkabı aldım, ayakkabıyı aldıktan 7-8 ay sonra üst kısmında soyulmalar başladı ve bu daha sonra yırtılma halini aldı. Geçen hafta, ayakkabıyı aldığım yere gittim ve durumu anlattım, onlarda inceleme için göndereceklerini söylediler. Dün cep telefonuma gelen mesaja baktığımda ise ürünün ayıplı mal olmadığı yönünde bildirimde bulunduklarını gördüm.
    Merak ettiğim husus; siz değerli arkadaşlarımın da başına böyle bir olay gelmiş miydir? İlgili şirket, açıkça karşısındakini enayi yerine koyuyor, 2015 yılında New Balance marka aldığım ayakkabım halen daha kullanılıyor.

    Daha önce giydiği ayakkabı deforme olup da hakem heyetine başvuruda bulunanların bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum.
    Herkese saygılar.



  • 6 ayı geçince lehine karar almak zor maalesef imkansız demiyorum. Şimdi 300 lira verdik 6 ay mı giyeceğiz diyebilirsin gayet haklı bir isyan ama kanun 6 aydan sonra ispat yükünü kullanıcıya yüklüyor. Hakem heyeti de ayakkabıyi bir bilirkişiye yani ayakkabiciya inceletir sonuç şans biraz .
  • Skechers marka ayakkabıda meydana gelen deformeler ve hakem heyeti süreciSkechers marka ayakkabıda meydana gelen deformeler ve hakem heyeti süreciSkechers marka ayakkabıda meydana gelen deformeler ve hakem heyeti süreci
  • hiç düşünme hemen başvur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertosman

    hiç düşünme hemen başvur
    İlginiz için teşekkür ederim, bu konuyla alakalı daha önce THH'ye başvuruda bulunmuş olup da olumlu karar alan/lar var mı ? Mesela, bilirkişi bu konuda neye dikkat ediyor ? 2015 yılında aldığım New Balance marka ayakkabı halen daha duruyor iken, alalı 1 yıl olmayan sckers marka ayakkabı harap oldu.
  • Bilirkişiye gidecek diye bir şart yok, ürünü toplantıya isterlerse ve heyet üyeleri göz ve el incelemesi ile yeterli kanaate ulaşırlarsa bilirkişiye gitmeden karar verebilirler.
  • Bende de Adidas’ta oldu iç astarı söküldü gönderdim kusur bulunamadı diyo bende daha alışveriş yapmam müşteri kaybederler
  • Az önce ayakkabıyı teslim aldım, maalesef ülkemizde hak aramandan mağduriyet ortadan kaldırılmıyor, ayakkabının iç astarı kendi kendine söküldü, kenarları deforme oldu, adamlar kullanıcı hatasına çeviriyor. Neyse, dilekçemi oluşturup hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum.
  • boynerden aldığım Skechers ayakkabı eşit büyüklükte değil, sağ daha büyük-üretim hatası var gibi. alalı 1 hafta oldu nasıl yol izlemeliyim.
  • Geçen sene başıma gelmişti. THH'den olumlu sonuç aldım ama benim ayakkabının yan kısmının taban ile birleştiği yerdeki iplikler kopmuş, o tarafı yarılmıştı. Süreç aşağı yukarı 4-6 ay arası sürmüştü. Bilirkişi olarak Ayakkabıcılar Odası başkanını tayin etmişlerdi ayakkabıyı doğrudan ona götürmüştüm. Kendisi benim yanımda 5-10 dk kadar incelemiş daha sonra heyete kanaatini sunmuştu.
    Bence THH'ye müracaat et çünkü neleri kabul edip etmeyecekleri farklılık gösterebiliyor. En azından denemiş olursun ve ihtimal dahilinde pozitif bir sonuç alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.