Şimdi Ara

Netspeed Geçiş sürecim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 28/11/2018 tarihi itibari ile ttnet taahhütüm biteceği için ve AKN konusunda belirsizlikler oldugu için netspeed'e geçmeye karar verdim.
    27/11/2018 tarihinde netspeed başvuru evraklarını doldurarak kargoya verdim. Kimlik fotokopimi de evraklara ekledim.
    Evimde sadece fiber altyapı olması nedeniyle diğer İSS'leri düşünmedim.
    29/11/2018 öğle saatlerinde netspeed'ten aranarak evraklarımın ellerine ulaştıgı söylendi.Aynı gün 16.00'da Turktelekoma giderek iptal dilekçemi verdim. dilekçemi verdikten hemen sonra evdeki internetim kesildi.
    30/11/2018 sabah saatlerinde turktelekomdan tekrar arandım; 75 Gb AKN, 24 Mpbs tarifesi için yaklaşık 57 TL fiyat verildi, netspeede geçeceğimden tekliflerini kabul etmedim. Aynı gün öğle saatlerinde turktelekom saha ekibi tarafından aranarak netspeed modem kurulumu için gelineceği söylendi. Arandıktan 30 dk sonra da ekip gelerek daha önce turktelekomda kullanmış oldugum tilgin marka modemi sökerek yerine Tplink Archver C5v modemi taktı, İnternetin de 1-2 saat içinde aktif edileceği söylendi. Buna müteakip yaklaşık 1 saat sonra da cep telefonuma netspeed kullanıcı adı ve şifre geldi. (modemde kullanıcı adı ve şifre girmedim, sanırım otomatik olarak çıkıyor veya gelen görevli girdi). Wi-fi şifresini girerek netspeed internetim başlamış oldu.
    Paketim fiber plus paketi yani 50 Mbps'e kadar, 200 GB AKN olan paket. AKN sonrası hız 24 Mbps'e düşüyor.
    Hız testlerinde nedense 16 Mbps'i geçemedim ancak daha sonra stabil hale gelir diye düşünüyorum, ilerleyen dönemde hız testlerini tekrarlamayı düşünüyorum.
    Netspeed kullanıcı adı ve şifresi aynı zamanda online sistemdeki kullanıcı adı ve şifresi. Online işlemlere ilk girdiğimde aktivasyon ücretinin fatura edildiğini gördüm. 75 TL ve sonra ödeme tarihi 18/01/2018
    Kullanımla beraber, fatura kesim tarihini bilmiyorum ama herhalde yeni fatura da buna eklenecek.
    Ttnet kullanmaktayken eski hattımdan nakil yapabilirdim ama iptal edince işlerin biraz daha hızlı olabileceğini düşündüğümden eski hattımı iptal ettim.
    Umarım hız ve stabilite konusunda bir sıkıntı yaşamam.



  • 24 mbps 57 tl iyiymiş aslında. Kota olayı kesinleşmis olsaydı keşke.
  • quote:

    Netspeed kullanıcı adı ve şifresi aynı zamanda online sistemdeki kullanıcı adı ve şifresi. Online işlemlere ilk girdiğimde aktivasyon ücretinin fatura edildiğini gördüm. 75 TL ve sonra ödeme tarihi 18/01/2018

    Sitelerine baktığımda 60 tl aktıvasyon ücreti 6 ay kalırsanız ödemiyorsunuz diye yazıyor. Sizin o ücret aktivasyon değil de modem ücreti olmasın?
  • Fiberde bu dediğiniz geçerli değil maalesef. 75 TL aktivasyon ücreti var ve 5 Aralıktan sonra 130 TL olacağı söyleniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.