Şimdi Ara

samsung türkiye'nin black friday rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Türkiye, online satış işini Dark aksesuar diye bir firmaya vermiş. Bunun sonucu olarak da hizmet kalitesi günden güne düşüyor.
    Yaşanan problemi aşağıda Ekşisözlükteki yazıdan aynen paylaşıyorum. Duyulsun , bilinsin ki bu firma kendine çeki düzen verene kadar online alışveriş için tercih edilirken birkaç defa düşünerek alışveriş yapalım.

    Ekşisözlük sayfası:https://eksisozluk.com/samsung-turkiyenin-black-friday-rezilligi--5860278


    "samsung türkiye'nin black friday kampanyası ile birlikte galaxy watch ürününe verdiği ucuz level u kulaklık hediyesine tav olup ilgili saati kendi sitelerinden almamla başlayan rezillik.

    olaylar şu şekilde gelişti;
    23 kasım cuma gecesi galaxy watch ürününü shop.samsung.com.tr sitesinden sipariş verip kredi kartı ödemesi ile satın aldım. 200 tl black friday indirimi ile birlikte kulaklık hediyesi de sepetime eklendi.
    cuma günü kargoya verilip cumartesi günü elime geçmesini beklediğim ürün salı günü hala ulaşmayınca siteleri üzerindeki hiçbir işe yaramayan canlı destek aracılığı ile durumu bildirdim.
    önce bana "siparişinizda hata oluşmuş , iptal olmuş" cevabı verdiler. böyle birşey olamaz, kabul etmiyorum dediğimde ise "mağdur olmayacaksınız, tekrar sipariş vermenize yardımcı olalım" dediler.
    ardından "yeni bir sipariş vermek istemediğimi" ilettim. bunun üzerine ise "siparişi iptal etmeden düzelteceklerini söylediler".

    bugün 29 kasım perşembe , neredeyse 1 hafta oluyor. samsung türkiye bir siparişi neredeyse 1 haftadır gönderemedi. ve bunun sebebi kendi sitelerindeki sipariş sisteminde yaşanan sorun.
    hiçbir özür yok.
    bu yaşanan gelişmiş bir ülkede sorumluluğunu bilen samsung yetkilileri ile yaşansa, eminim en hızlı şekilde kapıma kadar teslimatını aynı gün içinde yapar üzerine bir de ilave indirim/hediye verirlerdi."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmrmrmr -- 30 Kasım 2018; 8:6:46 >







  • 17 kasimda trendyol dan samsung s8 plus silicon kilif ve orjinal koruyucu cam baya bir indirime girdi.. bende hatta koruyucu camdan 5 tane aldim, 1 hafta sonra tedarik edilemiyor diye iptal edilip 50 tl indirim kuponu tanimladirlar peki dedim. Gecen hafta da 256 gb evo plus hafiza karti 299 tl olunca 50 tl de puan kullandim ve aldim, 1 haftadir siparis hazirlaniyor diye gosteriyor. Trendyol aradim yogunluktan dolayi gecikmeler yasaniyor ama gelecek dediler.. eger bugunde kargoya verilmezse baya bir ugrasacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.