Şimdi Ara

DJI kameralı dengeleyici aksesuarını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ticari Drone sektöründe lider durumda olan Çinli DJI, gimbal ya da dengeleyici sınıfında da beğenilen ürünlere sahip. Üst seviyeye hitap eden Osmo dengeleyici serisine şimdi kameralı kompakt bir model daha katılıyor.


     


    Osmo Pocket özellikleri ve fiyatı


     


    Genelde dengeleyici aksesuarları profesyonel içerik üreticiler için olduğu kadar amatör içerik üreticiler için de aranan aksesuarlar arasında. Çekim esnasında titreşimi azaltan veya yok eden dengeleyiciler net görüntüler elde edilmesini sağlıyor. Çok ucuz mekanik dengeleyicilerden pahalı motorlu dengeleyicilere kadar geniş bir yelpaze mevcut.


     



    DJI ise Osmo adlı serisi ile üst seviye çözümler sunuyordu. Yeni duyurulan Osmo Pocket hem küçük hem de diğerlerinden iki noktada farklılaşıyor. Bunlar kamera ve dokunmatik ekran.


     


    Lightning ve USB Tip-C bağlantıları sayesinde akıllı telefonlar ile kullanabileceğiniz Osmo Pocket bağımsız kullanım da sunuyor. 12MP çözünürlüğündeki kamerası ile 4K 60fps kayıt yapabiliyor ve 1 inçlik ekranından takip edebiliyorsunuz.


     


    Gimbal, 3 eksenli dengeleme yapabiliyor. Yazılım tarafında nesne odaklama, yüz tanıma, özçekim, panorama, hikâye modu, Pro modu ve time lapse özelliklerine yer verilmiş. Su geçirmez kılıf ve aksiyon kamerası tarzı stand yanında kullanım süresini iki saat uzatan kablosuz şarj kılıfı da mevcut. 350$ fiyat etiketi ile Osmo Pocket, 15 Aralık itibariyle satışa sunulacak.


     







  • Taşınabilir olması önemli ovuç içi kadar 4k 60 FPS çekiyor çekim kalitesi vs iyi durumda ise alınabilir gopro küçük ve şık bir gimbal var fazla dikkat çekmeden geldiniz yerleri çekbilceğimiz iyi alternatifli bir cihaz olmuş video kalitesi önemli tabi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar kompak ve iyi iş çıkaran bir cihaz geliştirmeleri inanılmaz. Amerika fiyatı onlar için uygun. Bize gelince az çok hangi fiyat aralığında olacağın tahmin edebilirsiniz.

    Her zaman ki gibi ucuz olmayacak...

  • Bgood kullanıcısına yanıt
    4 kez okudum ne dediğin anlaşılmıyor.

  • borukuzen kullanıcısına yanıt
    3000-3500 civarı gelir tahmini :/

  • ahmet_dpt A kullanıcısına yanıt
    Aliexpresteki yorumu türkçeye çevirmek gibi karmaşık :D

  • video kalitesi öenmli ama iş haricinde millet almaz bunu

  • Dji Osmo Pocket ürünler klasfotoda satışa sunulmuştur.

    Ürün linki osmo pocket

    DJI kameralı dengeleyici aksesuarını duyurduDJI kameralı dengeleyici aksesuarını duyurdu
    https://www.klasfoto.com.tr/urun/dji-osmo-pocket



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital_man -- 22 Aralık 2018; 14:0:11 >




  • Çok sağlam bir kasa yapmışlar, çekim kalitesi harika ötesi... Gece karanlığında bile hiç grain yapmadı kesinlikle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.