Şimdi Ara

IELTS VS TOEFL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • IELTS 7 veya toelf 80 almam gerekiyor en az. intermediate seviyesindeyim. Kaç ay çalışma gerektirir ? Sizce hangisine girmeliyim ? Toefl en son nisanda yapılıyormuş. IELTS hangi tarihlerde ?



  • Ieltsliz'in Ücretli essay writing geliştirmek 3 tane essay videoları mevcut paypal dışında satın alınmıyor 18 dolar normalde. bende Discussion ve opinion essay videoları mevcut ilgilenen olursa iletişime geçebilir.
  • ilets 7 toeflda yakalasik olarak 93 puana denk gelmektedir. bu sebeple sayet 4 saalik bilgisayar sinavi ile bir derdiniz yok ise toefl sinavini secmeniz sizin icin daha iyi olacaktir.

    her iki sinava da duzenli olarak ogrenci hazirlayan biri olarak soyleyebilecegim sey en az 4 ay kendinizi her bolum icin hazirlamanizdir. hazirlanmaniz icin gereken en ideal sure ise bir toefl deneme sinavina girerek, aldiginiz puan ile almak istediginiz puani karsilastirarak hazirlanma surenizi kararlastirabilirsiniz.
  • çoktembeladam Ç kullanıcısına yanıt
    hocam ielts genel ort. 6.5 ve writing'in 6.5 olması lazım. 7 değil yanlış olmuş . her section için 4er ay mı yoksa 4 aylık genel bi çalışma mı ? toefl reading çözdüm örneklerden. baya kolay geldi zorlanmadım. ama listening'i hiç denemeden zor geldi not tutmak vs. dolayısıyla. ielts reading toefl kadar olmasa da yine de kolay çözdüm. listeningte de 2 tane kaçırdım sadece. writing ve speaking sıkıntı benim.
  • çoktembeladam Ç kullanıcısına yanıt
    writing en az 6.5 almalıyım. genel ortalamam 6.5 olduktan sonra speaking 6 olsa da olur yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.