Şimdi Ara

Aquaman filmi hakkında ilk yorumlar paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Daha önce Batman v Superman ve Justice League'te sinemaseverlerin karşısına çıkan Aquaman, önümüzdeki ay vizyona girecek ilk bireysel filmi ile beyaz perdeye geri dönecek. DC Comics uyarlaması için meraklı bekleyiş devam ederken, ABD'de bir grup sinema eleştirmeni filmi erkenden izleme şansı yakaladı. Los Angeles'ta düzenlenen özel gösterime katılan eleştirmenler, film hakkında ilk yorumlarını sosyal medya üzerinden paylaştı.
     
    Batman v Superman ile start alan DC sinematik evreni, şu ana kadar Wonder Woman dışında eleştirmenleri pek de memnun etmemişti. Ancak DC filmleri Aquaman ile şeytanın bacağını kıracak gibi görünüyor. Zira Aquaman filmi hakkında paylaşılan ilk yorumlar oldukça pozitif.
     
    James Wan (Furious 7, The Conjuring)'ın yönetmenliğini üstlendiği Aquaman; soluk kesen aksiyon sahneleri, etkileyici görsel efektleri ve izleyicilere ilgi çekici yeni bir dünyanın kapılarını açmasıyla eleştirmenlerin beğenisini kazanmayı başardı. Birçok eleştirmen tarafından DC sinematik evreninin bugüne kadarki en iyi filmi olarak nitelendirilen Aquaman; Avatar ile Indiana Jones'un buluşması olarak tanımlanıyor. Ayrıca bir eleştirmen de Aquaman'i su altında geçen bir Star Wars filmine benzetiyor.
     
     
     
     
     
     
     
    Justice League'deki performansı ile beğeni toplayan Jason Momoa'nın bir kez daha başarılı bir performans çıkardığı söylenirken, filmin asıl yıldızının yönetmen James Wan olduğu vurgulanıyor. Epik bir hikayeyi başarıyla beyaz perdeye aktaran Wan'ın Aquaman ile bir süper kahraman filminin ötesine geçerek sinemaseverlere fantastik bir aksiyon filmi sunduğu belirtiliyor.
     
    Başrollerinde Jason Momoa'ya Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Willem Dafoe, Dolph Lundgren ve Yahya Abdul-Mateen II'ın eşlik ettiği Aquaman, 21 Aralık'ta vizyona girecek. 
     







  • Fragman yayınlaya yayınlaya filmi izledim ben. :)

  • Fantastik filmleri oldum olasi sevememisimdir..

  • Fragman çok iyi duruyor.

  • zaten yapımcılar filme güvenmeseler 1 ay önceden gösterim,fragmanlara boğma vs yapmazlardı

  • Fragmanı güzeldi. Deniz altında geçiyorsa her türlü izlenir.

  • Baya iyi yorum almış iyice merak ettim şimdi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu film DCEU'yu yeniden zirveye taşıyacak gibi duruyor. Aquaman gişede de yüzleri güldürürse, WB solo Batman filmi için çalışmaları hızlandıracaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DC'nin aslında Solo filmlerden yana sıkıntısı yok o konuda iyiler. Sıkıntı ekibi bir araya getirdiklerinde başlıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.