Şimdi Ara

BIOS Update

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Black friday indirimlerinde ryzen 5 2600' e takılacak anakart olarak msi x370 gaming plus aldım (hepsiburada). Fiyatı uygun yakalayınca kaçırmayayım dedim. Fiyat ben aldıktan sonra yükseldi orası ayrı. Fakat muhtemelen bios update yapmam gerekecek işlemcinin çalışabilmesi için. Elimde ilk nesil bir ryzen işlemci yok. Hepsiburadaya ulaşsam sizce bios update yaparak gönderirler mi? 2600 işlemci de vatan bilgisayardan alındı. Anakartın bios update ini vatana yaptırma şansım olabilir mi? İkisi de olmuyorsa bu işi kolay ve ücretsiz halletmenin bildiğiniz bir yolu var mıdır? Yanlış bilmiyorsam bazı anakartlarda işlemciye bile ihtiyaç duymadan sadece güç kaynağından güç alarak özel usb portuna usb bellek takılarak bios update yapılabiliyor. Aldığım anakartta bu özellik var mı anlayamadım. Yok galiba bulamadığıma göre.







  • Hepsiburada BIOS güncellemesi yapmaz. Sadece ürünü depodan alıp kutuya koyup gönderirler. Anakartı Vatan'dan alsan belki yaparlardı. Ama yine de bir şansını dene. Olmazsa AMD Türkiye'den AM4 sokette çalışacak bir APU talep et. Son seçenek ise anakartı servise vermek.

    Sizin bahsettiğiniz işlemci takılı olmadan BIOS güncellemesi yapma özelliği üst düzey, pahalı anakartların bazılarında var.
  • Servispoint'e yolla ücretsiz güncelleyip geri yolluyorlar.
  • Bende aynı şekilde muzdariptim. Görüntü gelmiyordu, 1. nesil am4 işlemci aradım pc tamircileri gezdim(30 40 kadar) bulamadım.Servise yolladım son çare. 10 gün oldu daha güncelleyemediler herhalde
  • Hocam teknik servis ücretsiz BIOS güncellemesi yapıyor. Kargo parası bile vermiyorsun.

    İletişim Bilgileri

    Servis Noktası A.Ş.
    Gülbahar Cad. Cem Apt. No:17 Mecidiyeköy - Şişli / İstanbul

    Telefon +90 212 288 42 30
    Faks +90 212 288 52 96
    Eposta bilgi@servispoint.com
  • Aldığım işlemciyi iade ettim arkadaşlar. İndirim görünce kaçırmadan almak için pek araştırmadan atlamıştım. Sonrasında OC performansının kötü olduğunu öğrenince iptal ettim. Ucuz x serisi anakartların genel olarak OC performansları kötüymüş. Şimdi ise anakart bakınıyorum. Nanokatalogda ucuza x370 ler buldum. 700 küsür liraya msi x370 gaming pro carbon ve asus prime x370 pro var. Veya 950 liraya asus rog strix x370-f var. Özellikle rog strixin aşırı iyi overclock kapasitesi olması ve am3 soğutuculara desteği beni cezbediyor. X470 yada b450 almamakla ne kaybederim? Değer mi bu kadar seviye düşürmeye? B450 almaya kalksam bu fiyatlara çok basit anakartlar bulabiliyorum çünkü. Misal 700 küsür liralara msi b450 tomahawk, 900 küsür liralara msi b450 gaming pro carbon. İkincisini belki bulabilirim diye umudum var hiçbir yerde de yok aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.