Şimdi Ara

Bütçe 2500 TL Arayış Hifi Ev sinema sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize merhaba zamanında z5500 zamanında özellikle burada çok sabahladim tabi yıllar geçti üstünden çıkan teknolojiler vs ardı arkası kesilmez.

    Sormak istediğim bir kaç soru var bilmeyen herkes gibi markaya bağlı haraket etmek maalesef en içgüdüsel yaptığımız haraket oluyor.

    Evimin salonu yaklaşık 25m2 kullandığım ses sistemi ilk evlenirken almıştık Samsung un hf5500 serisi Blue Ray li her neyse iyi diye söylemiyorum hiç memnun değilim

    Şimdi bu aralar arkadaşlar ses sistemlerine bakarken internetten Bide acouistimas 10 serisi bassa sahip olan series iii modelini buldum arkadaşta nedense fiyatı 1500 TL idi senin eski seri bir amfi ile 2250 TL ye verebileceğini söyledi tabi hiç anlamıyorum merak ettim baktım ki bu hoparlör un tizleri tekli normal leri çift li imiş ve direk düşüncem değişti

    Sonra internette özellikle hepsi burada.com da harman kardon hkts5 avr 151 setini gördüm heh dedim ki tamam kesin bu işimi görür fiyatta cazip sonrasında kullanan kullanıcı yorumu bulmak için çok çaba gösterdim insan merak ediyor sorunları nedir sıkıntı yaşayan varmı vs vs bunu kullanan kim var ise 2 sene sonra cihazın sorun çıkardığını söyleyip duruyor buda beni çok endişelendirdi açıkçası.


    Şimdi arkadaşlar ben sizden öyle bir ricada bulunacağım ki gerçekten nokta atışı yapabileyim sizin sayenizde.

    Ben sürekli Netflix izlerim PC den film atayım vs belki çok elzem film ler olacak ki ancak yapayım. Ama izlediğim film de inanılmaz bir ses kalitesi veriyorum beklenti yüksek ama maalesef bütçe kısıtlı

    Kurşun düşme sesi mermi sesi bunları geçiyorum ben insan nefes aldığı zaman boğazında oluşan arada bir o yutkunma sesini dahil aynı zamanda en ince hissiyatı verebilecek sesleri dahil duymak istiyorum

    Yardımcı olursanız tavsiyede öneride bulunursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar



  • Telefondan yazdığım için arkadaşlar bazı kelimeler otomatik değiştirilmiş ama anlaşılıyor
  • DeVil_BoZZo kullanıcısına yanıt
    hocam pm den mj attım
  • Cevapladim hocam teşekkür ederim en yakın zamanda Donus yapacağım
  • Hocam birebir seninle ayni durumdayim. Bana da saglam 5+1 sistem ve anfi lazim. Harman Kardonun hepsiburadakini bende takip ediyorum fiyati anfi ile fena degil fakat projeksiyon cihazina baglayacam anfiyi sistem kaldirir mi kaldirmaz mi? Bu sistem de filmlerde olan derinlik denen durum var mi yok mu? Bu konularda bilgim malesef kisitli. Guzel bir sistem ve anfi onerebilecek varsa cok sevinirim.
  • Detay vermeyi unuttum. Soundbar dusunmuyorum. Sistemim perde oldugu icin uygun degil 4 hoparloru de duvara asacam. %90 film izlemek icin kullanacam. Filmlerdeki o 5+1 ozellikleri ve derinlik ozellikleri seste benim icin onemli. Detay sesler. Butce 2500TL civari anfili olursa tadindan yenmez. Bir de yuksek cozunurluklu (yurtdisindan) bir projeksiyon cihazini anfiye baglayacam. Tesekkur ederim.
  • Merhaba arkadaşlar sizlere şöyle açıklaya bilirim anca , ben 2 sene ye yakın harman kardon 161s modelini ve hkts16 hoparlör takımını beraber aldım. Zamanla hoparlor takımını kule hoparlör ile değiştirdim ve şimdi yeni amfi siparişi verdim Amazon dan.

    Harman kardon dan fiyatına göre bence çok güzel is çıkarmış.

    Neden; amfi , hoparlör ,subwoofer , kablo ve center hepsini set ile birlikte uygun fiyata veriyor agiz tadıyla 5.1 keyfinite yaşatıyor. Ben hala subwoofer ve center kullanıyorum.

    Bmw araba markası senelerdir bu müzik sistemini kullanmış.

    Bu fiyatlara ikinci el değişik markalardan çok sağlam cihazlar bularak tabiki yakalarsınız birazda şans işi.

    Tavsiyem alacaksanizda biraz daha bütçeyi sıkarak en az hk 161s serisini alın.

    Media marklar ara sıra güzel kampanyaları var , ikinci el temiz uygun fiyatlarda mevcut.
  • Bu arada benim kullandırım cihaz hiç ariza yada sıkıntı çıkarmadı, hoparlör leri duvara asmak için kutu içinden bütün aparatlar çıkıyor vidasina kadar , kullandiklari kablo kaliteli ve gerektiği kadar uzun .
  • Allah ım ne kadar mutlu oldum şu an anlatamam sabahtan beri konuya bakıyorum kimse cevap yazmamış üzüldüm yaw dedim nerede ilgili arkadaşlar.

    Şu anki düşüncem yarın bir arkadaş ile görüşeceğim bu konuda ki telefon numarasını verdi sağolsun bende biraz daha araştırma içerisine girdim HKTS30 serisini buldum buna birde AVR lazım sanırım Anfi mi amfi mi ikisinden biri işte. :)

    Direk ona şağıda ki soruyu sordum :D

    quote:

    Merhaba hocam ürünü almak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.
    Ben istanbuldayım siz izmirde :)
    Sormak istediğim bir kaç sorum var rahatsız etmez isem sizi eğer ki. Daha önce hiç bu şekilde ses sistemi vs kullanmadığım için aklımda ki tüm soruları sormak isterim.
    1 - Ürünü neden satıyorsunuz ?
    2 - Ürünün Garantisi, Faturası Mevcut mu.
    3 - Evim 25m2 salona sahip bu ürün yeterli olur mu ?
    4 - Beklentim Netflix den sürekli dizi ve film izlerim izler iken Bose dinlediğim için örnek veriyorum o Heyecan hissiyatini yaşatabilir mi ? Yüksek ses olarak demiyorum inanılmaz net ve gerçekçi Dolby olarak demek istedim.
    5 - Bu ürünü kullanabilmem için herhangi bir Amfi ye ihtiyacım var mı ?
    Bir kere ürün alıp yıllarca kullanmak istiyorum HKTS5 - 9 - 16 - 30 aralarında ki farkları hiç bilmiyorum o yüzden sormak istedim. Eskiden Z5500 kullanırdım PC olarak ama tabi şimdi TV ye bağlayacağım için herşeyim TV oldu :)



    Bakalım cevap ne gelecek bu saatte de yazmak istemedim. Heyecan ile beklemedeyim. Tabi konu hakkında çok daha bilgili arkadaşlar vardır çok geç kalınmadan onlarında fikirlerini almak çok iyi olacaktır cevap veren arkadaşlara da çok çok teşekkür ediyorum. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deh 9300

    Bu arada benim kullandırım cihaz hiç ariza yada sıkıntı çıkarmadı, hoparlör leri duvara asmak için kutu içinden bütün aparatlar çıkıyor vidasina kadar , kullandiklari kablo kaliteli ve gerektiği kadar uzun .
    Hocam cevabınız için çok ama çok teşekkür ederim aşağıda ki sorulara cevabınızı o kadar merak ediyorum ki anlatamam sonunda istediğim cevabı vermişsiniz.
  • DeVil_BoZZo kullanıcısına yanıt
    Eywallah , hkts 30 dinlemedim ama serisinde diğerlerinden daha iyi olduğu kesin , ürün set halinde temiz ise dinleyerek almanız mümkün.

    Tabiki amfi şart, Bu işin kaptanı her şeyi o bilir oyapar.

    Size tavsiyem istanbuldasiniz galiba bir sürü bu işi yapan mağazalar var gidin birebir görüp dinleyin demo yapın zaman harcayın hem tecrübe edinir hem kulak zevkinize göre hareket edersiniz. İlk girdiğiniz mağazada üzerinizde para hazırsa eli boş çıkmazsınız, gerekirse üzerinize para almayın ilk etapta ;)

    Bende Netflix den film izliyorum hem görüntü hem ses de 1 numara ama ses sistemi yoksa neye yarar , alırsanız seti bu ise meraklıysanız izleme oranı ikiye çıkar ondan sonra hadi hayırlısı ,
  • Tesekkurler Hocam bu sekilde yapilmasi mantikli gozukuyor. Dun bu islerden anlayan bir arkadasima sordum. Bana ev sinema sistemi ile evde muzik dinlemek icin gerekli ses sisteminin hem hoparlorde hem de amfi de cok farkli oldugunu soyledi. Ben Denon,Marantz bakiyordum amfi olarak fakat onlar da muzik konusunda cok iyiymis. Acikcasi ben muzik yerine film izlemeye yonelecegim icin Istanbulda bu isi yapan dukkanlara gidip karar vermek mantikli olacaktir. Fakat burda ses sisteminden memnun olan amfisinden memnun olan birileri varsa ev sinema sistemleri icin bazi markalari veya modelleri onerebilrse bizde bu konuda yardimlarini bekliyoruz. Tesekkurler.
  • güncel
  • HiFeLiFE H kullanıcısına yanıt
    Markadan ziyade bütçe önemli, Denon sinama amfisinde iyidir talepte gören bir ürün giriş seviyesi x1200 ,x1300 ,1400 ,x 1500 diye gider aralarında çok fark yoktur . Hoparlor de derya deniz Dalı marka giriş seviyesi zensor kullanıyorum bence güzel ürün fp ürünü ve bunun gibi Heco larda tutulan ürünler arasında.



    Ama ne kadar bütçe olursa okadar karşılığını almak mümkün,



    Bu arada elimde Harman kardon 161s serisi mevcut ilanı var düşünen olursa pm atabilir
  • bende aynı şekilde sistem bakıyorum harman kardon 161s yada 171s in fiyatını düşmesini bekliyorum.
    sahibinden de harun inaç -Professional Electronic diye bir sayfa var burada ucuz ama güvenilirmi bilen arkadaşlar varsa yarumlasın. saygılar.
  • savais kullanıcısına yanıt
    Beni arayın Beyfendi yardımcı olacağım.

    Best Regards
    Saygılarımla,

    Harun İNAÇ
    GENEL MÜDÜR

    Professional Electronic
    Profesyonel Ses, Işık, Görüntü, Güvenlik ve Ev Otomasyon Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti.


    Adres: Akarca Mahallesi Mustafa Güçeri Caddesi No. 28/4 Erdem Yuva Evleri K.29 NO.203 Kdz.Ereğli / ZONGULDAK / TÜRKİYE
    Şube: Cumhuriyet Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi Güngör Apt. No.52 Daire.3 Alanya / ANTALYA
    Tel: +90 552 354 77 50

    V.D. KDZ.EREĞLİ V. NO. 44383983338

    GSM. +90(532) 569 88 81
    Tel&Fax.+90(372) 312 46 54

    Web.http://professionalelectronic.sahibinden.com
    Web.https://professional-electronic.com/

    (Professional Ses, Işık, Görüntü ve Güvenlik Sistemleri Grubu)
    Mail. satis@professional-electronic.com
    Mail. haruninac66@gmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.