Şimdi Ara

Cihazınız Kayıt Dışı SMS geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar n11 üzerinden Huawei Mate 10 Lite telefon aldık. Telefon ithalatçı garantili. Kullanmaya başladıktan bir kaç gün sonra "*** imei no'lu cihaz kayıt dışı olduğu için .... tarihinde kullanım dışı kalacaktır. Lütfen satın aldığınız yere basvurunuz" şeklinde SMS geldi.

    BU durumda ne yapmamız gerekiyor. Satıcı 10 gün içinde BTK tarafından otomatik kayıt yapılacak ve problem çözülecektir diyor. Bu normal bir durum mu.

    Birde kayıt şu anki sim kartımız için mi yapılıyor. sim kart değişiminde tekrar aynı sıkıntı oluşacak mı.

    Yardımcı olursanız sevinirim



  • Merhaba calwincalwin,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • Kayıt meselesi normal bir durum yakın zamanda kayıt yapılır muhtemelen. Ayrıca sim kart için değil cihaz için kayıt yapılıyor sim değiştirmeniz farketmiyor aynı şekilde kullanmaya devam edersiniz.
  • "Ürün hat takıldıktan 10 gün içinde BTK tarafından otomatik olarak kayıt altına alınacaktır" ve "Kayıt otomatik olarak tüm simler de çalışacak şekilde BTK tarafından yapılmaktadır. " şeklinde cevap vermiş satıcı. Sanırım bu durum normal gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.