Şimdi Ara

Multimedya Bilgisayar ile alakalı ürünlerden uzak durun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    27/11/2017 11:32:40 Tarihinde YeniSey(derin bilgisayar) Adlı mağazadan 147,33TL Mouse almıştım.

    Multimedya Bilgisayar ile alakalı ürünlerden uzak durun.



    Mouseyi aldığımda indirim vardı başka bir mouse daha aldım o gün hiç kullanamadım razer aldığım icin ona sıra gelmedi, yaklaşık 2 ay önce bir denedim baktım mouse seke seke gidiyor donuyor oyunlarda, kilitleniyor , kablolu mouse takıyorum ikisi takılı kablolu oynuyor kablosuz kilitleniyor farklı en az 5-6 cihazda denedim (bilgi işlem uzmanıyım elimden cok pc geçtiği icin hepsinde denedim virüs olma şansı olmasın diye, kendi bilgisayarım da gt 75vr 1080 li bir laptop yani donması filan komik.),donmaya devam ediyor.

    Neyse Derin bilgisayara ulaştım sağolsun faturamı kaybetmiştim yenisini gönderdiler garantiye göndermek istedim multimedya kargo ücretini siz ödeyeceksiniz dedi tamam dedim baktım 30 liralar cıkıyor, derin bigisayarı aradım dedim böyle böyle bunu kullanamadım hiç bozuldu ne yapayım, bir kadın vardı kargo ücretini öderseniz biz göndeririz dedim tamam eyw. en azından onlara indirimli gönderebiliyorum (meğerse zaten ücretsiz kabul ediyorlarmış karşı ödemeli ordan 22 tl ), ürünü gönderdim aradım multimedyayı orda bi dallama var afedersiniz 60 yaşlarında öyle kardeşim böyle hacı böyle müdür saygısız dağ adamının teki, dedi anakartı değiştirdik bilader filan dedim tamam usta calışsın yeter.
    ürün geldi, pcme taktım aynı şekil hiç bir değişiklik yok !(3 adet farklı laptop ve 6 adet farklı masaüstünde denedim (programlı programsız))
    şimdi tekrar gönderdim 22 tl daha ödedim (44 tl oldu , bir dahakini ücretsiz gönderebiliyormuşum onu öğrendim en azından oda bişey)
    Aradım dedim böyle böyle cihazım gelmiş durumu nedir anakartı değiştirmiştiniz (ki yalan bence değişen bişey yok) sorun devam ediyor yok hacı öyle şey mi olur, yok yeğenim böyle, "usb soketini değişin" dedim ne biliyim bişeyler yapın yani ürünüm sağlam gelsin, "usb soket kaç para yok o aktivasyonlu 90 lira filan filan", dedim usta ben bilmem cihazımı yaptırın getirin ben onu bunu bilmem, "sen benim muhattabım değilsin benim muhattabım derin bilgisayar kardeşim hacım vs gibi" boş boş konuştu ya tam esnaf ağzı bu 60 yaşında oldugunu iddaa eden amcayı oraya kim koyduysa o da sorunlu yada babası filan bu amca.

    Sonuç olarak Multimedya bilgisayarı kötülemek değil amacım sadece bişey aldığınızda başınıza gelecekleri merak ediyorsanız sadece
    Telefon: +90 212 477 44 74 Faks: +90 212 477 85 84
    burayı arayın teknik bölüme aktartın kendinizi ne kadar yeteneksiz, bilgisiz, laubali ve saygısız birileriyle muhattap olacağınızı göreceksiniz.

    aklıma geldi bak gene sinir oldum adama diyorum ki 44 tl kargo verdim bak usta sunu yapın lütfen, banane diyo bana mı verdin parayı kargoya vermişsin ya cıldıracam elim ayağıma dolandı dua ediyorum inş bozuk gönderirler tekrar da tüketici hakem heyetine başvuracağım 3. oluyor cünkü.

    Not: Derin bilgisayar ile ilgili bir sıkıntım yok ordaki arkadaşlar da onların ne kadar ... olduğunu farketmiş ve biliyor yardımcı olacaklarını söylediler.

    A4TECH - AVERMEDİA - BLOODY - BUFFALO - CREATİVE - OCZ - PLATRONICS - TOSHIBA
    Bu firmaların garanti ayağına destek oluyor. dikkatli olalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzyildiz -- 23 Kasım 2018; 9:50:12 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.