Şimdi Ara

SUPERONLINE AKK'yi KOŞULSUZ ŞARTSIZ KALDIRIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
10.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    İSTANBUL (AA) - Turkcell, 1 Ocak 2019 itibarıyla hizmet verdiği iki milyondan fazla ev ve iş yerinde Adil Kullanım Kotası (AKK) uygulamasını sona erdirecek.

    Turkcell tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) 2016'da yayımladığı düzenlemeye uygun olarak internet otobanlarındaki limitleri kaldıracak.

    Böylece 1 Ocak itibarıyla, Turkcell'in hizmet verdiği iki milyondan fazla ev ve iş yerinde AKK uygulaması sona erecek.

    Turkcell, limitsiz internete geçişte de müşterilerini herhangi bir koşul, şart sunmadan limitsiz internetle buluşturacak. Yeni dönemde Turkcell, tüm kurumsal ve bireysel fiberin yanı sıra DSL kullanıcılarını da gerçek limitsiz kullanıma taşıyacak.

    Yeni dönemde tüm Turkcell kullanıcıları, hızları düşmeden internete bağlanmaya devam edecek. Bunun için, bir sözleşme ya da dilekçe olmadan kullanıcılar sistem tarafından otomatik AKK'sız döneme geçirilecek.



    - "Müşterilerimize kafa karışıklığı yaratmayacağız"

    Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, AKK'sız yeni döneme geçiş öncesi müşterilerine kafa karışıklığı yaratmadan ve formalite yaşatmadan gerçek limitsiz internet kullanımı yaşatacaklarını dile getirdi.

    Dijital altyapı ve teknoloji sağlayıcısı olma vizyonuyla Türkiye'nin dijital ekosistemini güçlendirmek ve çeşitlendirmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Erkan, şunları kaydetti:

    "Türkiye'nin geleceği ve menfaatleri için dijital dönüşümün kaçınılmaz olduğunu hep birlikte görüyoruz. Dijital dönüşümün ve dijitalleşen dünyanın havası suyu da hiç şüphesiz ki internet bağlantı hizmetleri diyebiliriz. Biz Turkcell olarak 1 Ocak itibarıyla Turkcell'li iki milyondan fazla ev ve iş yerinde, dijital ekosistemde diledikleri gibi yaşayabilmeleri için daha önce de sonuna kadar desteklediğimizi belirttiğimiz AKK'sız internet kullanımını başlatıyoruz. Mevcutta, AKK tekliflerinde bulunan müşterilerimizi ek paket, ek fiyat, hediye gibi kavram karmaşasına sokmadan net bir şekilde AKK'sız internet dünyasına geçiriyoruz."

    Erkan, hem var olan hem de Turkcell'e yeni gelecek müşterilerin bu dönemle birlikte gerçek limitsiz internetin keyfini süreceğini ifade etti.

    Müşterilerin hayatlarını her alanda kolaylaştırmak için çabaladıklarını, onların talepleri doğrultusunda paketler hazırladıklarını vurgulayan Erkan, "Bu geçiş sürecinde de yine müşterilerimizin limitsiz tarifelere geçişlerini gerçekleştireceğiz fakat bu çözümlerin nihai çözüm olmadığını da her fırsatta dile getiriyoruz. Ülkemizdeki internete erişim maliyetlerinin düşürülmesi ve yüksek hızda internetin tüm Türkiye'ye en kısa sürede yayılabilmesi için ortak fiber altyapı kurgusunun bir an önce hayata geçmesi gerekiyor." değerlendirmelerini yaptı.



    Kaynak:https://www.aa.com.tr/tr/sirkethaberleri/bilisim/turkcell-adil-kullanim-kotasi-uygulamasini-1-ocakta-kaldiriyor/647400

    Edit: Kaynak değiştirildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archmeister -- 21 Kasım 2018; 13:49:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Vodafone dan aynı hareketi bekliyorum
  • ttnet kullananları gözü yaşlı
  • Pek inanasım gelmiyor heleki bunu bu firma yapıyorsa. Bakalım ne olacak. Teşekkürler haber için.
  • Farklı video mu izledik, akn isim değiştirip KOTA oluyor diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin artık şu ocak çok heyecanlandım
  • Bu fiyatlara akk olmaması gerekiyor zaten
    SUPERONLINE AKK'yi KOŞULSUZ ŞARTSIZ KALDIRIYOR
  • rideordie kullanıcısına yanıt
    Haberin asıl kaynağı Anadolu Ajansı. Net bir şekilde tüm mevcut kullanıcılarımızı kotasız yapacağız denilmiş:

    quote:

    https://www.aa.com.tr/tr/sirkethaberleri/bilisim/turkcell-adil-kullanim-kotasi-uygulamasini-1-ocakta-kaldiriyor/647400
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxe

    Bu fiyatlara akk olmaması gerekiyor zaten
    Bu listeye nerden buldunuz bilmiyorum ama böyle bir tarife görmedim hiç, şuan 50mbit AKK siz sınırsız Platin paket 169 TL. Müşteri hizmetleri ile görüştüm taahhütüm bitti beklemedeyim 50mbit 125AKN kullanıyorum, faturada taahhütsüz 129 TL olarak tarifeniz güncellenecektir diyor.
    Yılbaşına kadar, taahhüt yenilemiycem AKN kalkarsa benim pakette 129 a 50mbit sınırsız devam ederim.




  • AKK yok diyor ama Bip de kotadan yemez diyor AKK yok ama kota olacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plusnettr

    AKK yok diyor ama Bip de kotadan yemez diyor AKK yok ama kota olacak
    Açıklamayı okudum, hiç koşul şartsız AKN lilerin AKN leri kalkacak. Taahhüt bitene kadar, ondan sonra ki paketlere bakmak lazım tabii.
  • Uzun süre önce 24mbps üstü AKKli tarifeleri kaldırmışlardı zaten. Az sayıda kalan 24+mbps AKKli tarifeleri olanların evet şimdilik kısa bir süre kotasız olacak ama tarifeleri bitince görücem ben onları
  • Yılbaşına yakın taahhütü biten kişiler düşük hız yüksek fiyat vs veriyorlarsa bence yenileme yapmasınlar. Hiçbir firmaya güvenmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin güzel düzenlenmiş, bilmediğimiz hiçbir yeni şey söylenmemiş aslında. Mevcut kotalılara sınırsız tarife önerilecek kısacası ki önermeye başladılar bile. 50mbit 150akk'lı paketim bitiyor, yerine 25mbit sınırsız önerdiler. Bakalım hiç sanmıyorum ama yeni paketler duyurulursa bir de onları görip öyle değerlendirmek lazım.
  • 100mbps 150gb kullanıyorum 120 tl gibi bir rakama bi de samsung grand prime plus telefon vermişlerdi bu seneki tahattüte.bakalım ne olacak şimdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Father Torque

    Metin güzel düzenlenmiş, bilmediğimiz hiçbir yeni şey söylenmemiş aslında. Mevcut kotalılara sınırsız tarife önerilecek kısacası ki önermeye başladılar bile. 50mbit 150akk'lı paketim bitiyor, yerine 25mbit sınırsız önerdiler. Bakalım hiç sanmıyorum ama yeni paketler duyurulursa bir de onları görip öyle değerlendirmek lazım.
    Aynı durumdayım, benim taahhüt bu ay başı bitti, bu ay yenilemedim, Aralıkta da yenilemiycem, faturaya paket ücretiniz 129 Tl olarak güncellenecektir diye yazmışlar.
    Eğer yılbaşından sonra AKN yi kaldırırlarsa benim pakette 129 Tl ye devam ederim taahhütsüz 50mbit için.
  • İşte bu, fiyatlar ne durumda onlara da bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mixenon

    Bu listeye nerden buldunuz bilmiyorum ama böyle bir tarife görmedim hiç, şuan 50mbit AKK siz sınırsız Platin paket 169 TL. Müşteri hizmetleri ile görüştüm taahhütüm bitti beklemedeyim 50mbit 125AKN kullanıyorum, faturada taahhütsüz 129 TL olarak tarifeniz güncellenecektir diyor.
    Yılbaşına kadar, taahhüt yenilemiycem AKN kalkarsa benim pakette 129 a 50mbit sınırsız devam ederim.

    Alıntıları Göster
    https://www.superonline.net/kampanyalar/vdsl-kampanyalari/super-hizli-internet-yalin-vdsl-firsat-kampanyasi




  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    Aynen devam et. Hem istedigin zaman cikabiliyorsun.

    Ama 2senelik sozlesme oneriyorlarsa 99ve alti fiyat onerirlerse gecin. Onun haricinde gecmeye gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.