Şimdi Ara

Xbox one x konusunda yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar herkese merhabalar.
    Aradim ama tam tatmin edici cevap bulamadim soruma.

    Su anda ABD`deyim yuksek lisans ogrencisi olarak ve okulun bitmesine daha 1 sene var. Malum black friday ayagina bir konsollara bakayim dedim. 199$ a xbox one s ve ps4 slim var. PS4 slim daha cazip geldi donerken satip pc parcalari getirecektim.

    Sonra acaba xbox x alsam ve pcden vazgecsem nasil olur diye dusunmeye basladim. Sorun su ki su an elimde 1080p bir plazma var dandik 75 dolara ikinci el almistim. Muhtemelen TR`ye dondukten sonra 1 sene kadar daha 4k tv olmayacak elimin altinda. Kisaca xbox one x alsam 1080p tvde bariz bir sekilde ps4 slimden farki olur mu? Eger cok bariz fark olur ise pc fikrinden vazgecip xbox one x`i getirecegim trye. Ama bariz fark olmaz ise ps4 slim alip gelirken getiredebilirim satadabilirim.

    Neden soruyorum yas 35 :) En cok oynayabilecegim zaman bu 1 sene. 1080p tvde degmez ise yari fiyatina ps4 slim almayi dusunuyorum. Tesekkur ettim



  • Yok o kadar bariz bir fark olmaz bence, ikiside 1080p vericek sonuçta. Kaplamalarda birkaç tık daha iyi olur benim görüşüm onex. Şshsen ben onex alırdım. Varsın 4k tvyi sonra alırsın zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vay be adam 35 yaşında hala öğrenci helal olsun

    Soruna gelecek olursak bu saatten sonra Xbox One X hariç başka konsola para verme. 1080p de kullansan bile en iyi görüntü kalitesini sadece one x de alabilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p için de one x almalısınız. Kaplamalar detaylar vs çok daha net çünkü görüntüyü 4k dan 1080p ye sığdırıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstte de yazıldığı gibi hangi ekran bağlı olursa olsun eğer oyun one x de 4k veriyorsa otomatikman ekranın çözünürlüğüne 4k dan indiriyor bu olaya downsampling deniliyor.kisaca anti aliasing açmış gibi net ve keskin oluyor diğer konsollara göre.mesela bi oyun ps4 de 1080p ise one x ile aynı oyunu 1080p monitörde açınca daha keskin ve güzel görürsünüz.fps e bir katkısı var mı bilmiyorum ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle yaş ve oynanabilecek süre meselesine alındım :) insan eşiyle bile oynuyor yani(ben 35, eşim 32 yaşında)...
    öte yandan one x, 1080p ekran ile bile farkedilebilir bir fark yaratır bence... sonuçta dinamik ayarlı oyunlar slim ps4 ile direkt 1080p veremiyor modern oyunlarda... özellikle de getirip satmak gibi bir fikir varsa pro yada x almak daha mantıklı...
  • Tum cevaplar icin tesekkur ederim.

    @Hellknight69 burs denk geldi ogrencilige geri donduk diyelim 12-13 sene sonra . Ama cok ozlemisim diyemeyecegim calismak daha kolay geldi ogrencilikten kafa almiyor artik

    Anladigim kadariyla degecek bir fark var ortada. PS4 Slim 199 dolar orumcek adam veriyor ustune 60 dolar hediye ceki, xbox one 399 dolar PUBG veriyor ustune 120 dolar hediye ceki. Bunu yapan tek yer var ne kadar stok olur bilmem ama artik hangisi denk gelirse.

    @GCGorusu hocam forumda yazilarinizi okudum gayet bilgilendirici Xbox konusunda. Derdim yas degil tabiki zaman yoksa her yasta oynanir. Bir de TRye getirisem satmaya ugrasmam. Tereddute dusuren olayim strateji oyunlarindan da vazgecememem. O nedenle aleti burada satip orta-ust seviye pc parcalari mi alip donsem diye tereddut ediyorum.
  • Plan disina cikarak Xbox one s 1tb alarak noktaladim. Alacagim 2 oyun vardi NBA 2K19 ile RDR2.

    Nba 2k19 bundle denk geldi $225`a vergisi ile $246 oldu. $50 hediye ceki verdi ona rdr2 alip noktalayacagim ikisi bana bir sene yeter. Toplamda 2 oyunla birlikte asagi yukari 250 dolara gelmis oldu.

    Online isine dadanirsam onumuzdeki gunlerde rahatsiz ederim yine. Tavsiylere icin cok tesekkurler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subsonic -- 22 Kasım 2018; 9:53:12 >
  • subsonic S kullanıcısına yanıt
    hediye çekini neresi veriyor bende ona göre alışveriş yapayım xbox one x almayı düşünüyorum
  • Ben abd deyim. Eger abdde iseniz gamestop rdr2 li x modelini 399 dolara verio 50 dolar hediye ceki veriyor.

    Bir de kohls da var. Pubg li 399 dolar 120 dolar hediye ceki veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yaş 45, ilk kez XBoxOneX Forza Horizon Bundle konsol aldım(Kendime değil 7-10 yaşlarındaki oyun delisi-cep telefonundan oynuyorlar- iki oğlum için). Oyun 65GB ve bunu konsol üzerinden indirmem isteniyor. Oyunları pc'den indirip örneğin harici bir disk ya da usb bellek ile xbox one X hafızasına gönderip oradan kurma şansım yok mu? Cihazın kablolu indirme hızı çok yavaş geldi. AC(5G) kablosuz üzerinden bağlanıp indirmeye başladım. ADSL 16Mbit hat ile bu oyunu indirmem herhalde 2 günden daha uzun sürecek gibi. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Hepinize iyi akşamlar dilerim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mixed_mind

    Benim yaş 45, ilk kez XBoxOneX Forza Horizon Bundle konsol aldım(Kendime değil 7-10 yaşlarındaki oyun delisi-cep telefonundan oynuyorlar- iki oğlum için). Oyun 65GB ve bunu konsol üzerinden indirmem isteniyor. Oyunları pc'den indirip örneğin harici bir disk ya da usb bellek ile xbox one X hafızasına gönderip oradan kurma şansım yok mu? Cihazın kablolu indirme hızı çok yavaş geldi. AC(5G) kablosuz üzerinden bağlanıp indirmeye başladım. ADSL 16Mbit hat ile bu oyunu indirmem herhalde 2 günden daha uzun sürecek gibi. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Hepinize iyi akşamlar dilerim..
    yapıla biliyor ama baya bir bilgi sayibi olman lazım proxy ve pc ye web server kurarak :D oyunun dosyalarını yönlendirme ile.
    önceden indirdigin oyun dosyalarını göstererek kura bilirsin.
    baya bi ugraştırıcı iştir ilk önce xbox proxy ile pc üzerinden baglayıp
    oyun link lerini çıkarıyorsun
    sonra pc ye download ediyorsun
    sonra aynı ilem yönlendirme ile o dosyaları neten çekiyor gibi xbox gösteriyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.