Şimdi Ara

Sıfır Tiguan Boyalı Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2013 yılında VW İstanbul Rekor Otomotiv'den sıfır Tiguan almıştım. 5 yıl geçti. Araç kampanyalarından faydalanayım diye Nissan ve Fiat bayilerine gittim. Benim aracı takasa vermek için kontrol ettiler ve iki firma da aracın sol ön kapısının komple boyalı olduğunu söyledi. Tabi şok oldum. Aracın ilk sahibiyim ve çok şükür herhangi bir kaza yapmadım. Aracı benden başka gün içi harici kullanan da olmadı. Sonuç olarak sıfır aldığım araç boyalıymış. Başıma geldikten sonra araştırdım, yüzlerce insan bu durumu yaşamış. VW'ye olan güvenim kalmadı tabii. Twitter ve şikayetvar üzerinden durumu bildirdim. Bugün VW Diyalog tarafından arandım. Bir de bizim bayi baksın araca dediler. Hafta içi bir de Vosmer'e götüreceğim. Sonuç ne olur bilmiyorum ama sıfır araç alırken bile kontrol ettirmek gerekiyormuş, bu da bana ders oldu. Sizlerin de aklında olsun.



  • Sonuç belli fabrika cift kat boya yapmış diyecekler...

    Elinize rapor tutuşturacaklar olup bitecek.

    Yada aracı onlara satıp galeri fiyatından kurtulcaksınız birazdaha direnip piyasa fiyatına cekeceksiniz.



    Vw grubunda bu olay diger markalara göre çok yaşanıyor fakat diger markalarıda ele alırsak onlardada bu durum yaşanıyor...



    Sıfır focus aldım, almadan belirttim boya kontrolü yaptırcam bir arkadaş çagrın bakalım dedim, buna istinaden aldıgım bayi tırdan indirildikten sonra bizde kontrollerini yapıyoruz dedi. Bakmak istiyorsanız elbette baktırırız dedi.

    Baktırdım hiç bir yerinde çok şükür sıkıntı çıkmadı...



    Diyecegim şu bayilerde kontrolden geçiriyor kim yerse ona iteliyorlar. Motor şanzıman kapalı kutuyu kimse anlamaz.



    Türkiyenin imajından kaynaklı.

    Sıkıntılı arabaları türklere gönderiyorlar artık burda hukuk mücadelesini veriyoruz..



    Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı VW Akkar Oto da başımıza geldi. Tavan boyalı Jetta satmışlardı bir aile dostumuza. Sizin gibi bizde şikayet ettik, aynı size dedikleri gibi gelin biz bakalım dediler gitti baktılar ''Evet Tavan Boyalı'' dediler. ''Ee'' dedik siz boyatmışsınızdır bizde böyle bir şey olmaz dediler geri geldik. Araba yok parasına gitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.