Şimdi Ara

Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.960
Cevap
184
Favori
176.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam içerikleri izleme ile ilgili sorun yok. Olay içerikler izlenirken süre yazan ekranda hd veya uhd logosu olup olmaması. Samsungların amazon uygulamasında süre barında içerik kalitesini gösterme olayı yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    Sizdeki televizyonun aynısı bende de var (UE55RU7400U) ancak hdr filimlerde ekran tuhaf bir biçimde kararıyor, renkler soluklaşıyor. Sizde de böyle midir? Çaresini bir türlü bulamadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cazsever C kullanıcısına yanıt

    Bende olmuyor hocam hangi filmlerde oluyor bakayım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayarları dinamiğe aldığınız halde mi soluk oluyor tv otomatik hdr10+ oluyordur zaten belki manuel olarak parlaklığı artırmaya çalışabilirisiniz ekran nit değeri yetersiz gelior olabilir hdr için

  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Tüm ayarlarını oynadım parlaklığı, kontrast herşeyi denedim bir türlü olmadı. Ama bu NİT değerinin yetmediği mevzusuna bir yerde daha denk gelmiştim. Sanırım ondandır ama eski tip bir televizyon olmadığını var sayarak çamur görüntünün nedeni olarak toz konduramamıştım. Müsait olduğumda görüntü koyacağım buraya. Yaklaşık iki yıldır katlanıyorum. Apple tv 4k da var yine aynı. Çeşitli formatlarda film indirip denedim bir türlü beceremedim. En sonunda vaz geçtim. O nedenle aynı televizyonu kullanan bulunca soruyorum. Teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok üst modeller haricinde yeni nesil LCD ve 4K Tv'lerin nit değerleri genel olarak düşük. Eski LCD Tv'ler de bu nit değeri çok çok iyiydi. Benim eski 10 yıllık Vestel LCD tv de parlaklığı en sona getirince ekran aşırı parlıyordu. Hani fotoğraf çekersin de çok aydınlık olur patlamış dersin ya öyle oluyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni eklenen Prime Yapımları


    Hanna 3. Sezon

    imdb 7.6

    Türkçe Altyazılı


    3. Sezon'da Hanna'nın, eski ve sorunlu CIA ajanı Marissa Wiegler'ın yardımıyla onu bu hâle getiren kötü niyetli Utrax örgütünü yok etmeye çalışmasını izliyoruz. Avrupa'nın dört bir yanında geçen hikâyede Hanna ve Marissa'nın, örgütün gerçek ve dehşet verici amacını ve tüm bunların arkasında kimin olduğunu keşfetmeleriyle olayların doruk noktasına ulaşmasına tanık oluyoruz.


    Amazon Prime Videoyoutube
    Hanna Season 3 premieres November 24, 2021 globally on Prime Video. The third season of HANNA continues the journey of an extraordinary young woman, played by Esmé Creed-Miles, who was created by the sinister organization Utrax and trained to be an assassin. Hanna (Creed-Miles) is now secretly trying to destroy Utrax from the inside and free herself from its grasp with the help of her previous nemesis, former-CIA agent Marissa Wiegler (Mireille Enos). Together they have coerced high-ranking Utrax agent John Carmichael (Dermot Mulroney) into aiding their mission, but her fellow young assassins, Sandy (Áine Rose Daly) and Jules (Gianna Kiehl), as well as new foes are starting to suspect Hanna’s plot. As Hanna moves closer to her goal, she begins to uncover not only a world-changing agenda but the true power behind Utrax that stands between her and freedom. 🎶 Midas Touch by AURORA Pre-save Midas Touch here: https://Aurora.lnk.to/midastouchID Subscribe to AURORA on Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNjHgaLpdy1IMNK57pYiKiQ » Watch Hanna now exclusively with your Prime Membership: http://bit.ly/HannaPrimeVideo » SUBSCRIBE: http://bit.ly/PrimeVideoSubscribe About Hanna: In equal parts high-concept thriller and coming-of-age drama, HANNA follows the journey of an extraordinary young girl raised in the forest, as she evades the relentless pursuit of an off-book CIA agent and tries to unearth the truth behind who she is. About Prime Video: Want to watch it now? We've got it. This week's newest movies, last night's TV shows, classic favorites, and more are available to stream instantly, plus all your videos are stored in Your Video Library. Over 150,000 movies and TV episodes, including thousands for Amazon Prime members at no additional cost. Get More Prime Video: Stream Now: http://bit.ly/WatchMorePrimeVideo Facebook: http://bit.ly/PrimeVideoFB Twitter: http://bit.ly/PrimeVideoTW Instagram: http://bit.ly/AmazonPrimeVideoIG HANNA Season 3 – Official Trailer | Prime Video https://www.youtube.com/watch?v=R9vGzedtnIk&feature=youtu.be Prime Video https://www.youtube.com/PrimeVideo
    https://www.youtube.com/watch?v=R9vGzedtnIk&feature=youtu.be

    Ya Hep Ya Hiç: Juventus

    Türkçe Altyazılı


    Zafer ve mağlubiyetlerle dolu olan Ya Hep Ya Hiç, gezegenin en iyi futbol kulüplerinden biri olan Juventus'u, tarihe geçen bir değişim sezonunda konu alıyor. Ronaldo ve futbol dünyasının en büyük isimlerinden bazılarıyla özel ve eşi görülmemiş sahneler içeren bu sezonun perde arkasında dönenler ve şampiyona mücadelesi, sizi sonuna kadar koltuğunuza bağlayacak.


    Amazon Prime Video Sportyoutube
    An entire Juventus season from a completely new and unmissable inside point of view. All or Nothing: Juventus, coming this November on #PrimeVideo. #comingsoon #AONJuve SUBSCRIBE TO AMAZON PRIME VIDEO SPORT: https://www.youtube.com/channel/UC1VU-FHvhbom5tPSCEB-e4g?sub_confirmation=1 Follow Amazon Prime Video Sport on Instagram: https://www.instagram.com/primevideosport/ Follow Amazon Prime Video Sport on Twitter: https://twitter.com/primevideouk
    https://www.youtube.com/watch?v=aJdYlkA1Iuc&feature=youtu.be




  • cazsever C kullanıcısına yanıt

    sevgili kardeşim şöyle düşün bu yeni bir tv ancak qled değil üstünde q60 q70 q80 q90 diye giden 4 model daha var nit değerinin düşük olması Allahın emri benim evde 75q7f var ofiste 65ku7000 var görüntüde dağlar kadar fark var amazonda ama öyle seyredilemez halde değil ya yine de keyif veriyor acaba 65" diye mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 25 Kasım 2021; 11:24:18 >
  • Yeni eklenen Prime yapımı


    Yangın

    imdb 7.5

    Türkçe Altyazılı


    Yangın'da, Academy® ve Emmy ödüllü Avustralyalı film yapımcısı Eva Orner, 2019 ve 2020'de Avustralya'da yaşanan, eşi benzeri görülmemiş yıkıcılıktaki yangınlara korkusuzca yaklaşarak küresel iklim değişikliği sorununa ışık tutuyor. Avustralya'yı baştan başa kuşatan felaketi derinlemesine ele alan belgeselde, ortaya çıkan onarılamaz hasar ile federal hükûmetle medyanın rolü inceleniyor.


    Amazon Prime Video AUNZyoutube
    From Academy and Emmy-award winning filmmaker Eva Orner and winner of the Sydney Film Festival Sustainable Future Award, Burning takes an unflinching look at the 2019-2020 Black Summer bushfires and delves into the catastrophe that unfolded across Australia, while shining a light on the global issue of climate change. #burning #climatechange #bushfires #australia Don’t be a stranger. Follow us on Facebook and Instagram: https://www.facebook.com/PrimeVideoau/ https://www.instagram.com/primevideoaunz https://www.primevideo.com/
    https://youtu.be/hTfyD7ALJtU
  • Koyu bir netflix izleyini olarak amazon pirime videoyu beğenmiş bulunmaktayım. İki dizi bitirdim. Bunlardan biri hanna diğeri ise upload dizisiydi. Amazona üye olurken beklentimi çok yüksek tutmadım ama beni amazon şaşırttı. Farklı işler görmek güzel. Netflix bu konuda tekelleşmiş ama amazon 13 seneden beri bu sektörün içinde. Dolayısıyla dandik yapımlarla karşılaşmak biraz zor. Fiyatı ise işin en güzel kısmı. 8 tl gibi bir ödemeyle amazondaki ürünleri en kaliteli kargo şirketleriyle teslim alabliyorsunuz. İki sipariş verdin mi zaten kargo parası amazon üyeliğini çıkartıyor. Altyazı dublaj olayına gelecsek ben büyük bir eksiklik görmüyorum. Bence dublaj hem ses kalitesini hemde dizideki kurguyu bana göre bozuyor. The walking dead dizisini altyazıda çılgınlar gibi izlerken netflixde dublajdan dolayı soğumuştum. :)

  • Zaman Çarkı dizisinin Tv'reklamı Türkçe seslendirme ile yayınlanıyordu ama sanırım artık orjinal dilinde yayınlamaya karar vermişler olsa gerek az önce İngilizce seslendirme ile yayınlandı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime video da atmos ses almak için bir ayar yapmak mı gerekiyor. Yardım kataloğunda birşeyden bahsetmemiş ama zaman çarkı dahil hiç bir içerikte atmosa dair bir simge yok. Uhd hdr ad simgeleri var. İçerikleri orijinal dilde izliyorum. Ses altyazı bölümünde de ses formatıyla ilgili bir bilgi yok. Netflix de atmos seslerde soundbarda atmos yazısı çıkıyor. Ses seçeneklerinde orjinal atmos seçeneği var. Prime video da hiç bir şekilde atmos ses alamadım. Yapmam gereken bir ayar mi var yoksa bağlantı hızım mi yeterli gelmiyor. 35 MB fiber var. Yılbaşında 100 MB 'e geçecem tahahüt bitince.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • froce1903 kullanıcısına yanıt

    çoğu içerik dolby atmos desteklemiyor sanırım. desteklese de dediğin gibi desteklediğine dair bir simge falan yok.ben sadece Tom Clancy's Jack Ryan da dolby atmos ses albilmiştim onu denedin mi hiç?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 2 Aralık 2021; 8:19:48 >
  • kacanga kullanıcısına yanıt

    Denemedim akşam bir deneyim. Benlik bir durum yok yani. Ayarlarda falan bir yanlislik mi yapıyorum şüphesini dusuyorum da. Zaman çarkı falan atmos desteklemiyor yani(!) Cidden ilginç.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • froce1903 kullanıcısına yanıt

    aynen hocam şimdi biraz araştırdım da bi liste buldum .liste 2018 tarihli güncel değil. o tarihli atmos destekleyen içerikler sunlarmış.


    Carnival Row


    Tom Clancy's Jack Ryan 


    Suspiria




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 2 Aralık 2021; 12:8:52 >
  • Bizi daha tempolu olabilirdi ama bana temposu düşük geldi.

    Bir de amazon 4k içerikleri netflix'e göre daha iyi denir ama bu dizide 4k kalitesini pek beğenmedim. 50''tv de ve ideal mesafeden daha uzak bir mesafe olan 3 metrede izlememe rağmen bazı sahnelerde kumlanma, gürültü neya noise dediğimiz görüntü kusurları görünüyor. Kalitesi düşük ekipmanlarla çekilmiş sanırım. İnternet kaynaklı kalite bozulması olmuştur diyerek olanlar olabilir ama alakası yok. Çünkü öyle durumda çözünürlük düşür ama çözünürlük düşmüyor. Bazı sahneler yüksek Iso ile çekilmiş bu çok belli. Kullanılan ekipmanında yüksek ıso sebebiyle oluşan kayıpları telefi edebilme özelliği olmadığı belli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben biraz mecburi 4k izledim çünkü tv 4k olunca tv uygulaması üzerinden izleyince içeriklerin maksimum kalitesi ne ise öyle izlenebiliyor. Bu sebeple İnternet paketimi sınırsıza taşımadan önce tv uygulaması üzerinden pek bakmıyordum.


    Netflix gibi olsaydı keşke. Netflix de site ve mobil uygulama üzerinden izleme kalitesini düşürünce tv den izleme kalitesi de etkileniyor. Amazonda ise böyle bir durum yok. Amazonda mobil uygulama ve siteden kaliteyi düşük yapsan bile tv de içerik illa en üst kalitede açılıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Prime yapımı


    The Expanse 6. Sezon

    Yeni Bölümler Cumaları

    imdb 8.5

    Türkçe Dublaj ve Altyazılı


    Holden ve Rocinante'nin mürettebatı, İç Gezegenleri, Marco Inaros ve Özgür Donanması'nın ölüm ve yıkım seferinden korumak için Dünya ve Mars'ın ortak donanmalarıyla birlikte savaşırlar. Bu esnada, Halkalar'ın ötesinde uzak bir gezegende yeni bir güç yükselişe geçer.


    Amazon Prime Videoyoutube
    Holden and the crew of the Rocinante fight alongside the Combined Fleet of Earth and Mars to protect the Inner Planets from Marco Inaros and his Free Navy’s campaign of death and destruction. Meanwhile, on a distant planet beyond the Rings, a new power rises. About Prime Video: Want to watch it now? We've got it. This week's newest movies, last night's TV shows, classic favorites, and more are available to stream instantly, plus all your videos are stored in Your Video Library. Over 150,000 movies and TV episodes, including thousands for Amazon Prime members at no additional cost. Get More Prime Video: Stream Now: http://bit.ly/WatchMorePrimeVideo Facebook: http://bit.ly/PrimeVideoFB Twitter: http://bit.ly/PrimeVideoTW Instagram: http://bit.ly/AmazonPrimeVideoIG The Expanse Season 6 - Official Trailer | Prime Video https://www.youtube.com/watch?v=fb01ds-4IC4&feature=youtu.be Prime Video https://www.youtube.com/PrimeVideo #TheExpanse #OfficialTrailer #PrimeVideo
    https://www.youtube.com/watch?v=fb01ds-4IC4&feature=youtu.be

    Encounter

    imdb 6.2

    Türkçe Altyazılı


    Madalyalı bir bahriyeli, iki küçük oğlunu dünya dışı bir tehditten korumak için kurtarma görevine çıkar. Yolculukları onları daha tehlikeli yerlere sürüklerken, iki oğlanın çocukluklarını geride bırakmaları gerekir.


    Amazon Prime Videoyoutube
    A decorated Marine goes on a rescue mission to save his two young sons from an unhuman threat. As their journey takes them in increasingly dangerous directions, the boys will need to leave their childhoods behind. Directed by: Michael Pearce Written by: Joe Barton, Michael Pearce Starring: Riz Ahmed, Octavia Spencer, Rory Cochrane, Lucian-River Chauhan and Aditya Geddada In theaters December 3rd, 2021 and on Prime Video December 10th, 2021 About Prime Video: Want to watch it now? We've got it. This week's newest movies, last night's TV shows, classic favorites, and more are available to stream instantly, plus all your videos are stored in Your Video Library. Over 150,000 movies and TV episodes, including thousands for Amazon Prime members at no additional cost. Get More Prime Video: Stream Now: http://bit.ly/WatchMorePrimeVideo Facebook: http://bit.ly/PrimeVideoFB Twitter: http://bit.ly/PrimeVideoTW Instagram: http://bit.ly/AmazonPrimeVideoIG Encounter – Official Trailer | Prime Video https://www.youtube.com/watch?v=SB44bZVe-c4&feature=youtu.be Prime Video https://www.youtube.com/PrimeVideo #Encounter #OfficialTrailer
    https://www.youtube.com/watch?v=SB44bZVe-c4&feature=youtu.be

    Bayern Münih-Efsanenin Perde Arkası

    imdb 8.9

    Türkçe Altyazılı


    Amazon orijinal yapımı "Efsanenin Perde Arkası"nda, Bayern Münih tarihinde ilk kez soyunma odalarında ve kulübün perde arkasında kameralara izin veriliyor. Altı bölümlük belgeselde efsane kulübün 2019/2020 sezonunda yaşadığı iniş-çıkışlara yer verilirken; Lizbon'daki Şampiyonlar Ligi galibiyetinden geçmişteki efsanevi başarılara kadar kulüp tarihindeki çarpıcı dönüm noktalarına değiniliyor.


    Amazon Prime Video Sportyoutube
    Official Trailer of FC Bayern: Behind The Legend. Only available on Prime Video Sport. Coming soon. SUBSCRIBE TO AMAZON PRIME VIDEO SPORT: https://www.youtube.com/channel/UC1VU-FHvhbom5tPSCEB-e4g?sub_confirmation=1 Follow Amazon Prime Video Sport on Instagram: https://www.instagram.com/primevideosport/ Follow Amazon Prime Video Sport on Twitter: https://twitter.com/primevideouk
    https://www.youtube.com/watch?v=NbXV8DEgqr4&feature=youtu.be

    Harlem 1. Sezon

    imdb 6.3

    Türkçe Altyazılı


    Yazar Tracy Oliver’ın (Girls Trip) yeni komedisi, Amerika’da siyahi kültürünün merkezi olan Harlem NYC’deki tarz ve hırslı dört arkadaşı konu alıyor. Camille, Columbia’da görev yapan, popüler ve genç bir antropoloji hocası. Birçok kültürde flörtleşme normlarına hâkim olsa da kendi aşk hayatını yönetmekte zorlanmaktadır. Tye, savunmasızlığı ve aşk partnerlerini kendinden uzak tutmayı tercih...


    Amazon Prime Videoyoutube
    From writer Tracy Oliver (Girls Trip), Harlem is a new comedy following a group of stylish and ambitious best girlfriends in Harlem NYC, the mecca of Black culture in America. Camille is a popular young anthropology professor at Columbia with extensive knowledge of the dating norms of many cultures, but has a hard time navigating her own love life; Tye is a successful, queer dating app creator who prefers keeping vulnerability—and romantic partners—at arm’s length; Quinn is a hopeless romantic and trust fund fashion designer who is trying to give back to the world while running a struggling business; Angie is a confident, vibrant, and filter-free singer and actress who also lives rent-free and fabulously with Quinn. Together, they level up from their 20s into the next phase of their careers, relationships, and big city dreams. About Prime Video: Want to watch it now? We've got it. This week's newest movies, last night's TV shows, classic favorites, and more are available to stream instantly, plus all your videos are stored in Your Video Library. Over 150,000 movies and TV episodes, including thousands for Amazon Prime members at no additional cost. Get More Prime Video: Stream Now: http://bit.ly/WatchMorePrimeVideo Facebook: http://bit.ly/PrimeVideoFB Twitter: http://bit.ly/PrimeVideoTW Instagram: http://bit.ly/AmazonPrimeVideoIG Harlem Season 1 - Official Trailer | December 3 | Prime Video https://www.youtube.com/watch?v=0nf9gqWex10&feature=youtu.be Prime Video https://www.youtube.com/PrimeVideo
    https://www.youtube.com/watch?v=0nf9gqWex10&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 10 Aralık 2021; 16:24:14 >




  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.