Şimdi Ara

AOC 24V2QA -- LG 24 MP59G-P -- PHILIPS246E9QJAB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba,

    şu sıralar monitör arayışındayım. Ekran kartımı rx 570 olarak değiştirdiğim için FreeSync monitör arıyorum. IPS olması da benim için öncelikli. Monitörü 24" seçtim zira 27" büyük olurdu. Önceliğim video seyretmek ve photoshop vs. kullanmak. arada bir oyunda oynarım yalan değil.

    3 monitöre gelecek olursak hepsi Freesync, IPS ve 5ms. ayırt edici özelliklere gelecek olursak; AOC çerçevesi çok az, LGnin servis ağı baya geniş. Philips'in ise dahili hoparlörü var.

    Kullanan yada forumdaki yorumlardan önerilerinizi bekliyorum.

    Bu arada sormak isterim. TN panellerin gerek renk doğruluğu gerekse bakış açısı iyileştirildi deniyor. sizce IPS-TN farklılığı olmazsa olmaz mıdır?
    Herkese teşekkürler.
    https://www.epey.com/monitor/karsilastir/104342-123422-133241/lg-24mp59g-p_philips-246e9qjab-00_aoc-24v2q/







  • Ben de LG ve AOC arasında kaldım. LG'nin tipik gecikme süresinin 14ms olduğunu buldum. Sanırım siz AOC aldınız. Işık sızması haricinde memnun musunuz? Konunuzu gördüm.
  • Evet ışık msıması harici gayet güzek monitör. şuan kullanıyorum. çerçevesiz 75hz ve Freesync tavsiye ederim. diğerlerine bakmadım. ancak alırken dikkat edin. nette benimkinden beter durumu olan varmış. benim sadece sağ üstteyi o da ips glow gibi birşey.
  • Siparişini verdim. n11.com üzerinden 925 liraya denk geldi. Yarın kargoya verilse en geç cuma falan elimde olur diye düşünüyorum. Umarım sorun yaşamam.

    Bir de şu var, alıp sorun yaşamayan herhangi bir yerde konu açmıyor ben sorunsuz kullanıyorum diye. Genelde şikayetler açıldığı için hep şikayet varmış gibi oluyor :)
  • Hayırlı olsun. gelince ışık sızma testini burada paylaşır mısın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sucuklu Pizza

    Ben de LG ve AOC arasında kaldım. LG'nin tipik gecikme süresinin 14ms olduğunu buldum. Sanırım siz AOC aldınız. Işık sızması haricinde memnun musunuz? Konunuzu gördüm.
    ürünü aldınız mı? sıkıntıları var mı? bilgilendirme yaparsanız bende alıcam sizin ki hangi modeldi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.